Posts Tagged ‘cari duit raya’

Malasnya nak komen dan review menang duit mudah

Monday, August 8th, 2011

Kali ini aku nak citer pasal contest sikit. Sikit punya hal tarak kisah laa. Banyak punya hal kena hambik kisah laa. Tak gitu?

Namun demikian malas dah aku nak join dan komen contest sorang mamat titan hijau nih. Asal ada contest ramai aje yang join. Asal ada top komen aje ramai yang join. Pastu terhad untuk beberapa review aje. Malas aku nak tulis panjang lebar. Korang tengok sendiri laa dia punya syarat.

Elehai tadi beriya benar nak citer pasal contest. Apesal malas pulak jadinya…?

Nih dia punya contest review dan top komen. Komen sampai lebammm…

Pastu kena klik like fan page beliau pulak dah. Malas aku nak klik fanpage beliau tu dengan info info terkini buat duit online. Buang masa korang aje kalo baca saja saja je info buat duit yang beliau sarankan tersebut. Kenapa korang perlu klik like fan page beliau tak pasal pasal? Nak tahu kenapa kamu perlu klik like fan page titan yang hijau tersebut? Sila arahkan sekali lagi tetikus untuk klik like ke fan page titan tersebut.

Berapa banyak klik klik klik like fan page earncent daaaa…

Kalo join memang meriah. Kalo tak join akan tengok aje aaaa dengan persaigan sengit karangan idea yang menarik bakal dipersembahkan. Aku macam biasalah tukang buat laporan aje berkenaan contest beliau tersebut.

Malas teramat malas nih. Dah tu tak payah terkebil2 baca dan tersenyum simpul sila sila sila kan arahkan penunjuk tetikus korang untuk berebut rebut buat review dan berebut rebut buat komen komen yang membina. Komen spam akan kena cantas dengan kejamnya tanpa pejam mata lagi serta tiada notis mahkamah antarabangsa yang akan memberikan sokongan pembelaan terhadap komen spam.

Sila sila silakan meriahkan contest beliau yang makin meriah untuk dapatkan sedikit duit raya. Haaaa…? Duit rayaaaaa…? Aku pun nak duit raya jugak laaaaa…

Oh Cari Duit Raya Sakan | Habis Duit Tambah Duit Raya

Tuesday, August 25th, 2009

Cari Duit Raya Terkini… Salam ramadhan untuk semua di bulan yang mulia ini. Bagaimana perancangan kewangan anda untuk sambutan hari raya akan datang? Puasa belum ke penghujung dah gegak gempita bercerita bab raya sakan, tempahan baju raya, tempahan sampul surat raya. Semuanya bertittle tag hari raya menjelang raya bakal tiba.

Gerenti duit simpanan anda mengalir laju bagai aliran deras sungai yang mengalir jika tanpa perancangan kewangan yang sepatutnya. Sebelum raya duit dah habis, selepas hari raya pun duit habis jugak. Mana nak cekau duit lagi kalo dah habis untuk berbelanja sakan?

Bagaimana persiapan raya sakan tahun ini? Sudah siap-siagakan persiapan untuk berhari raya? Kalau belum lagi, cepat-cepatlah takut nanti tak sempat pulak pakai baju baru masa raya ni.

Dalam artikel ini, saya ingin ambil kesempatan untuk mereview report yang telah dihasilkan oleh saudara Ammar Zahar bertajuk 10 Cara Buat Duit Raya. Maklumlah, raya dah nak dekat. Jadi, kita perlu ada persiapan bukan saja untuk beraya, malah persiapan untuk dapatkan balik duit selepas banyak berhabis masa raya.

Dalam report dengan 45 mukasurat ini, banyak info langkah demi langkah yang telah ditunjukkan oleh Ammar tentang cara nak buat duit raya. Langkah-langkah tersebut mudah diikuti dan langsung tak perlu ada kemahiran pun.

Ada orang buat duit online. Yang itu memerlukan pengetahuan asas tentang komputer sedikit sebanyak. Tapi kali ni, Ammar Zahar tunjukkan 10 cara buat duit raya yang tak ada kaitan dengan online. Maksudnya, semua orang pun boleh lakukannya.

Ammar bukan saja mengupas teknik tersebut secara langkah demi langkah, malah Ammar tunjukkan bagaimana nak caranya dan resource yang banyak diberikan.

Saya pasti, selepas membaca report ni, anda boleh terus pilih dari 10 cara tersebut yang mana stau nak dibuat dan terus kumpul duit raya anda. Dan yang pastinya, harga report ini sangat sangatlah murah tak seperti harga kebanyakan ebook diluar sana.

Klik sini untuk maklumat lanjut:  Buat Duit Raya Sakan

Saya beri 5 bintang dan 9/10 markah untuk report ini. Murah, praktikal, dan memang mantap isinya. Satu lagi report hebat dari Ammar Zahar..:)

Untuk kejayaan Anda….  Jom Cari Duit Raya Sekarang..

Duit raya sedang bermaharaja lela

Wednesday, August 12th, 2009

duitraya

Mari buat duit raya sakan. Duit raya sudah tiba. Mari ke mari duit raya akan penuh sakan dalam kotak emel anda.

Rugi kalo tak join. Kalo join dah tentu dapat duit raya berkepul-kepul. Maklumlah sambutan raya tak lama lagi selepas puasa sebulan.

Duit raya macam nih gerenti masuk dalam kotak emel SPAM… tak tahu ler kenapa masuk kotak spam. Penuh setiap hari kotak emel aku dengan emel spam. Duit raya spam.

Jual apom balik lagi bagus…. Marilah mari mari ke mari kita raya sakan dengan duit rayaaaa…

Berapa banyak duit raya daaaa….

Test duit raya… duit hari raya… duit nak raya… cari duit raya… buat sampul duit raya… raya sakan… spam raya…  hari raya…

barang antik dan skim cepat kaya

Monday, October 1st, 2007

Assalamualaikum…

Mana yang lebih canggih? Barangan antik zaman berzaman atau cara skim tak sempat kaya? Skim cepat kaya memang tak usah cerita laa… banyak yang duka cita dari cerita gembira perihal duit gandaan berlipat tersebut…

Apa kena dengan barangan antik dengan skim cepat kaya? skim cepat kaya sebagaimana yang diceriterakan oleh noorizamshah memang tak ada kaitan dengan barangan antik. Barangan antik mempunyai nilainya yang tersendiri.

Pendek kata dan panjang duk diam tanpa bercakap telah menyatakan dengan bukti yang kukuh barangan antik mempunyai tarikan magnetnya yang tersendiri.

Semakin antik semakin mahal jadinya. Boleh dijadikan modal untuk perniagaan di ebay?

Apakah dia senarai-senarai barangan antik yang anda miliki? Apakah anda pernah memilikinya satu atau dua dan tiada lagi dalam simpanan anda?

Kenapa ada yang begitu tertarik dengan barangan antik? adakah disebabkan keantikannya? Atau sekadar hobinya? atau memang barangan antik sukar untuk diperolehi?

Bagaimana pula dengan anda? Tiada satupun barangan antik yang anda miliki?

Anda mungkin dan boleh menjadikannya sebagai sumber pendapatan sampingan sekiranya mempunyai minat dalam perniagaan barangan antik atau pelik atau ganjil yang lain dari yang lain.

sekian terima kasih.

p/s : bukan pertanian saje adalah perniagaan. Barangan antikpun adalah perniagaan. Ingat yer… skim cepat kaya tak serupa dengan barangan antik…

Magnet lipatgandakan rezeki?

Thursday, September 27th, 2007

Assalamualaikum… Moga-moga rezeki berganda setiap hari. Tiada kata dan tiada huruf yang dapat digambarkan dengan apa yang dimaksudkan dengan magnet rezeki…

Apa dia? Magnet rezeki? Apakah kegunaannya? Nampak menarik sekali… Biar betul?

Memang sukar untuk dipercayai akan hasilnya itu? Anda tidak perlu rasa pelik dan ajaib dengan magnet rezeki ini. Magnet rezeki ini bukan sekadar magnet sembarangan yang boleh anda temui di mana-mana.

Bukan magnet stail fizikal yang seringkali anda temui…

Magnet apakah itu? Anda akan tahu selepas ini…

Jika sekiranya anda mempunyai apa-apa persoalan yang berkaitan dengan kesunyian rezeki yang melimpah lantaran kemurungan yang cukup merentap jiwa… sila ikuti kisah selanjutnya dengan penuh teliti…

(more…)