Posts Tagged ‘web hosting’

Bagaimana Buat Duit Dengan Domain Dan Hosting?

Monday, January 3rd, 2011

Anda mahu dapatkan nama domain dan hosting anda sendiri?

Namun bagaimanakah caranya?

Sayapun nak tahu jugak bagaimana mahu dapatkan…

Nama domain dan hosting pilihan anda.

Sekian terima kasih.

Citer domain name dan hosting bersambung selepas ini.

Stay tune don go away…

Web Hosting dengan harga yang berpatutan

Sunday, March 15th, 2009

Mari ke mari. Mahu dengar ini cerita? Cerita kali ini adalah bagaimana anda boleh mendapatkan harga domain dan web hosting dengan harga yang berpatutan?

Sekiranya anda masih menjadi pengguna setia kepada platform percuma dengan kesetiaan yang sangat optima. Maka ini adalah masa untuk anda membuat perpindahan ke kediaman baru yang lebih mantap dan kukuh.

Di mana nak dapatkan pakej web hosting yang berpatutan tersebut? Berbaloikan untuk mendapatkannya? Bagaimana pula dengan harga domain?

Tentunya anda sedang terfikirkan kenapa perlunya web hosting dan jugak nama domain dalam dunia cyber secara online masa kini. Usah lagi tertanya-tanya kenapa anda perlu memiliki domain name dan jugak web hosting milik anda sendiri dengan harga yang berpatutan dan gerenti berbaloi dengan perbelanjaan yang anda keluarkan. Memang tidak rugi apa-apa untuk masa depan yang lebih gemilang.

Meh sini kita jenguk apa yang anda akan dapat untuk pakej Shared Hosting dengan harga permulaan RM60:

Bagaimana pula dengan tawaran pakej Reseller Hosting bermula dengan harga RM25? Sudah tentunya menarik jugak…

Jom kita jenguk cerita yang berkaitan dengan VPS Hosting bermula dengan harga RM250.

Untuk Maklumat yang selanjutnya anda boleh menjenguk lokasi promosi web hosting tersebut dengan segera. Layari promosi web hosting dengan harga berpatutan.

Update Promosi !

Berita Baik untuk anda….

Cubiex.com telah melancarkan promosi PERCUMA DOMAIN dengan setiap langganan pakej web hosting yang disediakan oleh mereka.

Tawaran hebat ini adalah untuk tempoh waktu terhad promosi iaitu dari :

19 Mac 2009 – 31 Mac 2009

Sekian terima kasih.

Domain name dan web hosting cube.my

Friday, August 15th, 2008

cube.JPG

Domain name dan web hosting untuk anda. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sebijik domain name dengan harga yang berpatutan dan berbaloi dengan bajet anda, maka di sinilah ruang legar yang boleh anda pertimbangkan untuk kali ini. Sebelum ini saya dah ceriterakan perihal satu site hosting yang menyediakan pakej yang berbaloi untuk anda miliki.

Kali ini saya ingin memaklumkan kepada anda bahawa cube.my menyediakan tempahan nama domain dengan harga berpatutan. Hanya rm40 sahaja… anda boleh milikinya dengan bajet yang murah dan berbaloi…

Bagaimana pulak dengan pakej hostingnya?

Oh ya… pakej hostingnya memang menarik dan menguntungkan jika digunakan dengan sebaik mungkin. jangan terlebih dan jangan terkurang… sedang sedang aje… memang berbaloi dengan wang yang akan anda belanjakan untuk memiliki web hosting anda sendiri…

Nak tahu apa dia punya pakej tersebut… layari website cube.my.

Oh ya sekali lagi…

Inilah dia pakej tersebut sebelum anda menjenguk website cube.my tersebut.

 —————-

Pakej Pertama : silver cube

100MB Disk Space
10GB Bandwith
Unlimited Emails
Unlimited FTP Accounts
3 Add On Domains

RM100/yr

Pakej kedua : Gold Cube

 200MB Disk Space
10GB Bandwith
Unlimited Emails
Unlimited FTP Accounts
7 Add On Domains

RM150/yr

Pakej Ketiga : Platinum Cube

500MB Disk Space
10GB Bandwith
Unlimited Emails
Unlimited FTP Accounts
9 Add On Domains

RM200/yr

————-

Dapatkannya segera. Layari website cube.my

sekian terima kasih.

 

Contest Domain Name Web Hosting Duit Lebih

Monday, August 11th, 2008

Assalamualaikum…

Sejak beberapa hari yang berlalu… sedang duk termenung untuk perpindahan lokasi web hosting

Maka blog ini telah mengalami perpindahan server web hosting ke lokasi yang terbaru dari lokasi yang terdahulu di sempoihosting yang telah memberikan laluan untuk abdfatah bertapak dengan jayanya di talian internet.  Terima kasih kepada encik shuth dan juga kepada diri saya sendiri serta orang ramai yang datang berkunjung.

Maka sekarang sedang menghuni di satu lokasi web hosting terkini dari netkl dengan keluasan mega bait yang maksima. Namun sedikit mendadak kenaikan mega baitnya… baru aje pindah dah makan mega bait dah? hahahahahaa… Lenkali kena tambah lagi.

Hari tu terjoin contest dari ligakampung pasal cerita nak dapatkan domain name berkaitan blog kereta wheel idaman kalbu yang beliau kehendaki. Maka tidak tersangka mendapat kemenangan untuk tempat kedua. Manakala tempat pertama dapat kepada saudara sebolku dan tempat ketiga oleh saudara Dauz.

Sertai contest pilihan hati.

Banyak jugak laa contest sejak dua tiga menjak nih yang diadakan oleh IM malaysia. Menang kalah bukan soalan yang berputar-putar dalam pemikiran, namun apa yang penting adalah penyertaan dari anda semua yang berminat untuk dapatkan duit mudah melalui pertandingan serta contest yang diadakan tersebut. Jangan contest yang merapu dah laaa…

Oh maaf laa kat sini takder contest lagi nak diperbuatnya. Tak terfikir lagi nak buat apo kebenda contestnya.   Jom serbu dan join contest derang…

Dengan secara tidak langsungnya saya jugak ingin memperkenalkan kepada anda berkenaan netkl nih yang menyediakan domain name untuk anda mendapatkannya dan memiliki domain name idaman kalbu anda. Tawaran web hosting pun cukup menarik dengan pakej pilihan yang boleh anda pilih mengikut kemampuan bajet yang anda ada…

Maka sila laa berkunjung ke sana jika anda berminat untuk mendapatkan sebijik domain name dan sekeping web hosting  dari netkl.com