Posts Tagged ‘cara nak berniaga’

Misi merdekakan kewangan | Cara berniaga online

Tuesday, September 30th, 2014
minyak naik 20 sen

minyak naik 20 sen

Keep calm dan jangan sekali kali melatah. Biarkan minyak naik 20 sen. Anda hanya perlu cari duit sampingan untuk merdekakan kewangan anda.. Minyak naik 20 sen aje…

ooo butang baju melayu rupanya… anda sedang mencari butang baju kemeja? sila tekan butang carian google untuk mendapat lebihan pilihan pelbagai jenis butang baju kemaja yang anda mahukan… hehe

Banyak persoalan yang berlegaran di dalam minda berkaitan dengan cara untuk berniaga. Lebih lebih lagi cara berniaga online. Bagaimana caranya untuk berniaga online? Sudah tentunya kena ada ilmu bagaimana nak berniaga online dengan cara yang betul dan berkesan dan bukan dengan cara hentam kromo sahaja. Tak gitu?

Adakah anda sedang mencari cara nak mula berniaga atau cara berniaga online? Dah tentunya anda ada misi untuk merdekakan kewangan…

Misi Merdekakan Kewangan…
Nakkan tips serta formula untuk buat bisnes rm2k dengan mudah? Guna
Formula MB2000

Mana nak cari modal berniaga?
Nak tambah duit poket?
Asyik-asyik takleh merdeka kewangan aje nih…
Nakkan tips serta formula untuk buat bisnes rm2k dengan mudah?
Khas untuk anda…

Lantas bagaimana cara nak mula berniaga? Persoalan yang cukup menarik sekali. Jika ada persoalan dah tentunya ada jawapan yang boleh bantu anda untuk berniaga online. Dengan demikian kena cari panduan dan kena belajar ilmu berkaitan dengan perniagaan online.

Contoh yang boleh anda lakukan adalah meneliti panduan mula berniaga yang dianjurkan oleh Encik Faisal dalam pakej mb2000. Boleh mula belajar dan laksanakan misi berniaga online yang anda mahukan.
Jika anda adalah seorang pelajar:

a) Takdak duit?
b) Nak duit cepat?

MB2000 boleh bagi duit dalam tempoh 48jam…
Kenapa? Tidak percaya?

Layari : Mb2000 promosi 3 hari

Gitu laa contoh salah seorang student niaga mb2000…

 

misi merdekakan kewangan

Panduan Cari Duit Dengan Perniagaan Pasar Malam

Tuesday, June 10th, 2008

Apa cerita hari ini? Cerita larut malam ke? Cerita seribu satu malam ke? Cerita malam pertama ke? Cerita malam durjana ke? Ini adalah cerita panduan perniagaan pasar malam yang efektif.

Bukan cerita sebelah malam punya sebarang cerita. Cerita buat untung dan cari duit setiap kali malam menjelma. Namun pasar malam bukan sahaja bermula tatkala malam menjelma. Ia bermula dari awal senja sehinggalah ke saat malam menjelma tiba dan bukannya sehingga larut malam. Jika berlaku sehingga larut malam jam 12 malam pulak… memang menempa sejarah dunia kalo pasar malam sampai ke larut malam. hehehehe…

Mudah ke cerita berkaitan perniagaan pasar malam tersebut? Mudah tak berapa mudah, namun jika anda mengusahakannya dengan penuh komitmen serta fokus yang lebih, maka perniagaan pasar malam akan menjadi satu sumber pendapatan yang berterusan setiap hari. Biarpun penat ia amat berbaloi….

Bagaimana anda mahu memulakan perniagaan pasar malam dengan lebih mudah dan tersusun? Tak tahu nak buat apa? Tak tahu bagaimana nak cari tapak pasar malam kat mana? Semuanya nampak blurr dan kekaburan yang nyata lagi jelas kaburnya… Cara nak berniaga macam mana?

Namun demikian anda tidak perlu lagi risau untuk mencari tapak pasar malam ataupun untuk memulakan satu perniagaan utama anda dalam bidang perniagaan pasar malam. Anda boleh mendapatkan…. syyyyhhh ini adalah RAHSIA tapak pasar malam terbongkar…. hehehee

Namanya pun sudah cukup menarik… The Silent Pasar Malam Billionaire. Nak tambah lagi boleh….? The Secret Of Silent Pasar Malam Billionaire…

Ebook ini terkandungnya panduan yang berinformasikan rahsia perniagaan pasar malam yang telah digarap oleh seorang peniaga pasar malam yang telah bergiat selama lebih kurang 14 tahun dalam perniagaan tersebut. Keuntungannya boleh tahan jugak laa kalo nak dikira setiap hari… kiranya beliau asyik duk kira untung rugi….. untung dan untung serta tambah untung sahaja laa setiap kali malam menjelma…

Apa cerita yang ada dalam ebook tersebut? Mari kita selongkar sedikit sebanyak panduan yang telah tersedia tersebut.

Pertama : Ia berkaitan cara untuk anda membuat pilihan. Anda mesti memilih produk anda yang tersendiri. Pilihan di tangan anda. Saya mesti pilih produk saya….Saya mesti pilih…! Saya mesti pilih perniagaan pasar malam…

Eh eh eh eh …. macam bank rakyat laaa pulok?

Kedua : Bagaimana untuk anda mencari tapak pasar malam. Pemilihan tapak pasar malam pun penting jugak untuk anda memulakan perniagaan anda. dari situ anda akan memperolehi panduan mencari tapak perniagaan pasar malam yang sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……….

Ketiga : Dah buat pilihan? Dah dapat tapak? Bagaimana pulak nak dapatkan stok untuk memulakan perniagaan pasar malam anda? Sudah tentunya anda akan mendapat jawapan yang pastinya menggembirakan untuk mendapatkannya dengan harga yang berpatutan…. harga patut aaaaaaaaaa….

Keempat : Apa jua perniagaan pastinya ada kerugian. Kalo takder kerugian… bukannya nama perniagaan namanya. Namanya tidak berniaga aaaa jadinya kalo takder untung dan rugi. Untung tidak, ruginya tidak… sia-sia laaa namanya kalo tak untung dan tak rugi… dengan itu anda boleh meminimakan kerugian yang anda akan alami tatkala memulakan perniagaan pasar malam tersebut.

Nak lagi….?

Kelima : Selesai bab kerugian yang telah diminimakan atau disedikitkan untuk seketika… maka beralih laaa pulak cerita yang berkaitan bagaimana pulak nak memaksimakan keuntungan yang berlipat kali ganda itu? Caranya bagaimana nak meletopkan lagi keuntungan yang lebih banyak lagi…? ahahahaaaa… di sini laa jawapannya…

Keenam : Hmmm… macam mana nak jadikannya lebih menarik perhatian orang ramai agar dapat berkunjung dengan lebih selesa dan setia setiap kali datang ke tapak gerai anda. Adakah susun aturnya berserabut atau tak ada siapa yang pandang? Kalo asyik duk termenong aje kat gerai pasar malam… bermakna ada sesuatu yang tak kena. Maka susun aturnya kena gunakan kreativiti yang lebih maksima agar dapat menggandakan keuntungan yang cukup menarik perhatian setiap hari…

Ketujuh : Cara nak membuat pilihan terhadap generator yang bersesuaian.

Kelapan : Kenderaan yang sesuaipun kena pilih jugak. Takkan nak berniaga di pasar malam bawak beskal kot? Lain citer aaaa kalo guna beskal. Guna beskal pun boleh juga sebagai langkah permulaan. Jangan letakkan banyak syarat untuk anda berjaya… beskal pun beskal aaaaaaaaa….

Kesembilan : Kemudian harinya cara nak mengira untung rugi hasil dari perniagaan tersebut. Kena kira aaaaa berapa banyak rugi dan berapa banyak untung yang lumayan setelah berpenat lelah berniaga bertungkus lumus tak kira panas dan hujan melanda.

Anda tidak perlu ragu atau gusar untuk memiliki ebook panduan perniagaan pasar malam tersebut. Ini kerana ia mengandungi maklumat lengkap yang berguna untuk anda mulakan langkah perniagaan anda di tapak pasar malam…

Malam menanti siang… siang menanti senja untuk buka tapak perniagaan pasar malam… oh !

Dapatkannya di sini >>>> The Silent Pasar Malam Ebook.. cukup mantap dan berkesan

Dapatkannya di sini >>>>> The Silent Pasar Malam Billionaire Blog… Mengajar anda cara perniagaan Pasar Malam Seumur Hidup

… terima kasih..