Posts Tagged ‘kedai online’

Kedai online pilihan terkini untuk usahawan internet

Saturday, May 9th, 2009

Kedai Online lokasi beli-belah online masa kini.

Hari ini mau citer pasal kedai online. Kenapa penting sangat ada kedai online? Apa faedahnya menggunakan sistem kedai online untuk membina perniagaan?  Macam biasalah kalo menggunakan medium internet yang boleh memudahkan pelbagai produk pilihan dibeli menggunakan internet. Mudah dan senang.

Kedai online beliau telah dibangunkan oleh Niagakit punya team dari flarebiz. Memang mantap kalo guna pakej niagakit untuk membina kedai online. Beliau telah membuat pilihan yang bijak menggunakan sistem niagakit yang memang berbaloi. Susun atur dan design yang menarik memudahkan para pelawat untuk menggunakan kedai online dengan lebih selesa. Design pun menarik namun boleh diperkemaskan lagi mengikut edaran zaman dari semasa ke semasa.

Harganya? Sudah tentunya berpatutan untuk anda miliki secara online.

Produknya? Perihal produk yang ditawarkan oleh kedai online ezyshop2u adalah seprti barangan kenderaan aksesori kereta, produk kesihatan dan kecantikan juga makanan dan minuman yang anda boleh order secara online. Produk pilihan bayi dan kanak-kanak juga anda boleh dapatkan dari ezyshop2u. Boleh ditambah dari semasa ke semasa bergantung kepada permintaan ramai jika servis jualan terus mantap.

Method penghantaran produk : Method pos laju dan express kanggaroo digunakan oleh kedai online easyshop2u dengan tambahan kemudahan pembayaran yang pelbagai pilihan untuk membuat bayaran seperti paypal, maybank cimb dan selebihnya lain lain pembayaran online yang boleh ditambah sedikit masa lagi dari semasa ke semasa.

Habis cerita pasal kedai online.

Tidak lupa jugak dengan direktori perniagaan online yang disediakan untuk menampatkan laman-laman web pilihan mengikut produk pilihan masing-masing. Bermakna anda boleh membuat pengiklanan secara tak langsung menggunakan link direktori untuk mempromosikan website anda.

Cara untuk submit website anda buat masa sekarang adalah percuma. Berkemungkinan boleh terkena tempias untuk mengenakan sedikit bayaran untuk menempatkan site anda di dalam direktori perniagaan. Selagi percuma anda boleh menempatkannya di sana dengan suka relanya.

Dengan membuat submit ke ruangan direktori perniagaan berkenaan anda boleh mendapat backlinks secara tidak langsung dan mendapat tempat ke lokasi tempat pertama di enjin carian google dengan kata kunci kedai online.

Itulah dia punya cerita berkenaan Direktori Perniagaan

Jutawan Kedai Online Vs Jutawan Blog Vs Jutawan Ebay

Saturday, November 8th, 2008

Nampaknya sudah beberapa hari tak terhapdate blog ini. Tak ada idea atau sengaja atau buat alasan. Banyak idea yang boleh dicarikan dan digarap untuk menjadi artikel. Nak menulis satu post sehari sudah tentu boleh dilakukan dengan jayanya jika mahu atau 3 post sehari pun jika mahu.

Sejak beberapa hari ini banyak jugak ternampak promosi berkenaan niaga kit yang semakin berleluasa penangan hadiah lumayan yang ditawarkan oleh team flarebiz.com. Promosi niaga kit takder dibuat dalam tv, dalam suratkhabar dan jugak keluar berita harian atau sinar harian secara langsung kecuali promoter niaga kit mengeluarkan sedikit belanja untuk membuat pengiklanan berbayar di dalam ruangan berita online. Nak jenguk ruang legar niaga kit sila ke sana dengan segera dan dapatkan sebijik jika anda sudah bersedia untuk membuat perniagaan secara online. Kedai online anda sendiri. Niaga kit arus perniagaan secara online. Semuanya telah disediakan untuk anda. Sila ke Kedai online anda.

Lupakan kedai online tersebut. Biarkan mereka dengan persaingan sengit mereka. Saya tengok aje laa dulu.

Meh kita jenguk apa menda yang bernama jutawan blog. Jutawan blog bukan lokasi untuk anda mendapatkan wang dengan mudah dan jutawan blog juga tidak menyediakan kemudahan lengkap sebagaimana kedai online niaga kit yang hanya memerlukan anda beberapa klik dan siap. Jutawan blog menyediakan panduan berguna ke arah menjadi jutawan blog yang profesional dan berjaya.

Maka ceritanya di sini anda tidak akan menjadi penulis blog semata-mata untuk menulis blog bahkan anda boleh menghasilkan pendapatan yang anda inginkan. Takkan nak menulis blog semata-mata tanpa sebarang keuntungan yang maksima? Siapa yang nak buat dan menulis blog secara percuma semata-mata tanpa balik modal seumur hidup? Sudah tentunya anda mempunyai misi dan visi anda yang tersendiri dengan blog pilihan hati anda. Jadi bagaimana langkah demi langkah untuk menjadi jutawan blog tersebut?

Adakah dengan membuat blog hari ini dan esok terus menjad jutawan? Mana mungkin menjadi jutawan sekelip mata…. Jutawan blog bukan semata-mata untuk mengejar wang dan duit poket semata-mata. Ketahuilah dan terimalah hakikat bahawa wang akan datang kemudian setelah anda mengetahui perihal sebenar untuk menjadi jutawan blog…

Apa yang akan anda dapat? Sudah tentunya anda akan mendapat diskaun RM30 dan anda boleh mendapatkannya dengan harga rm50. Bagaimana caranya? Hanya masukkan kod kupon DRM30 ke ruangan kupon diskaun. Kemudian buat bayaran rm50 sahaja. Tawaran paling sengit atas muka bumi tiada lagi buat masa ini.

AWAS…!!!

Jom kita buat duit dengan pakej jutawan blog dengan kupon diskaun RM30 kod kupon : DRM30 untuk tawaran harga pakej RM80. Cepat jangan terlambat. Masa terus berjalan.

-Apa yang perlu anda ketahui adalah ia bukan semata-mata panduan asas blogging.

-Bayangkan dengan mendapatkan pakej ini lebih kurang sama dengan cara anda mengikuti seminar yang berharga RM 1500.

-Anda juga akan mendapat update secara percuma dan bantuan sokongan di dalam forum tertutup kelolaan jutawan blog.