Posts Tagged ‘rahsia ebay’

Terkejutnya! Nokia N81 atau komisen RM2500?

Saturday, November 15th, 2008

Saya mahu 100 jualan berganda!

Anda juga boleh!

Sudah ke penghujung tahun 2008 dah kelihatan anak tahunnya. Kali ini bicara pasal ebay pulak laa. Ebook ebay dari encik noorizamshah semakin mendapat sambutan yang menggalakkan. Panduan ebay dalam bahasa melayu ditambah lagi dengan sokongan servis tambahan selepas jualan bagaimana untuk memulakan perniagaan di ebay dengan lebih lancar dan mantap.

Apa kaitan Nokia81 dengan komisen RM2500?

Jawapannya cukup mudah. Anda boleh mendapatkannya jawapannya kenapa Nokia81 menjadi rebutan dan juga manfaatnya yang bakal anda perolehi.

Dengan jualan sehingga 70 unit sahaja anda akan memperolehi sebijik telefon Nokia81 bahkan lebih dari itu dapat komisen jualan secara tidak langsungnya. Mudah dan cukup meriah sekali akhir tahun 2008. Dapatkan duit poket anda sebelum 2009 menjelang tiba. Targetkan paling banyak 100 jualan sahaja. Selebihnya komisen berganda yang akan anda perolehi.

Adakah ia berbaloi? Sudah tentunya ia berbaloi dengan segala maklumat bagaimana untuk anda bermula sebagai peniaga di ebay yang berjaya. Langkah demi langkah yang boleh anda ikuti untuk memperolehi pendapatan yang lumayan dengan ebay. Tanpa ilmu panduan perniagaan ebay sudah tentunya anda akan terkapai-kapai tanpa haluan. Dengan ebook panduan perniagaan ebay anda akan dibimbingsehingga berjaya. Tidak percaya? Tidak mengapa… anda akan lebih teruja tatkala ke laman berikut untuk mendapatkan panduan perniagaan ebay dengan penuh emosinya…

Niagakit sudah kasi link. Jutawanblog sudah ada. Sales letter creator sudah ada. Affiliate A plus jugak ada.

Aiyooo berapa banyak mau promosi daaaa… Hohohohoo…

Heboh Cerita Ebay Tanpa Produk | Duit Mudah Dengan Ebay

Wednesday, October 15th, 2008

“Rahsia 1% daripada 14 billion keuntungan eBay !
Pada tahun 2006 eBay telah menjana keuntungan bernilai lebih daripada 14 billion dollar! Banyak tu!”

Ebay adalah satu platform buat duit secara online. Bukan mudah sebarang mudah. Bukan senang sebarang senang. Kesenangan yang akan diperolehi setelah berusaha dengan berhempas pulas bergolok bergadai. Namun kalo nak buat duit tanpa sebarang produk macam mana pulak? Itulah yang sedang terfikirkan buat masa ini. Bagaimana mahu memulakannya dengan cara yang sebenar. Adakah ia boleh dilakukan? Secara online pulak tu… Kira-kiranya nampak cukup mudah sekali tanpa produk dan anda boleh menghasilkan wang yang lumayan bukan sekelip mata.

Ini perkara serius punya perniagaan bukan mainan atau omongan kosong semata-mata.

Apakah yang perlu anda lakukan? Caranya adalah belajar dari mereka yang telah berjaya. Ikut jejak langkah mereka dengan penuh emosinya. Jangan terlalu teruja nak cepat kaya dan nak dapat duit mudah.

Langkah seterusnya adalah…. membuat pelaburan bijak untuk mendapatkan informasi yang anda perlukan bagi memulakan cabaran menjana kewangan secara online.

Anda memerlukan komputer… sudah tentu ia diperlukan.

Anda perlukan talian internet… sudah tentu ia diperlukan.

Anda perlu mendapat bantuan dari orang yang telah berjaya… sudah tentunya amat diperlukan.

Maka langkah anda akan terhenti seketika…. Anda perlu mengeluarkan modal untuk mempelajari selok belok cara untuk mendapatkan wang menggunakan platform ebay. Bagi mereka yang telah memiliki akses internet sepenuhnya sudah tentunya mereka akan lebih beruntung untuk memulakan operasi memiliki wang usd dari ebay dengan cara yang lebih menguntungkan lagi.

Memang tidak dapat dinafikan dengan bukti pendapatan perihal pembayaran komisen terhadap ebook RAHSIA EBAY TERBONGKAR…. sudah tentunya ramai yang teruja dan berkata WOW! dan WAOOWW! WHOWWWWW! Banyak kan kan kan kan…. Ramai yang suka dapat duit banyak. Namun seringkali tatkala mahu memulakan perniagaan internet masalah utama adalah untuk mencari produk atau menghasilkan produk yang boleh anda jual. Nak jual apa???? Yeaaa apa yang hendal dijual?

Anda mahu mengetahui bagaimana mahu mendapatkan wang secara berterusan tanpa perlu menghasilkan produk anda sendiri dengan menggunakan platform ebay yang semakin popular masa kini? Jawpannya adalah dari RAHSIA EBAY TERBONGKAR.

Apa yang akan anda perolehi melalui ebook ini?

-Cara cara untuk membuka akaun paypal dan akaun ebay.
-Cara bagaimana membuat kaji selidik berkenaan produk yang terlaris di ebay.
-Pembongkaran bagaimana mahu membuka lebih banyak akaun ebay dan juga paypal secara segera.
-Pembongkaran perihal Pengedar di internet dan juga pemborong Rahsia oleh Sifu Lan.
-Bagaimana anda boleh mencipta produk anda sendiri untuk menghasilkan jualan di ebay.

Jangan lupa mendapatkannya dengan segera sementara harga promosi yang tertera tersebut. Terkemudian hari nanti harganya akan jadi lain pulak dah. Kena Bayar lebih dari harga promosi.

Citer ini berkenaan bagaimana anda mahu buat duit dengan ebay.

Part one.

Part Two :