Posts Tagged ‘cari duit online’

Kejar Ilmu Dahulu Baru Dapat Duit USD | Duit Usd

Friday, September 4th, 2009

Buat Duit Mudah Dengan Blog Dalam Tempoh Dua Hari? Bagaimana?

Anda tentunya tertanya tanya bagaimana mahu buat duit dengan menggunakan blog sepenuhnya. Pendek kata memang sangat sukar untuk anda percayai tambahan lagi ada yang suka mengambil kesempatan terhadap newbie yang masih tercari-cari arah untuk menambahkan pendapatan dengan mudah dan senang secara online. Paling sedih mereka menjadi mangsa tipu-tipuan RM online yang licik memainkan peranannnya sebagai penyangak cyber….

Hentikan seketikan kepeningan anda terhadap persoalan demi persoalan berkenaan bagaimana untuk buat duit mudah secara online yang anda terkejar sana sini tersebut.

Jangan kejar duit usd.  Kejar ilmu dahulu baru dapat duit usd.

Apa yang anda kejar tidak akan dapat memberikan hasil yang lumayan sekiranya anda mengambil sikap sambil lewa dengan mengejar program ini ini begitu begini. Akhirnya masa berkualiti anda terbazir begitu sahaja dek kerana kejar mengejar yang tidak menentu. Rugi masa dan wang ringgit sahaja.

Bagaimana anda boleh mendapatkan sedikit wang usd yang anda mahukantersebut dengan mudah hanya menggunakan sekeping blog yang simple aje dan paling mudah lagi dalam tempoh dua hari sahaja anda boleh menghasilkan usd idaman hati anda. Mahu duit usd mudah?

Jalan penyelesaiannya telah ada dengan teknik Smart Blogging yang telah dipelajari oleh Encik Wanmus. Apakah teknik rahsia tersebut? Nampaknya Encik Wanmus tidak akan mendedahkannya dengan begitu mudah lantaran menjaga amanah Pak Guru Problogger yang terkenal masa kini iaitu Encik Rohaizad.

Beliau telah berguru dengan Encik Rohaizad berkenaan cara buat duit dengan blog dan ternyata hasil pelaburan yuran penyertaan yang tak seberapa telah membuahkan hasil dan pulang modal. Dan terkejutnya Encik Rohaizad sendiri macam tak percaya dan terpesona namun ia tidak menghairankan lantaran dalam tempoh 30 hari anda boleh buat duit dengan blog yang masih baru dan segar paling singkat dalam tempoh dua hari.

money-from-blog11

Anda boleh saksikan sendiri bukti kesahihan kisah benar tersebut dalam blog Encik Wanmus.

Blog PR O berusia dua hari <<<- dah dapat payment

Siapakah gerangan Encik Wanmus ini?

Wanmus.com adalah asas kepada nama wan mohd musyris…beliau seorang pelajar di UTM Skudai dan mengambil Ijazah (Master) Kejuruteraan Mekanikal selepas tamat Ijazah Sarjana Mudanya (Degree) juga di UTM dengan jurusan Kejuruteraan Mekanikal-Major Kejuruteraan Bahan.

Wanmus adalah pengasas syarikat Wanmus Technologies (JM0499956-W) yang beribu pejabat di JB dan cawangan di Terengganu. Dengan syarikat ini, beliau telah membangunkan beberapa perniagaan internet iaitu Wanmus.com ini, jomhosting.net, asasministe.com dan myekamus.com.

p/s : Dengar-dengar perkhabaran seminar smart blogging akan diadakan lagi selepas hari raya. Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk buat duit dengan blog. Dapatkan usd anda berulang kali dengan seminar smart blogging.

Memang berbaloi. Berbaloi-baloi…

Nak buat duit dengan blog? Macam mana?

Sunday, May 3rd, 2009

Rahsia blog? Ada apa dengan rahsia blog?

Ini sekadar panduan asas yang cukup berguna untuk anda menjana pendapatan secara online. Bukan sekadar panduan asas, malahan informasi yang akan memberikan impak maksima ke arah penjanaan wang dengan blog. Jika sebelum ini hanya membuat blog secara suka-suka hati semata-mata tanpa memikirkan bagaimana blog boleh menghasilkan pulangan yang anda tidak terjangka sama sekali. Ia sudah terbukti memang blog boleh buat duit untuk anda. Aplikasikan sahaja panduan asas bloggers dan anda akan dapat lihat hasilnya setelah anda memahami selok belok bagaimana untuk jana wang dengn blog. No belok belok…

Oleh yang demikian rupa, kenapa tidak anda menggunakan medium blog untuk menjana pendapatan secara online dengan panduan asas buat blog sendiri dan kemudian menghasilkan income secara sambilan dengan blog. Takkan nak buat blog semata-mata tanpa dapat menghasilkan pulangan yang sebenarnya dengan blog.

Namun harus diingat. Buat blog jangan nak kejar duit semata-mata. Jika dan jika anda terkejar-kejar untuk buat duit semat-mata semangat buat duit anda akan berkubur dan hilang minat untuk meneruskan kesinambungan blogging yang anda impikan. Impian menggunung nak kejar duit tidak berguna jika anda berperang antara cari duit dan buat blog untuk duit semata-mata.

Okey itu sahaja informasi berkenaan buat duit dengan blog untuk menjana pendapatan sambilan secara asasnya. Jom download sekarang panduan asas blog sebagai sumber pendapatan sambilan.

Kenapa Anda Perlukan Duit Percuma?

Saturday, March 21st, 2009

Dapat duit percuma. Habiskan duit dengan percuma.

Apa bezanya kedua-duanya itu? Macam cerita mr OS dengan duit satu juta. Habiskan duit satu juta dalam tempoh satu bulan sahaja. Lepas tu dapat harta warisan duit percuma dalam jumlah yang banyak dari ayahandanya.  Bertuah sungguh mereka yang dapat duit percuma itu….

Bukan mudah untuk mendapatkan duit percuma cara online atau offline sekalipun. Ia bukan semudah  yang disangkakan untuk mendapatkan duit percuma dengan begitu sahaja. Kenapa anda perlukan duit percuma? Sepanjang perjalanan kehidupan kalian semua berapa banyak pengalaman duit percuma offline dan offline yang telah anda perolehi?

Jika nak diceritakan pengalaman mendapatkan duit percuma sudah tentunya pelbagai pengalaman yang dapat anda googlekan berkenaan pengalaman pencarian duit percuma dalam kehidupan masa kini.

Aku pun sedang melaksanakan misi duit percuma ketika ini. Usaha mesti diteruskan untuk kejayaan masa depan. Berapa banyak itu tak penting namun apa yang penting adalah pengurusan kewangan yang perlu anda lakukan. Jika tidaknya sia sia aje duit percuma yang anda perolehi tersebut.

Kategori untuk mendapatkan duit percuma juga banyak jenis yang boleh anda senaraikan. Apa cerita sekalipun semuanya memerlukan usaha dan fokus yang mantap untuk mengukuhkan sumber kewangan masing-masing.

Apakah misi duit percuma anda hari ini?

Pendapatan sambilan dari rumah cara online

Saturday, March 14th, 2009

Ebay… Ebay…!

Clickbank… Clickbank…!

Clickbank dengan Ebay mana satu yang lebih mudah dan senang?

Satu dari sumber pendapatan yang anda boleh perolehi dari internet adalah melalui clickbank dan ebay. Namun demikian persoalannya adalah mana satu yang lebih senang? Clickbank atau Ebay?

Mahu Duit Free? Berikan kepada saya duit free…

Thursday, March 12th, 2009

Apa citer pulak? Nak bagi duit free dengan begitu mudah? Sungguh pemurah betul pakcik jerung perkasa ini. Bukan semata-mata dapat duit free tetapi memang akan dapat free untuk mereka yang bertuah. Siapa yang tak nak duit free sila angkat kaki tangan dan jugak keyboard anda ke dalam mesin basuh.

Macam mana nak dapatkan duit free tersebut? Anda boleh menjenguk acara menarik yang telah dianjurkan oleh encik jerung perkasa. Sila layari website nak duit free tersebut untuk mendapatkan maklumat selanjutnya jika anda benar-benar mahukan duit free dari encik jerung perkasa. Setiap minggu anda akan berpeluang untuk mendapat duit free dengan begitu mudah. Mahu atau tidak mahu???

Layari nak duit free sekarang.