Posts Tagged ‘instagram’

Jualan Anda Meroket Laju Dengan Instagram?

Monday, March 30th, 2015

Kenapa mesti instagram?

Instagram sudah semakin popular dekad ini. Bukan sekadar untuk lepak lepak santai semata mata untuk bersosial secara online. Anda boleh buat duit dengan instagram.

Mahu tahu caranya?

Okeh… bagaimana dengan bisnes anda hari ini? Slow? Laju? Sedang molek? Hambar?

Moga moga bisnes anda berjalan dengan lancar sekali dengan senyuman riang gembira. Kali ini saya nak cerita sikit instagram. Soalannya pernah atau tidak anda membuat promosi dekat instagram?

Kali ini saya nak mengomel pasal instagram sikit selain dari facebook yang femes sangat tu. Mesti anda nak tau apa sebenarnya rahsia nak buat bisnes dekat instagram nih. Bukan sekadar main balun aje nak buat jualan. Asal ada produk femes aje terus nak jual. Mohon termenung seketika…

Untuk mudah faham dan lebih jelas lagi dekat intagram nih kena ada follower yang ramai. Lagi ramai lagi bagus untuk bisnes anda jika anda betul betul serius nak meniaga dekat instagram. Jika tidak lupakan sahaja hasrat anda untuk melepak dekat instagram nih. Jangan buang masa anda. hehehe…

Itulah kunci utamanya follower yang ramai ramai tu.. eh tak ada follower? kesiannya…

Eh jangan ingat follower yang ramai tu bagus untuk bisnes anda. Tiada jaminan yang pasti biarpun ada ramai follower. Itu yang perlu anda tahu untuk meroketlajukan bisnes anda.

Jap jap… tadi cakap kena ada follower. Pastu follower yang ramai tak ada kesan sampingan pulak untuk buat bisnes dekat instagram. Lagu cerita hal ini macam?

Betul… kena ada follower. Kena ada ramai follower. Follower yang bagaimana?

Targeted Followers yang anda perlukan untuk membina bisnes yang kukuh dekat instagram.

Apa benda pulak targeted followers tu?

Inilah yang dimaksudkan sebagai targeted followers tersebut…

Targeted followers adalah follower yang benar-benar berminat dengan produk yang anda jual di Instagram. Mereka ini lah yang akan membuatkan bisnes anda huru-hara!

Dah tentunya anda mahukan bisnes anda menjadi huru hara tak menang tangan. Tak mahu? Jika tak nak berikan peluang tersebut kepada orang lain yang mahu buat duit dekat instagram.

Jangan sekali-sekali asyik buang masa anda dengan buat itu ini cuba itu ini dekat instagram namun hasil sia sia sahaja. Cadangan saya dapatkan panduan instagram yang akan mendedahkan cara meroketlariskan jualan anda. Tak nak jualan meroket?

So, jangan buang masa lagi..daripada anda habiskan masa dengan trial and error, saya sarankan anda tengok produk ini.

KLIK SINI==>

 

Ia bakal tamatkan penantian anda untuk dapatkan sales kaw-kaw melalui Instagram. Anda akan dapat ketahui cara percuma bagaimana untuk dapatkan Targeted Follower dari segi interest,lokasi dan sebagainya.

KLIK link di bawah sekarang sebelum anda terlambat. Sudah ramai yang berjaya dengan jual produk melalui Instagram.

==> Klik sini untuk info jom insta

====

—>>Bagaimana nak manipulasi instagram?

Terkejut Sakan Dengan Caj Instagram…?

Saturday, December 6th, 2014

Caj Instagram?

Fuhhh… terbeliak bijik mata menengokkan caj untuk beriklan dekat kebanyakan instagram yang cukup popular seluruh malaysia. Memang laa kalo dah femes sakan derang dah tak teragak agak nak kenakan caj beriklan dengan harga yang sekian sekian harga.

Memang boleh buat duit dengan instagram…

Ada harga patut dan ada harga santai santai ikut kemampuan yang boleh dibayar oleh mereka yang nak buat iklan dekat instagram mereka. Popular dan bleh buat duit dengan instagram… Buat iklan dan buat duit dekat instagram.

Jadi anda pula bagaimana nak manipulasikan instagram untuk buat duit?

Apa syarat syarat utama untuk buat duit dengan instagram? Kena jadi popular dulukah? Kena cantik molek rupa paraskah? Kena ada ramai pengikutkah?

Macam amran fans?

Amran fans cerita lain… Artis cerita lain jika dah ada instagram. Tak gitu?

Apohal pun kena ada akaun instagram dahulu. Pastu kena ada ilmu berkaitan dengan instagram dan kemudian baru boleh buat duit dengan instagram.

Tak ada ilmu berkaitan nak buat duit dengan instagram maka jadi sia sia aje akaun instagram yang anda wujudkan tersebut… Tak gitu?

uat duit dengan instagram

BAGAIMANA MENDAPATKAN TARGETED FOLLOWER dalam INSTAGRAM.

TARGETED FOLLOWER yang boleh di cari sehingga lokasi, umur, jantina, kerja apa, tinggal mana, dah kahwin ke belum… Mudah kata.. secara demografi..

Kunci utama dalam pemasaran Instagram adalah Follower yang ramai..

Tapi IBU KUNCI nya adalah FOLLOWER YANG TARGETED.

Kalau ramai tapi semua umur bawah 15, adik adik yang baru lepas UPSR dapat 5A ayah bagi smartphone, dan register instagram..

Buat apa? Apa gunanya? Adakah mereka ada kuasa membeli.

Atau jika ramai tapi anda jual produk bersalin, tetapi follower ramai lelaki yang bujang, masih universiti pula tu.. apa gunanya juga kan?

Penyek dekat sini :

Teknik Jualan Insta

Penyek sini untuk Gerilla Instagram :

Teknik Gerilla instagram

Oh Instagram Semakin Popular

Wednesday, December 3rd, 2014

Semakin popular… itu dio namanya instagram.

Aktifkan instagram anda.

Nak buat duit dengan instagram? Boleh kah buat duit dengan instagram neh?

Dah tentunya anda akan tertanya tanya bagaimana nak buat duit dengan instagram?

Nak buat duit dengan instagram dah tentunya kena ada caranya yang tersendiri untuk dapatkan target trafik instagram yang boleh memberikan pulangan menguntungkan tatkala menggunakan instagram.

Instagram adalah pilihan popular selain dari facebook yang telah mengada ngadakan syarat yang cukup ketat dekat facebook mereka. Gunakan instagram secara berhemah. Jangan ikut suka hati nak bedal dan spam dalam instagram , nanti tak pasal pasal orang menyampah dengan instagram anda.

Tak gitu?

Penyek sini :

Mari belajar manipulasi instagram…