Posts Tagged ‘top komentator’

Cabaran Komen Terbanyak dan Domain Free RajaKamil

Sunday, May 10th, 2009

Suatu cara untuk menarik traffik ke website anda adalah dengan membuka ruang dan peluang kepada visitors anda menyertai pertandingan diblog anda antaranya termasuklah komen terbanyak atau top komen dalam blog anda. Pertandingan top komen memang sudah biasa diadakan untuk memeriahkan lagi suasana hari raya di laman web blog. Komen terbanyak dah tentunya dapat hadiah anjuran penganjur contest.

Bleh try google contest blog antarabangsa ataupun tempatan. Hari ini dah 10 Mei komen terbanyak berlangsung di blog raja kamil yang memberikan hadiah yang menarik untuk komen terbanyak yang beliau adakan. Contest ini akan berakhir pada jam 19 Mei 2009.

Apa yang perlu anda lakukan?

1.Buat satu post diblog anda mengenai pertandingan ini. Masukkan sekali link ke post ini. Blog baru pun boleh
2. Berikan url post tersebut di komen di bawah sebagai tanda penyertaan
3.Buat komen sebanyak-banyaknya. Jangan buat spamming sudah…

Apa hadiahnya yang anda akan dapat?

Tempat Pertama – RM30 tunai/ RM60 untuk ahli VIP + Ebook Rahsia USD50 Sehari
Tempat Kedua – RM20 tunai/RM40 untuk ahli VIP + Ebook Rahsia USD50 Sehari
Tempat Ketiga – RM10 tunai/RM20 untuk ahli VIP* + Ebook Rahsia USD50 Sehari

Tempat keempat hingga ke 10 : Ebook Rahsia USD50 Sehari

Semua peserta akan mendapat hadiah misteri !

*Untuk menjadi ahli VIP, sila ke http://rajakamil.biz/ahli-vip

Apa tunggu lagi. Biarpun komen terdahulu sudah banyak, kita meriahkan lagi komen-komen terkini di blog beliau. Jom singgah di blog rajakamil.biz untuk komen terbanyak.

Pertandingan tambahan.

Oh ye sebelum memberikan komen terbanyak-banyaknya anda boleh juga menjenguk laporan terkini pertandingan cabutan bertuah domain free dari raja kamil. Mahu dapatkan domain free serta skrip mrr dari beliau? Oleh yang demikian rupa sesiapa yang berminat untuk mendapatkan domain pilihan rajakamil tersebut dipersilakan menyerbu blog femes sakan beliau itu.

Kawan saya RK dari www.rajakamil.biz mengadakan sebuah pertandingan. Hadiahnya berupa 3 buah domain dan skrip . Lumayan beb! Kalau nak tahu, RK juga memiliki website lain seperti www.rajakamil.com dan www.PLRebooksz.com.

Marilah sertai pertandingan ini. Maklumat lanjut ada di sini.

Jom mari jenguk pertandingan perebutan domain free rajakamil.biz

contest top commentator begin

Wednesday, November 21st, 2007

assalamualaikum…

Apa khabar semuanya? Moga sihat walafiat hendaknya. Hari ini baru boleh update sedikit makluman berkaitan dengan blog yang tak seberapa ini. Maklumlah sibuk sedikit yang tersedikit dengan tambahan pendapatan bulanan. Bulan depan baru dapat elaun bulanannya… hahahaa…

Kerja jangan tak kerja bagi mereka yang bekerja. Jangan asyik duk kejar skim cepat kayap je yang mengkayakan dalang skim cepat kaya aje. Kena tahu apa taktik yang dipergunakan oleh mereka untuk memperdayakan ramai orang.

Syamsulariff a.k.a vangardx loves to invite all of you out there to join a contest top commentators in his lovely and informative blog. You get extra money if you want to join the contest. For the top commentators you can get it an amount RM50.

So sorry my broken english typing here…

Okeh laa buat makluman anda semua yang ingin menyertai pertandingan top komentator tersebut dipersilakan ke sana dan menerjah dengan sepenuh minatnya di sana dan main kejar-kejar untuk mendapatkan tempat teratas top komentator di blog beliau tersebut.

Apa yang akan anda perolehi adalah sebagaiamana yang telah diterangkan dengan panjang lebar dalam blog beliau yang akan meningkatkan lagi tambahan bandwitdh sekiranya beliau berjaya mengheret ramai pelawat menjenguk blog beliau. Sudah tentunya sham sudah bersedia dengan segala persediaan yang rapi.

Jom kita jenguk kat sana. Kita serbu ramai-ramai…!

P/S ; Tak dapat top takpe laa asalkan dapat top pengunjung blog okeh lagi daaa…

Info menarik berkaitan kuih apom : berapa banyak dah dapat hasil dari aktiviti perniagaan kuih spamm hari ini?

Contest top komentator

Thursday, November 8th, 2007

Ini apa cerita? Buat contest untuk mereka yang datang berkunjung ke blog mereka? Cerita ini memang menarik jugak kepada mereka yang berminat dengan contest anjuran mana-mana blog dengan menjadi top komentator.

Ceritanya cukup menarik untuk mendapatkan rm50 dari blog hafreze tersebut. Anda boleh menjenguk blog tersebut dengan secara suka rela hati anda. Jangan sekali-kali memaksa diri anda untuk menjenguk ke sana lantaran top komentatornya sedang ngetop memberikan cabaran sengit untuk mendapatkan hadiah utama rm50 tersebut.

Itu sahajalah sambungan cerita saya kali ini untuk anda.

Oh! Saya perlu ke tempat kerja saya minggu depan. Kerja vs tidak bekerja.

Jika bekerja dah tentunya dapat income tetap secara tetiap bulan. Akhir bulan nanti dapat gaji…! hahahaaa

Gaji oh Gaji. dapat gaji bayar hutang.