Posts Tagged ‘teknik seo’

Malaysia Best Blog 2015

Wednesday, January 28th, 2015

Malaysia Best Blog 2015

 

Ada pertandingan seo 2015.

Boleh join jika berminat.

Malaysia Best Blog 2015

Tawaran hadiah yang cukup menarik dan gerentinya menarik ramai peserta untuk join kontes seo Malaysia Best Blog 2015. Kontes seo Jom aktifkan mykad masih lagi berlangsung. Namun demikian rasanya artikel tersebut dah ke laut kena tendang jauh jauh. hahahaa…

Saingan dan cabaran? Dah tentunya sengit sebab nak berlumba lumba kejar tempat pertama untuk Malaysia Best Blog 2015. Boleh belajar sikit sikit mantapkan lagi skill seo masing masing. Belajar dan terus belajar berkaitan dengan apa itu penangan seo…

Sudah tentunya senarai Malaysia Best Blog 2015 tersebut mempunyai sebab musababnya yang tersendiri untuk terpilih dalam senarai 10 blog yang anda pilih tersebut. Sebab penulisannya atau sebab isi kanduangannya atau sebab sebab lain yang menarik minat anda terhadap blog tersebut.

Dengan adanya senarai blog blog pilihan tersebut boleh laa terjah jenguk tengok dan buat blog walking untuk membaca blog yang menarik perhatian ramai. Jenjalan jenguk blog sambil mencari cari idea penulisan blog yang tersendiri. Sesambil itu kepada yang baru nak buat blog boleh buat tinjauan blog mana yang berkenan di hati yang telah tersenarai dalam Malaysia Best Blog 2015 yang tersebut.

Saingannya cukup sengit sekali…

Dengan itu senarai lebih sikit 10 blog pilihan adalah sebagaimana berikut :

Amanz.my – Blog ini duk cerita perihal Informasi Komputer & Teknologi Terkini. Banyak jugak info berkaitan dengan teknologi terkini yang telah beliau kupas dalam arus teknologi masa kini dalam veri bahasa melayu.

hasrulhassan.com – ini blog cerita banyak bagus perihal tutorial blogspot. Jika nak tahu pasal blogspot dan teknikal blogspot dan seo blogspot beh try jenguk blog beliau. Memang bagus untuk tahu selok belok pasal blogspot. Aku sendiripun tak berapa mahir dengan blogspot. hehehe

ahmadfaizal.com – pemilik blog ini dah banyak tahun buat duit affiliate dengan blog sehingga terpaksa menerbitkan panduan seo merah jambu.

mohdfairiz.com – pakcik reezluv nih dah buat duit banyak dengan klikjer sehingga terpaksa mengeluarkan ebook rahsia klikjer.

denaihati.com – blog ini memang femes dengan contest yang aku sendiri tak terkejar nak join. Asal nak join aje mesti ramai yang join. Kalo aku nak join pun meriahkan contest dia aje laa… hahaha

kujie2.com – ini blog cukup rapat dengan peliharaan kucing. ada tips panduan kucing dan cerita cerita yang menarik boleh anda ikuti.

akmaomar.com – ini blog cukup femes kalo masuk senarai jugak. bleh belajar seo jugak. Bleh belajar pasal nak menang contest. Belajar menarik trafik yang ramai. dah banyak contest yang beliau join dan menang. aku follow aje laa…

bloggerlelaki.com – beliau sedang top duk kejar page pertama juga. sedang buat eskperimen dengan contest best blog.

wiramerah.com – Beliau punya blog hadir untuk meriahkan dunia blogging perihal perkomputeran dan juga cerita pasal blog wordpress.

sabreehussin.com – sarat dengan tips dan panduan berkaitan dengan affiliate dan meriah dengan update komisen serta cerita buat duit dengan topup.

anarm.net – ini blog bagus untuk buat tatapan pembaca yang nak baca. Penulisan yang bagus dengan gaya tulis yang tersendiri.

tiffinbiru.com – Dapur tanpa sempadan. ini blog cukup sarat dengan cerita masak memasak aje. Memang best untuk anda cuba try test memasak sebelum anda berusaha untuk menjadi tukang masaka yang handal atau mereka yang mahu menjadi chef masak memasak.

letsmasak.com – ini blog jugak ka? Ini laman web masak memasak. sesiapa yang duk cari cara nak masam memasak boleh jenguk dekat sini.

abdfatah.com/blog – entah laa tak berapa kena blog nih malas nak hapdate nak komen pun malas. Nak baca pun tak tau nak kata apa dah. Memang kena tersenarai jugak. Jika tak merajuk tak mau hapdate blog. miahahaha

ohduit.com – inilah tuan punya contest yang duk kalut suh orang join contest beliau sehinggakan aku sendiri terpengaruh untuk join contest tersebut. Meriahkan acara contest aje laa… Ramai yang duk kejar page pertama tu. Beliau jugak ada pengalaman dengan dunia ebay. Bleh belajar buat duit dengan ebay dengan beliau kalo nak. Serta ada sedikit sebanyak panduan dan tips niaga offline dan online.

eh eh eh blog sendiri pun tersenarai. Jap lagi update link semua dan hantar penyertaan… hehehe.

“Mari menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

Malaysia Best Blog 2015

Cabaran Seo Selalunya Sengit…

Tuesday, December 23rd, 2014

Contest seo.

Ada join ke tidak neh?

Jika dah ada cabaran seo nih selalunya sengit.

Saling berlumba untuk mengejar ke page pertama google dan menang hadiah yang ditawarkan oleh penganjur seo contest.

Memang seronok join contest nih sama ada cabaran seo atau lain lain cabaran untuk menang hadiah.

Itu baru peringkat kebangsaan di negara malaysia dengan pakar seo yang ada dekat malaysia sama ada yang baru atau lama yang bergiat aktif dengan seo.

Kena sentiasa belajar dan terus belajar pasal seo nih.

Bukan mudah.

Namun kena usaha dan belajar perihal teknik seo.

Selamat maju jaya kepada mereka yang berhempas pulas join contest seo.

Memang best.

Analisis Pemasaran Internet 2015

Tuesday, November 25th, 2014

Bagaimana persediaan perniagaan anda tahun hadapan? Sudah bersedia dengan polisi ketat facebook bagi mereka yang berniaga dengan paltform facebook?

Lebih elok bersiap sedia dari mulai sekarang dengan pilihan lain teknik pemasaran . Jangan duk mengharap dengan facebook semata mata.

1.Pemasaran email? Teknik kuno pemasaran email akan terus mendapat perhatian utama dalam kempen pemasAran. Kena mulakan berjinak jinak dengan pemasaran email.

2.Pemasaran facebook? Markjuki dah semakin ketat sangat peraturannya.. Bleh tangguhkan dulu aje laa. Beralih angin cari pilihan teknik pemasaran yang lain. Takkan nak bergantung dengan facebook aje. Ini Bhaya! Amat kecewa sekali dengan penangan fb yang cukup mencekik teramat sangat. Bayangkan dengan likers ribu riban berapa ramai aje yang nampak posting dari anda. Asal buat post dekat wall sikit aje yang tahu…

3. Teknik seo? Kena berikan tumpuan sikit dengan teknik seo. Bleh berentap laa dengan otai seo dan buat servis seo sambil sambil belajar apa itu seo. Dengan demikian blog akan menjadi tumpuan untuk pemasaran apa apa produk menggunakan blog.

4.Google adwords? Dah tentunya kena belajar bagaimana nak buat pemasaran dengan google adwords. Takleh dibiarkan penangan google adwords sebagai medium promosi dengan kos yang tersendiri dan dekat dengan target market.

5. Video marketing? Ini satu lagi pilihan terbaek yang tidak boleh anda biarkan. Boleh belajar bagaimana nak buat pemasaran menggunakan video.

Itu aje laa senarainya untuk diberikan perhatian… Lain lain teknik pemasaran sila cuba try test tengok jika nak buat promosi…

selamat maju jaya.

Tahniah! Anda Menerima Komisyen…

Friday, October 31st, 2014

komisenSelesai sudah cabaran ptd dari tim infokerjaya. Tunggu 1 november 2014 akan berlangsung exam ptd 2014. Selamat maju jaya hendaknya. Boleh cuba lagi untuk tahun depan. Fuhh… saingan dah tentunya sengit sekali… Takder rezeki lagi… hehehe.

Ada lagi satu cabaran yang cukup menarik untuk anda sertai. Bleh try cuba test cara nak mulakan bisnes online . Dengar khabarnya cabaran memburu bonus rm10,000.

Tidak ketinggalan kontes hujung tahun 2014. Hadiah lumayan untuk direbut oleh para peserta. Berentap dengan kata kunci Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Kontes yang ini saya belum join lagi. Nak kena buat sebijik entry lagi dengan 300 lebih perkataan dah tentunya. Saingan sengit jugak tu dengan skill seo masing masing. Heheheee…

======

“Tahniah anda menerima komisyen…”

Pernah dapat? Salah satunya kena guna strategi seo jugak jika nak dapat email notifikasi tersebut. Kena try test guna teknik seo merah jambu…

Mesti seronok dapat makluman email ini macam. Tapikan bukan mudah nak buat duit sedemikian rupa, kan?

Memang susah yang teramat sangat.

Kenapa susah sangat? Habis tu mana nak cari duit dengan blog kalo dah susah sangat?

Dan bagaimana nak cari duit cepat dengan mudah menggunakan blog?

Susah dan senang memang akan seiring dan tak boleh berpisah…
Boleh cuba try test buat duit dengan kitab seo merah jambu jika mahu.

buat blog bukan saje saje buat blog
buat artikel bukan saje saje buat artikel…
komen blog bukan saje saje komen dekat blog

Kena buat kerja setiap hari dah tentunya…

Gerak kerja tersebut jika kena gayanya akan menghasilkan pendapatan yang konsisten menggunakan medium blog… Jika tidak berjaya macam mana?

Boleh cuba lagi…

Ya… Jika tak dapat hasil lagi boleh cuba lagi dan cuba lagi sehingga berjaya. Tak gitu?

Dah tentunya anda akan gembira mendapat notifikasi dari “Tahniah anda mendapat komisen”

Harga rare tetapi menguntungkan…

Jika anda tanya mana nak cari duit?

Jawapannya adalah buat blog dan buat duit.

Jika anda tanya lagi mana nak cari duit cepat?

Jawapannya lagi adalah buat blog dan buat duit.

Tau laa buat blog dan buat duit tapikan lagu mana caranya nak hasilkan pendapatan dengan blog?

Dah tu jangan banyak tanya lagi mohon dapatkan aje dengan harga rare dan menguntungkan kita seo merah jambu dan bermula dari sekarang. Bertindak dan buat duit jika nak.

Klik sini untuk buat tempahan teknik seo merah jambu

Nak Buat Duit Dengan Blog Kena Buat Kerja

Monday, May 5th, 2014

Nak buat duit dengan blog bukan mudah… Kena buat sedikit kerja untuk hasilkan pendapatan yang diinginkan bukan main hentam tangkap muat begitu aje. Tak gitu?

bajak-sawah

Dari pengalaman menulis blog dah tentunya banyak tips dan panduan yang boleh digunapakai untuk menghasilkan pendapatan dengan menggunakan blog. Guna blog untuk mempromosikan program affiliate atau menawarkan servis pengiklanan tatkala blog sudah popular dan meraih pelawat yang ramai.

Begitu jugak dengan penulis ebook Teknik Seo Merah Jambu yang beliau hasilkan untuk berkongsi pengalaman buat duit dengan blog dan memotivasikan mereka yang berminat untuk buat duit banyak banyak dengan menggunakan platform blog. Menarik betul gaya tarikan beliau untuk menghasilkan duit dengan blog tersebut.

Dengan pengalaman yang telah beliau lalui buat duit dengan blog tersebut maka terhasil akan ebook panduan Teknik Seo Merah Jambu dengan pelbagai tips dan pengalaman yang beliau kongsikan untuk anda bergerak seiring dengan beliau untuk menghasilkan pendapatan dengan blog. Takder ruginya untuk mendapatkan teknik seo merah jambu tersebut biarpun harganya cukup menarik perhatian bijik mata yang melihatnya tetapi amat berbaloi baloi untuk anda terokai ilmu yang beliau telah kongsikan. Perkongsian tersebut adalah untuk manfaat orang ramai lebih lebih lagi yang baru nak bermula cari duit online seringgit dua tiga ringgit pertama mereka.

Mula mula banyak kali jugak duk memikirkan untuk mendapatkan Teknik Seo Merah Jambu tersebut. Namun akhirnya dari duk mikir panjang lebar itu ini begitu begini aku gerakkan juga hati nurani untuk mendapatkan ebook tersebut. Kena belajar dari mereka yang dah punya pengalaman pahit maung dalam dunia blogging online tersebut. Maka dengan demkikan rupa ia boleh dijadikan sebagai jalan pintas untuk pedoman masa depan.

Macam biasa laa kena usaha dengan bersungguh sungguh. Jika sekadar buat sekerat jalan aje takkan ke mana blog yang dihasilkan dan hasrat untuk buat duit dengan blog tersebut bakal berkubur begitu sahaja. Maka tiada sinar dihujung sana  untuk buat duit dengan blog dengan adanya semangat yang suam suam kuku aje. Tak gitu?

Dan tidak terkecuali ini punya blog masih dalam mencari rentak penulisannya yang tersendiri. Asyik duk promote produk itu ini aje jadinya. Dah banyak kali tergendala nak merentaktariankan pena pnulisannya. Takper laa kena usaha lagi dengan sedaya upaya. Panduan Teknik Seo Merah Jambu tersedia sebagai rujukan untuk memotivasikan kembali rentak penulisannya yang tersendiri. hahaahaaa….

Nak duit dengan blog jangan duk diam begitu aje… Kena buat sedikit sebanyak usaha mana yang patut…

terima kasih….