Posts Tagged ‘komisen affiliate’

Nak Tahu Lagu Mana Nak Buat Duit Mudah Dengan Involve.Asia?

Wednesday, March 16th, 2016

Nak buat duit tambahan dengan involve.asia?

Caranya mudah aje gi daftar pastu promosikan link referral yang diberikan kemudian dapat komisen rm5. Cukup rm50 boleh keluarkan ke akaun bank anda.

involve1

Itu dia bahagian kekotak sidebar yang boleh anda terjah tengok untuk dapatkan link referral invol.asia daftar keahlian involve.asia.

Klik aje dekat link referral dan dapatkan link referral dan promosikan. Kemudian tunggu dapat komisen. Jangan duk tak buat apa apa pulak. Asyik duk tengok aje dashboard mana nak dapat komisennya… Tak gitu?

involve2

Berminat nak dapatkan komisen RM5 mudah dengan setiap pendaftaran PERCUMA?

Sila daftar melalui laman web dekat sini -> Daftar Affiliate Involve.Asia

Tak perlu bayar apa-apa, anda hanya perlu isi butiran diri anda, dan dapatkan akses ke dashboard, promosi link yang diberikan kepada anda.

Setiap pendaftaran BARU secara PERCUMA menerusi link anda, anda akan menerima RM5 … cukup RM50, bayaran akan dimasukkan ke akaun.

Sekian. Terima kasih.

Mana nak lari lagi jika dah terbongkar?

Saturday, August 30th, 2014

Cikgu Hafis Anwar DAH KANTOI!

Kantoi sebab apa?

Semua aktiviti dia dah terbongkar!

Ahh sudah… Terbongkar pulok doh…

Rupa-rupanya macam ni dia buat bisnes IM.

Tidak kusangka sama sekali…

Student dia pun boleh tahan gak! RM3-4 angka tak lari.

Tak lari jauh sangat dah…

Sekarang diorang semua tak boleh lari mana lagi dah! Rahsia sudah PECAH.

Nak lari kat mana lagi?
Nak tahu? Baca kat sini

Belum hasilkan SEBARANG income dari Affiliate?

Why not anda cuba teknik promosi affiliate di Facebook seperti Cikgu Hafis Anwar dan student beliau yang turut berjaya hasilkan income dari teknik FBAffiliateIncome dimana beliau akan tunjukkan kepada anda…

• NICHE AFFILIATE yang HOT dan banyak demand akan CikguHafis tunjukkan kepada anda. Ini memudahkan anda untuk decide niche apa yang anda perlu ceburi kalau nak income besar dan berterusan dari affiliate marketing.

• 3 Cara PENTING untuk SCAN produk tu senang CONVERT SALES atau tidak! Bukan semua produk digital ni senang buat sales.Anda perlu lihat 3 benda ni sebelum anda mula promote. Kalau tak, letih promote jer laaa tapi sales susah giler! Orang lain boleh buat 5-6 sales sehari, anda “TELOR AYAM” jer huhu…

• Step by step bagaimana membina Fanpage LONG TERM, apa yang perlu anda letakkan dalam fanpage anda untuk bina kredibiliti, trik simple tambahkan fans tanpa gunakan FBads .

• Teknik HALUS bagaimana anda boleh “BANTU” fans anda dan mereka akan berikan duit kepada anda tanpa perlu anda MENJUAL langsung. Skil yang memang COOL HABIS.

• Ketahui kaedah membuat wall post untuk tujuan promosi link affiliate. CikguHafis dedahkan kaedah Gambar dan 7 flow skrip copywriting power untuk close sales affiliate. Anda tak perlu jadi PAKAR COPYWRITING lagi, ikut sahaja 7 flow ini untuk buat ayat power close sales!

• Teknik SPLIT TEST bagaimana anda boleh menguji dan mengetahui ads yang boleh hasilkan sales yang banyak. Kemudian FOKUS pada ads yang betul-betul POWER untuk terus hasilkan komisyen affiliate.

• Strategi bagaimana CikguHafis MEMPERMAINKAN kos ads di Facebook untuk dapatkan lebih banyak sales dan beliau dedahkan waktu-waktu PEAK anda boleh dapatkan sales yang banyak! Time ni memang ramai orang beli produk!

Dan macam-macam lagi lah! Ramai student beliau yang tak pernah-pernah buat komisyen dari affiliate dah pun berjaya hasilkan komisyen pertama mereka dari teknik yang beliau tunjukkan. Ada juga yang kini dah pun jadi top affiliate!

Anda BERTUAH! Sempena MERDEKA, CikguHafgis berikan offer special untuk anda di sini:

Nak tahu? Baca kat sini

Cepat! Ianya untuk TEMPOH SANGAT TERHAD!

Kemas kini carta top 10 bulan Julai 2014 klikjer

Sunday, August 10th, 2014

carta klikjer

Carta top 10 telah update lagi untuk bulan julai. Carta top 10 bulan Ogos kena tunggu bulan september 2014. Mohon bersabar dengan jayanya. Menariknya komisen pun semakin meriah mahsyuk kepada mereka yang telah mempromosikan ebook terbitan klikjer… Boleh buat duit dengan affiliate klikjer….

Tengok aje senarai yang ada tersebut anda boleh ambik mana mana ebook yang berkenan dengan hati dan kemudian lakukan sedikit sebanyak proses research kemudian hasilkan pendapatan menggunakan platform klikjer sebagaimana yang telah dibuktikan oleh top ten affiliate klikjer. Setiap bulan bleh komisen dengan klikjer…

Tunggu bulan depan bleh tengok lagi update carta affiliate top ten mereka yang dah buat duit dengan klikjer. Nak buat duit lebih lagi boleh beli dan buat pesanan produk ebook yang ada tersebut kemudian melangkah dengan bergayanya menghasilkan pendapatan yang anda mahukan….

Oh saya masih lagi mengejar carta mereka dan masih lagi belum berjaya menghasilkan kemahsyukan yang berduyun duyun… Moga rezeki terus bertambah dengan segala daya usaha dan doa yang berterusan. Kena doa dan kena usaha baru dapat hasilnya…

Dulu dapat jugak sikit sikit komisen ternakan kambing… hohohohooo… Sikit aje laaa. Syukur laaa biarpun dapat sikit sikit.

Maka sekian aje updates untuk kali ini.

RM160 dengan rahsia ternakan kambing | Cara ternak kambing

Monday, August 3rd, 2009

Apa citer? Citer buat duit dengan ternakan kambing memang sesuatu yang menguntungkan. Namun demikian aku bukan penternak kambing yang profesional. Namun demikian kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan sedikit maklumat berkaitan penternakan kambing boleh ler mendapatkan informasi cara ternakan kambing yang membolehkan diri anda menjana pendapatan yang lumayan dengan perniagaan kambing secara sambilan atau sepenuh masa. Adesh… citer pasal kambing apo hal?

Amaran! Citer ini hanya sesuai untuk mereka yang benar-benar serius mahu menternak kambing sahaja!

Citer nih citer pasal rahsia kambing punya affiliate, sebabnya dapat sedikit komisen yang tak seberapa. Dapat jugak ler sikit-sikit mana yang patut hasil jualan ebook rahsia kambing.

Nak buat update pulak tu pasal komisen…

Nah tengok? Jenguk dan jangan tak tengok komisen affiliate… Lama jugak duk menunggu hasil ternakan komisen rahsia kambing untuk membuahkan hasilnya. Promosi pun tak seberapa sangat…

Sejak bila tu dapat komisen rahsia kambing nih? Tengok pulak hasilnya sejak dari 2008 sehingga 2009 terkini. Lama jugak tu duk nunggu dan terus menunggu. Bukan mudah nak dapatkan komisen sebanyak ini yang terkumpul.

Itu aje laa citer pasal rahsia kambing punya komisen affiliate.

Lagi untung penternak kambing yang dah dapat hasil dengan informasi ternakan kambing dan juga tanaman rumput napier melalui panduan rahsia ternakan kambing. Rumput ternakan untuk kambing makan makan isi perut. Kambing pun ada rahsia kan???

Lain pulak citernya jika ada yang terlibat dan terpengaruh dengan dongeng lembu express atau kambing express. Habis melingkup jadinya… Nak cari duit namun sebaliknya menjadi mangsa kerakusan penyangak kambing dan lembu express.

Nak order sebijik ke?

Cuba jenguk website berikut untuk maklumat yang selanjutnya.

Mahu ternak kambing ke????

 

sekian terima kasih.

===============

Jangan lupa mendapatkan newsletter berkaitan agrotek