Posts Tagged ‘google adsense’

Bukti pendapatan adsense the proof

Saturday, April 4th, 2009

Hari ini aku nak bongkarkan sedikit adsense earning aku yang secipoot cuma ini sebagai motivasi kepada korang semua untuk bergiat lebih aktif lagi dengan adsense…

Jangan terkezut dan terkesima dengan jumlah pendapatan adsense yang aku kumpulkan selama ini…

Nampak begitu menarik sekali… ada sesiapa yang sudah memperolehi lebih banyak dan berganda lagi?

Mahu mencubanya?

Buat duit dengan adsense di sini.

Ebook Percuma 6 Modul Adsense

Thursday, May 22nd, 2008

Adakah anda telah berjaya mendapat bayaran pertama dari Google Adsense? Adakah anda berpuashati dengan pendapatan adsense anda sekarang?. Jika tidak, janganlah anda kecewa, sebagai seorang usahawan internet anda tidak sepatutnya mudah berputus asa.

Mungkin cara yang anda lakukan selama ini kurang tepat & berkesan maka hasilnya pun kuranglah. Mahukah anda belajar dari seseorang yang bergiat sepenuh masa dengan program google adsense. Beliau telah menulis sebuah ebook adsense percuma bertajuk “6 Modul Adsense Terbaik – Rahsia Memulakan Google Adsense Anda Dengan Betul” .

Ebook 6 Modul AdSense Percuma ini mengajar anda strategi dan teknik bagaimana memulakan google adsense dengan betul. Anda juga akan mempelajari bagaimana mendapatkan Niche Market yang anda dan pesaing anda sendiri tidak terfikirkannya. Dengan ebook ini anda akan dapat belajar :

  1. Apa itu Program Google Adsense
  2. Keyword Research
  3. Keyword Brainstorming
  4. Memohon Akaun Google Adsense
  5. Membina Blog Adsense
  6. Meletakkan kod Adsense di blog adsense anda

Sebaik sahaja anda memuat turun 6 Modul Adsense ini, saya cadangkan anda membuat secawan kopi dan mula membaca dan mempraktikan teknik Adsense yang diberikan, bahkan anda boleh terus memulakannya. Download ebook percuma ini sekarang. Sila klik Di Sini

pemasaran internet | laporan percuma

Wednesday, October 3rd, 2007

assalamualaikum… kenapa citer pasal pemasaran internet pulok wahai abdfatah?

Internet marketing? Lamborghini On the dead end Road?

Saya perlukan bantuan kawan2 semua…! eh silap… saya ingin membantu kengkawan semua…

Eh sesuai ke bagitau sedemikian rupa?

Ini adalah peluang untuk menambahkan wang ke dalam
akaun Paypal anda. Caranya cukup mudah, cuma sign
up dan edarkan laporan percuma Russell Brunson ini.

Caranya, dapatkan link affiliate anda dan beritahu
rakan-rakan anda untuk buat perkara yang sama. Anda
akan dibayar USD1.00 bagi setiap laporan yang kawan
anda download.

Hmm.. kalau ada 100 kawan dah boleh dapat USD100 tu.
Kalau tukar kepada RM dah lebih RM300 tu. Jadi cepat
bertindak sekarang.

Apohal gini?? Nak buat apa ini? Buat makluman saudara semua. Sekiranya saudara ingin menambahkan pendapatan sampingan dalam akaun paypal anda yng kini hangat dperkatakan berkenaan paypal boleh menghantarkan duit dari akaun paypal anda untuk ditunaikan ke akaun debit atau kad kredit anda dengan jayanya…

Sekiranya anda berjaya dan terus berjaya mendapatkan beberapa rakan kenalan lain untuk menjana pendapatan secara sambilan dengan mudah dan jayanya. Apakah ia semudah yang disangkakan?

Sebelum tu anda kena jenguklah citer terhangat masa kini berkenaan akaun paypal dan juga citer wetern union dengan adsensenya itu. Ia memang cukup menarik untuk anda ikuti perkembangan semasanya itu.

Dan sekiranya anda mahu mendapatkan USD1.00 sebagai tambahan pendapatan masa kini. Anda dipersilakanlah mendownloadkan akan report beliau tersebut dengan kadar segera tetapi jangan tergopoh gapah. sabar dan ikuti langkah-langkah yang telah beliau terangkan?

daftar dan download sekarang juga.

Sebelum download pastikan anda tahu apa yang anda lakukan.

sekian terima kasih

p/s : jika google adsense heboh dengan western unionnya. maka paypal juga telah heboh dengan kad debit transfernya terus ke akaun pengguna.