Posts Tagged ‘komisen klikjer’

Apa yang akan dibongkarkan dalam kajian kes klikjer neh?

Tuesday, January 13th, 2015

Kajian kes buat duit dengan klikjer… Cukup mudah jika dah ada panduan kajian kes klikjer nih. Ikut aje langkah demi langkah yang telah disusun dan kemudian hari tunggu komisen klikjer datang menerjah mahsyuk ke akaun bank anda…

komisen klikjer

Bongkar teknik kajian keyword best.

Memang patut kena buat kajian dulu jika nak bermula dengan klikjer. Jika ikut sedap hati memang semuanya nak buat promosi dan nak kaut komisen dari klikjer neh. Nak jadi tamak dengan klikjer kena buat kajian dengan tekun dan sabar. Kenal kata kunci carian yang best maka dengan serta merta akan dapat tawan komisen klikjer dengan jayanya.

Kena pantau kata kunci dengan sebaiknya. Tengok mana-mana produk dalam platform klikjer pastu cari keyword yang berkaitan kemudian terus mulakan langkah dengan bergayanya untuk tawan komisen klikjer.

Jangan gelojoh dah laa…

Bongkar teknik tulis blog dengan jiwa.

Ini pun satu hal jugak nak menulis dengan jiwa. Ishh ishh isshh… Lagu mana nak tulis dengan jiwa neh? Penuh emosi dan penuh perasaankah? Jangan duk sekali kali buat stail artikel kopi cicah pasta dah la.. tak pasal pasal termenung aje tengok statistik dalam akaun klikjer aje.

Kemudian harinya terus kecewa sakan dengan klikjer. Memang buang masa jadinya. Mana satu pilihan anda? Menulis dengan jiwa raga atau menulis hentam kromo? Atau kopi pasta?

Dah tu artikel nih penuh dengan tulisan jiwa raga ka? eh eh eh rasanya belum lagi agaknya… hahaha…

Kemudian lagi sediakan trafik yang secukupnya.

Trafik pulak dahhh…

Kajian keyword dah ada… Pastu tambah dengan artikel jiwa yang dah sedia siap siaga untuk berrrentap.

Lagu mana orang nak datang jenguk artikel yang terhasil jika tiada trafik. Tiada trafik maka tiada terhasil komisen klikjer yang diharap-harapkan tersebut.

Klik sini untuk tawan komisen klikjer.

Tawan Komisen Klikjer… Lagu mana nak buat?

Monday, January 12th, 2015

Nak tawan komisen klikjer?

Lagu mana nak buat?

Aku pun duk tengah fikir fikirkan jugak lagu mana nak tawan komisen klikjer dengan lebih tersusun lagi? Asyik duk update pasal klikjer aje dekat blog mamat tu.

Nak kenal mamat mudah aje sebab dia selalu update cerita pasal komisennya.

Komisen ke 100 laa

Komisen ke 120 laa…

Terkini komisennya adalah

Komisen 133-139 Dari Klikjer

komisen klikjer

Gitu laa berkenaan update komisen klikjer yang telah beliau dapat. Dengan demikian juga anda boleh belajar untuk tawan komisen klikjer dengan lebih tersusun dan tak ada laa terkial kial duk memikirkan lagu mana nak buat duit dengan klikjer.

tawan komisen klikjer

Gi dapatkannya dengan segera jika nak buat duit dengan klikjer jangan duk menung-menung duk teringat hutang keliling pinggang … duk cari bisnes cepat kaya yang tak keruan tersebut…

sekian terima kasih.

Kemas kini carta top 10 bulan Julai 2014 klikjer

Sunday, August 10th, 2014

carta klikjer

Carta top 10 telah update lagi untuk bulan julai. Carta top 10 bulan Ogos kena tunggu bulan september 2014. Mohon bersabar dengan jayanya. Menariknya komisen pun semakin meriah mahsyuk kepada mereka yang telah mempromosikan ebook terbitan klikjer… Boleh buat duit dengan affiliate klikjer….

Tengok aje senarai yang ada tersebut anda boleh ambik mana mana ebook yang berkenan dengan hati dan kemudian lakukan sedikit sebanyak proses research kemudian hasilkan pendapatan menggunakan platform klikjer sebagaimana yang telah dibuktikan oleh top ten affiliate klikjer. Setiap bulan bleh komisen dengan klikjer…

Tunggu bulan depan bleh tengok lagi update carta affiliate top ten mereka yang dah buat duit dengan klikjer. Nak buat duit lebih lagi boleh beli dan buat pesanan produk ebook yang ada tersebut kemudian melangkah dengan bergayanya menghasilkan pendapatan yang anda mahukan….

Oh saya masih lagi mengejar carta mereka dan masih lagi belum berjaya menghasilkan kemahsyukan yang berduyun duyun… Moga rezeki terus bertambah dengan segala daya usaha dan doa yang berterusan. Kena doa dan kena usaha baru dapat hasilnya…

Dulu dapat jugak sikit sikit komisen ternakan kambing… hohohohooo… Sikit aje laaa. Syukur laaa biarpun dapat sikit sikit.

Maka sekian aje updates untuk kali ini.