Posts Tagged ‘duit online’

Mahu Duit Free? Berikan kepada saya duit free…

Thursday, March 12th, 2009

Apa citer pulak? Nak bagi duit free dengan begitu mudah? Sungguh pemurah betul pakcik jerung perkasa ini. Bukan semata-mata dapat duit free tetapi memang akan dapat free untuk mereka yang bertuah. Siapa yang tak nak duit free sila angkat kaki tangan dan jugak keyboard anda ke dalam mesin basuh.

Macam mana nak dapatkan duit free tersebut? Anda boleh menjenguk acara menarik yang telah dianjurkan oleh encik jerung perkasa. Sila layari website nak duit free tersebut untuk mendapatkan maklumat selanjutnya jika anda benar-benar mahukan duit free dari encik jerung perkasa. Setiap minggu anda akan berpeluang untuk mendapat duit free dengan begitu mudah. Mahu atau tidak mahu???

Layari nak duit free sekarang.

Kutu Pintar Wang Pos Online

Thursday, August 28th, 2008

Wang Pos Kutu Pintar secara online menjadi perhatian yang cukup menarik untuk mencari duit mudah. Berbaloikah kutu pintar wang pos yang semakin menjadi perhatian tersebut? Siapa yang untung? Bermula dengan modal yang rendah dan kemudian melipat-gandakan sehingga berapa banyak yang anda mahukan. Betul ke boleh dapat? Boleh percaya ke?

Anda sendiri yang boleh menilaikan berkenaan kutu pintar wang pos tersebut dengan pertimbangan yang sewajarnya.

Berapakah kos yang perlu anda keluarkan sebelum menghasilkan pendapatan yang sepatutnya?

Wang pos kutu pintar secara online. Apa komen anda?

Pokok duit sebenar | Program Pokok Duit ke???

Thursday, August 28th, 2008

“Pokok duit” memang terbukti boleh menghasilkan duit yang lumayan sekali jika anda tahu menggunakannya sebaik mungkin. Kenapa anda mahu mempertikaikan berkenaan pokok duit? Apa bukti pokok duit tidak boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan kepada anda? Jangan sekali-kali jeolus.

Kredit : farm3.static.flickr.com

“Pokok duit” adalah sejenis pokok duit yang tumbuh di merata pelusuk pokok dan menumpang pokok orang lain. Hang rasa program pokok duit nih menjadi parasit jugak ke menumpang atas pokok yang lain.? Namun hakikatnya program pokok duit memang boleh buat duit untuk dirinya sendiri sebab depa dah tersedia boleh buat duit dengan lebih mudah lagi. Sebab apa? Sebabnya depa punya nama pokok duit la … maka tak perlu berusaha dan bersusah payah mencari duit lagi.

Kenapa pokok duit diberi nama…. dan jugak seangkatan dengan pohon pitis? Kalo cerita zaman dulu memang ler kita akan tahu pasal pokok duit nih. Nak tahu pasal sejarah pokok duit kena cari ler dalam perpustakaan berkenaan sejarah pohon pitis dan jugak pokok duit-duit. Program Pohon pitis memang berbaloi sekali….

Pokok duit-duit nih boleh jugak dijadikan perhiasan yang menarik dan mendapat keuntungan melalui landskap pokok perduitan. Nampak cantik dan menarik. Boleh jugak buat pertandingan pokok duit the contest. Bagaimana nanti anda boleh menghias rumah anda dengan pokok duit dan menuai hasil yang lumayan dari pokok duit tersebut. Memang menguntungkan jika anda tahu cara dan kaedahnya untuk anda menghasilkan duit yang berganda dari program pokok duit tersebut.

Lebih meriah lagi tatkala menjelang hari raya nanti anda boleh laa buat demosntrasi bagaimana pokok duit boleh menghasilkan pendapatan yang lumayan kepada anda sekeluarga. Jangan biarkan mereka terpinga-pinga kenapa pokok duit banyak memenuhi laman web rumah anda begitu sahaja. Jadikan ia sebagai sumber pendapatan anda yang utama….

Kenapa terbukti berbaloi? Ini kerana sebagaimana yang anda ketahui bahawa BSN juga menggunakan pokok duit sebagai logo mereka sebagai lokasi tempat simpanan duit. Boleh try guna pokok duit sebagai sumber pendapatan sampingan.

Dengan menggunakan perkhidmatan BSN anda boleh membuat simpanan dengan deposit yang rendah. Ada sesiapa yang membuat tabungan di BSN? Dah tentunya boleh melihat pokok duit setiap kali bertandang di BSN masa kini.

Rujukan pokok duit pohon pitis.

Pokok duit boleh buat duit?

Sejenis tumbuhan bernama pokok duit

Strategi pokok duit yang sebenar terbongkar

Berbudi kepada tanah dengan pokok dapat duit

Satu lagi kegunaannya adalah untuk acara main masak-masak olok-olok zaman kanak-kanak atau acara jual beli. Maka pokok duit-duit inilah yang akan menjadi bahan utama main masak-masak di zaman kanak-kanak dahulu.

Namun demikian tidak tersangka pulak boleh dapat duit yang realiti menggunakan pokok duit online pulak. Rasanya boleh menjana pendapatan yang lumayan kalo buat betul-betul landskap pokok duit nih. Aataupun kita boleh menjadi designer bagaimana menghasilkan pokok duit yang boleh menghasilkan duit yang lumayan.

Itulah dia cara mudah nak dapat duit dan cara nak kaya dengan segera melalui program pokok duit. Oleh yang demikian dapatkan pokok duit di sekitar rumah anda untuk membina perniagaan pokok duit anda hari ini …. sekian terima kasih.

miliki komputer dengan nilai yang rendah?

Monday, April 14th, 2008

Berbaloi ke? marilah kita membuat penilaiannya yang tersendiri. itupun jika anda berminat untuk mendapatkan info yang berkaitan dan menjadi usahawan dalam perniagaan komputer yang boleh dimiliki dengan harga yang berpatutan.

Jemputan Khas buynow2u.com Unlimited Potential Seminar OHOPC – Unlimited Potential Seminar –

Masuk PERCUMA!

Daftarkan diri anda sekarang (SMS 016-2106232, email:info@buynow2u.com ),

Hadiah menarik Kipas USB akan diperolehi semasa menghadiri Seminar.

RM100 Boucher Diskaun untuk Pakej 490 diberi untuk semua yang datang.

Jemput ramai rakan-rakan untuk menghadiri Seminar dan rebutlah peluang menarik ini!

Anda juga berpeluang memenangi Ipod Shuffle yang canggih pada akhir Seminar ini!

Peluang besar dalam pendidikan, pengetahuan berdasarkan industri dalam IT dan bagaimana anda akan mendapat keuntungan sekelip mata tanpa ada risiko & pelaburan modal tidak diperlukan.

Kelebihan menyertai program ini:-

1. Anda akan belajar tentang bagaimana pakej pendidikan berpotensi mengubah kehidupan dan masa depan kebanyakan keluarga dan bagaimana anda boleh mendapat keuntungan sekelip mata hanya berkongsi maklumat ini.

2. Anda akan belajar selama 3 minit pembentangan yang bagus yang membuatkan semua orang ingin memiliki pakej ini secara terus tanpa berfikir lagi.

3. Anda akan menemui 3 kunci kelebihan daripada pakej ini yang boleh memudahkan jualan di buat tanpa ada halangan.

4. Anda akan diberikan paket jualan sebagai PERCUMA untuk membantu dalam penjualan OHOPC dengan mudah dan berkesan.

5. Anda boleh belajar dari segi kaedah pemasaran untuk meningkatkan perniagaan anda dan sekaligus mencapai tahap pendapatan yang memberangsangkan.

Untuk detail visit halaman kami di http://www.buynow2u.com Jangan Terlepas Promosi Laptop Baru hanya RM1690 Khas untuk ahli buynow2u

Masuk Percuma!

Jadual Seminar
Tarikh

Tempat

Contact Person

Masa

16/04/08

Pearl International Hotel, Batu 5, Jalan Klang Lama 58000 Kuala Lumpur

(Bilik: Peacock 7, Tingkat 6)

Jumlah kehadiran: 50-70 orang ahli Buynow2u, ahli dibenarkan membawa pasangan.

Jamuan: akan disediakan

Sumbangan: Cenderahati dari Buynow2u

Untuk tempahan tempat duduk, sila telefon, sms atau email Nama, bilangan orang akan datang ke seminar ini ke 016-2106232

info@buynow2u.com
7.30pm-9.45pm

Tujuan Seminar diadakan adalah untuk memudahkan komunikasi dikalangan ahli-ahli yang serius dalam perniagaan ini supaya sesi latihan boleh diadakan untuk mereka. Kami menjemput semua ahli untuk bersama-sama dalam setiap sesi Roadshow yang akan dijalankan di kawasan sekitar anda.

Dengan sistem pembayaran mudah yang diperkenalkan oleh OHOPC, jaminan penuh kerosakan, Komputer berjenama terkenal, akses percuma ke sistem e- pembelajaran untuk anak-anak bersekolah, dan juga peluang perniagaan yang ditawarkan sememangnya tidak boleh ditandingi dengan mana-mana sistem pembelian komputer dipasaran. Kerana ini untuk memperkenalkan OHOPC kepada orang ramai merupakan satu tugas yang amat mudah dengan persembahan pakej yang bersistematik.

Semasa sesi seminar, kami akan membentangkan VISI dan MISI projek OHOPC ini. Ia merupakan satu projek komunity yang mulia bagi membantu golongan keluarga yang kurang berkemampuan dan golongan berpendapatan rendah dan sederhana untuk memiliki komputer beserta dengan akses kandungan pembelajaran lengkap untuk anak-anak yang masih bersekolah. Syarikat Microsoft yang mengiktiraf usaha murni ini secara langsung turut dengan rasminya menjadi official partner buynow2u.

sekian terima kasih. sekadar makluman kepada sesiapa yang beminat.

teka-teki jutawan merdeka tm terjawab

Sunday, April 6th, 2008

saya dapat satu juta!

saya pun ada juga hantar borang peraduan jutawan merdeka tm tu. kenapa tak dapat sekeping pun hadiah idaman hati… alahai tak dapat satu juta daaaa… lain kali laa cuba sekali lagi.

siapa jutawan tm yang dicari-cari tersebut dan jawapannya telah ditemui. orang dari terengganu. seorang jurutera muda. orang kaya baru.

“Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! Laungan keramat.”

meh kita jenguk laporan berkenaan beliau yang telah menjadi jutawan segera dan orang kaya baru tersebut.

=================petikan harian metro=================

mainpix_metro_online.jpg

KUALA LUMPUR: ‘Setengah abad menjunjung rahmat, menyarung alunan pejuang terhebat, teguh hati kata sepakat, maruah bangsa jadi azimat, darah mengalir tiada penamat, biar zuriat hidup bertempat, merdeka! Laungan keramat.’

Itu antara bait puisi yang berjaya menjulang jurutera muda, Mohd Rais Saufuan Awang, 25, sebagai pemenang hadiah utama program Jutawan Merdeka TM yang melayakkannya membawa pulang wang tunai bernilai RM1 juta sekali gus bergelar ‘orang kaya baru’.

Mohd Rais dari Kemaman, Terengganu, diumumkan pemenang utama berdasarkan slogan berbentuk puisinya yang berjaya menambat hati penganjur, Telekom Malaysia Berhad (TM) kerana penuh semangat patriotik dan mempunyai nilai tinggi.

“Saya sangka hanya memenangi hadiah biasa seperti pakej pelancongan atau pas masuk menonton Sukan Olimpik 2008, tetapi rupanya pemenang utama yang layak bawa pulang RM1 juta.

“Syukur kerana puisi nukilan spontan ini berjaya memberi tuah kepada saya sekeluarga. Dengan wang kemenangan ini saya merancang membawa keluarga menunaikan umrah dan haji bagi ibu dan ayah,” katanya pada majlis penyampaian hadiah peraduan yang diadakan di Menara TM di sini, semalam.

Menurut Mohd Rais, dia tidak memerlukan masa yang lama untuk menyiapkan slogan puisi berkenaan kerana idea spontan hadir ketika beliau terpandang sebuah poster menghimpunkan lima Perdana Menteri negara ketika dalam perjalanan pulang ke rumah.

“Inspirasi datang sendiri dan dalam tempoh sehari saja saya sudah boleh menyiapkan slogan puisi tidak lebih 50 patah perkataan,” katanya yang menjadi pengguna setia Celcom sejak 2000.

Hadiah disampaikan Ketua Pegawai Eksekutif Perniagaan Malaysia TM, Datuk Zamzamzairani Mohd Isa diiringi Ketua Pegawai Operasi Jualan Perniagaan Malaysia TM, Datuk Adnan Rofiee.

Pada majlis sama, 10 pemenang lain turut menerima hadiah bulanan masing-masing termasuk hadiah pertama pakej percutian ke Beijing untuk menyaksikan Sukan Olimpik 2008 bagi dua orang bernilai RM15,000.

Sementara itu, Zamzamzairani berkata, program ganjaran itu memberi peluang kepada pelanggan TM memenangi pelbagai hadiah menarik selain mengemas kini profil pelanggan untuk perkhidmatan lebih baik.

Katanya, lebih daripada 1.1 juta penyertaan diterima sepanjang program berlangsung selama lapan bulan bermula Mei 2007 dan berakhir 31 Disember lalu.

“Jumlah ini melebihi sasaran 900,000 penyertaan yang pihak kami tetapkan sekali gus peningkatan 30 peratus berbanding tahun lalu,” katanya.

============petikan harian metro========================