Posts Tagged ‘duit affiliate’

Seminar Buat Duit Affiliate Dengan Blog

Tuesday, November 25th, 2014

seminar affiliate blog

Anda free pada 13 disember 2014? Jika free dan boleh meluangkan sedikit masa untuk tambah sedikit sebanyak berkaitan dengan ilmu buat duit online. Itupun jika berminat nak tambah pendapatan secara sambilan. Buat duit affiliate dengan menggunakan blog.

Ada otai seo merah jambu akan memberikan sedikit sebanyak tips dan panduan untuk anda buat duit dengan blog. Memang tak rugi apa apa kalo pergi seminar tersebut. Boleh tambah ilmu dan boleh tambah networking…

Apa yang penting boleh buat duit affiliate dengan blog. Duk asyik berblog aje kena tahu teknik dan strategi yang berkesan untuk menjana pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa berblogging.

Namun jangan asyik berblogging hingga tak hingat dunia dah laa….

Yuran rm150 aje…

Bleh jenguk penyek dekat sini untuk maklumat lanjut :

Mana nak lari lagi jika dah terbongkar?

Saturday, August 30th, 2014

Cikgu Hafis Anwar DAH KANTOI!

Kantoi sebab apa?

Semua aktiviti dia dah terbongkar!

Ahh sudah… Terbongkar pulok doh…

Rupa-rupanya macam ni dia buat bisnes IM.

Tidak kusangka sama sekali…

Student dia pun boleh tahan gak! RM3-4 angka tak lari.

Tak lari jauh sangat dah…

Sekarang diorang semua tak boleh lari mana lagi dah! Rahsia sudah PECAH.

Nak lari kat mana lagi?
Nak tahu? Baca kat sini

Belum hasilkan SEBARANG income dari Affiliate?

Why not anda cuba teknik promosi affiliate di Facebook seperti Cikgu Hafis Anwar dan student beliau yang turut berjaya hasilkan income dari teknik FBAffiliateIncome dimana beliau akan tunjukkan kepada anda…

• NICHE AFFILIATE yang HOT dan banyak demand akan CikguHafis tunjukkan kepada anda. Ini memudahkan anda untuk decide niche apa yang anda perlu ceburi kalau nak income besar dan berterusan dari affiliate marketing.

• 3 Cara PENTING untuk SCAN produk tu senang CONVERT SALES atau tidak! Bukan semua produk digital ni senang buat sales.Anda perlu lihat 3 benda ni sebelum anda mula promote. Kalau tak, letih promote jer laaa tapi sales susah giler! Orang lain boleh buat 5-6 sales sehari, anda “TELOR AYAM” jer huhu…

• Step by step bagaimana membina Fanpage LONG TERM, apa yang perlu anda letakkan dalam fanpage anda untuk bina kredibiliti, trik simple tambahkan fans tanpa gunakan FBads .

• Teknik HALUS bagaimana anda boleh “BANTU” fans anda dan mereka akan berikan duit kepada anda tanpa perlu anda MENJUAL langsung. Skil yang memang COOL HABIS.

• Ketahui kaedah membuat wall post untuk tujuan promosi link affiliate. CikguHafis dedahkan kaedah Gambar dan 7 flow skrip copywriting power untuk close sales affiliate. Anda tak perlu jadi PAKAR COPYWRITING lagi, ikut sahaja 7 flow ini untuk buat ayat power close sales!

• Teknik SPLIT TEST bagaimana anda boleh menguji dan mengetahui ads yang boleh hasilkan sales yang banyak. Kemudian FOKUS pada ads yang betul-betul POWER untuk terus hasilkan komisyen affiliate.

• Strategi bagaimana CikguHafis MEMPERMAINKAN kos ads di Facebook untuk dapatkan lebih banyak sales dan beliau dedahkan waktu-waktu PEAK anda boleh dapatkan sales yang banyak! Time ni memang ramai orang beli produk!

Dan macam-macam lagi lah! Ramai student beliau yang tak pernah-pernah buat komisyen dari affiliate dah pun berjaya hasilkan komisyen pertama mereka dari teknik yang beliau tunjukkan. Ada juga yang kini dah pun jadi top affiliate!

Anda BERTUAH! Sempena MERDEKA, CikguHafgis berikan offer special untuk anda di sini:

Nak tahu? Baca kat sini

Cepat! Ianya untuk TEMPOH SANGAT TERHAD!

Kemas kini carta top 10 bulan Julai 2014 klikjer

Sunday, August 10th, 2014

carta klikjer

Carta top 10 telah update lagi untuk bulan julai. Carta top 10 bulan Ogos kena tunggu bulan september 2014. Mohon bersabar dengan jayanya. Menariknya komisen pun semakin meriah mahsyuk kepada mereka yang telah mempromosikan ebook terbitan klikjer… Boleh buat duit dengan affiliate klikjer….

Tengok aje senarai yang ada tersebut anda boleh ambik mana mana ebook yang berkenan dengan hati dan kemudian lakukan sedikit sebanyak proses research kemudian hasilkan pendapatan menggunakan platform klikjer sebagaimana yang telah dibuktikan oleh top ten affiliate klikjer. Setiap bulan bleh komisen dengan klikjer…

Tunggu bulan depan bleh tengok lagi update carta affiliate top ten mereka yang dah buat duit dengan klikjer. Nak buat duit lebih lagi boleh beli dan buat pesanan produk ebook yang ada tersebut kemudian melangkah dengan bergayanya menghasilkan pendapatan yang anda mahukan….

Oh saya masih lagi mengejar carta mereka dan masih lagi belum berjaya menghasilkan kemahsyukan yang berduyun duyun… Moga rezeki terus bertambah dengan segala daya usaha dan doa yang berterusan. Kena doa dan kena usaha baru dapat hasilnya…

Dulu dapat jugak sikit sikit komisen ternakan kambing… hohohohooo… Sikit aje laaa. Syukur laaa biarpun dapat sikit sikit.

Maka sekian aje updates untuk kali ini.