Posts Tagged ‘dvd facebook’

Cara TERBUKTI dapat jualan dalam 1 hari

Sunday, March 6th, 2011

Adakah anda mengetahui bahawa En Faisal telah menjana ribuan ringgit dalam 2 minggu dari bisnes kecantikan. Bagaimakah beliau melakukannya? Sudah tentu ada rahsia yang tersembunyi… dan rahsia itu adalah rahsia facebook yang telah menjadikan beliau menjana wang ringgit dengan mudah menggunakan facebook.

Apa yang anda perlu tahu, secara senyap2 En Faisal sebenarnya ada mengajar sebilangan kecil usahawan-usahan yang minat nak tahu rahsianya dalam kelas tertutup.

Top secret masa kini jika anda mahu tahu…

Tak tahulah apa ilmu En Faisal ni pakai, tapi bilangan kecil tu lama-lama dah jadi besar.

Permintaan semakin ramai untuk nak belajar!

Katanya secara mulut-ke-mulut je orang tahu.

Apa yang saya dapat tahu lagi, En Faisal ni buat bisnes part time saja.

Beliau masih kerja full time.

Jadi beliau takda masa nak buat kelas kerapsangat.

Kalau beliau asyik buat kelas…beliau takkan ada masa untuk jalankan bisnes!

Tambahan lagi ramai orang jauh-jauh dari Sabah,Brunei, Johor, Kedah dan lain-lain tempat asyik terlepas peluang kerana terlalu jauh untuk menuntut ilmu dengan Faisal yang berada di KL.

Jadi atas dasar ni..En Faisal dah buat keputusan untuk membuka peluang terhad pada segelintir yang nak tahu teknik-tekniknya, dengan….

Bengkel DVD Rahsia Pemasaran Facebook.

Home study kit – boleh belajar dari rumah saja.

Tapi…ada tapinya.

Macam saya kata tadi, beliau mengajar secarakecil-kecilan. Burn DVD pun pakai laptop buruk dari rumah saja.

Jadi bilangan DVD yang ada sangat terhad. Beliau pun tak tahu bila nak cetak lagi lepas bilangan DVD ni habis.

Kalau anda betul2 nak belajar cara En Faisal dapatkan ribuan ringgit dalam 2 minggu saja. Dapatkan DVD ni sebelum habis…

Klik Sini untuk dapatkan:

Rahsia Buat Duit Dengan Facebook

p/s – saya dengar2, ramai org dah dapat tahu pasal
DVD ni melalui forum (puluhan ribu orang juga). Jadi
sy syorkan anda dapatkan SEKARANG sebelum habis…

Cepat sebelum kehabisan stok! Terhangat dvd facebook…

Maxis pun beriya-iya promote Facebook? Apohal??

Promote Facebook