Posts Tagged ‘buat duit dengan jutawan blog’

Buat Duit Dengan Jutawan Blog | Blogger Profesional

Sunday, November 9th, 2008

Blog sudah semestinya telah menjadi fenomena seluruh dunia. Sudah tentunya banyak blog telah dibina setiap hari sama ada aktif atau tidak terpulang kepada individu tersebut mahu buat duit dengan blog ataupun tidak.

Buat duit dengan blog pun boleh jadi jutawan ke? Mana mungkin boleh menjadi jutawan dengan hanya berblog. Kekangan masa, kekangan idea. Mereka yang sibuk itu ini. Terkejar-kejar sana sini mengejar bola yang tak pernah dapat biar ramai sepak terajangnya.

Jadi bagaimana mahu menjadi blogger profesional dalam usaha mencari koleksi wang dari internet? Sudah tentu ada caranya yang boleh anda ikut dan mantapkan pencarian status jutawan blog idaman anda. Bagaimana mahu bermula untuk menjadi jutawan blog?

Jika anda mahu tahu anda boleh menjenguk blog jutawanblog.com yang akan membicarakan panduan berkaitan bagaimana anda boleh bermula sebagai blogger profesional secara sambilan atau sepenuh masa.

Mas Dino kini sedang memperkenalkan idea jutawan blog profesional ini kepada anda secara langkah demi langkah. Apa yang penting adalah keyakinan diri anda untuk berdepan dengan cabaran sebagai blogger profesional dan berjaya.

Beliau cukup aktif dalam perniagaan ebay dan telah bergelar jutawan untuk seketika waktu. Macam-macam perniagaan yang telah beliau ceburi termasuk MLM sehinggalah syarikat MLM yang disertainya gulung tikar tanpa sebarang mesan. Selepas itu beliau telah bergelar jutawan dalam bentuk matawang usd. Kemudian beliau sekali lagi kecundang dan kerugian sehingga RM10 juta dalam forex lantaran silap perhitungan.

Namun semangat juangnya terus membara dan kemudian beliau bangkit kembali dengan penglibatan beliau dalam program affiliate, perniagaan ebay dan penulisan blog. Takkan nak biarkan begitu sahaja peluang untuk cari duit dari internet. Maka lahirlah jutawan blog untuk memberikan panduan kepada anda yang mahu menjad jutawan blog. Siapa taknak jadi jutawan kan kan kan kan kan?

Beliau jugak sedang membuat pakatan berganda untuk melipatgandakan lagi usaha ke arah menjadi usahawan dengan kerjasama penggiat utama ebay. Boleh jenguk laman web usahawan ebay ini.

Jadikan kisah hidup Mas Dino tersebut pengajaran yang berguna. Anda boleh belajar buat blog dengan penuh minatnya. Maka cara yang boleh anda ketengahkan bakat penulisan anda tersebut ialah dengan mendapatkan panduan untuk menjadi blogger profesional dari jutawan blog dan dengan jayanya tanpa rasa putus asa. Peluang masih ada untuk anda menjadi jutawan. Selain dari itu beliau jugak ada menyediakan platform forum untuk anda mendapatkan apa-apa maklumat yang berguna dari blog tanyasifu.com

Tidak lupa jugak jika anda mahu membuat reviews berkenaan jutawan blog. Sila ke sana dengan segeranya.

Kalo nak tahu cerita berkaitan Mas Dino sila ke sini.

sekian terima kasih.

Jutawan Kedai Online Vs Jutawan Blog Vs Jutawan Ebay

Saturday, November 8th, 2008

Nampaknya sudah beberapa hari tak terhapdate blog ini. Tak ada idea atau sengaja atau buat alasan. Banyak idea yang boleh dicarikan dan digarap untuk menjadi artikel. Nak menulis satu post sehari sudah tentu boleh dilakukan dengan jayanya jika mahu atau 3 post sehari pun jika mahu.

Sejak beberapa hari ini banyak jugak ternampak promosi berkenaan niaga kit yang semakin berleluasa penangan hadiah lumayan yang ditawarkan oleh team flarebiz.com. Promosi niaga kit takder dibuat dalam tv, dalam suratkhabar dan jugak keluar berita harian atau sinar harian secara langsung kecuali promoter niaga kit mengeluarkan sedikit belanja untuk membuat pengiklanan berbayar di dalam ruangan berita online. Nak jenguk ruang legar niaga kit sila ke sana dengan segera dan dapatkan sebijik jika anda sudah bersedia untuk membuat perniagaan secara online. Kedai online anda sendiri. Niaga kit arus perniagaan secara online. Semuanya telah disediakan untuk anda. Sila ke Kedai online anda.

Lupakan kedai online tersebut. Biarkan mereka dengan persaingan sengit mereka. Saya tengok aje laa dulu.

Meh kita jenguk apa menda yang bernama jutawan blog. Jutawan blog bukan lokasi untuk anda mendapatkan wang dengan mudah dan jutawan blog juga tidak menyediakan kemudahan lengkap sebagaimana kedai online niaga kit yang hanya memerlukan anda beberapa klik dan siap. Jutawan blog menyediakan panduan berguna ke arah menjadi jutawan blog yang profesional dan berjaya.

Maka ceritanya di sini anda tidak akan menjadi penulis blog semata-mata untuk menulis blog bahkan anda boleh menghasilkan pendapatan yang anda inginkan. Takkan nak menulis blog semata-mata tanpa sebarang keuntungan yang maksima? Siapa yang nak buat dan menulis blog secara percuma semata-mata tanpa balik modal seumur hidup? Sudah tentunya anda mempunyai misi dan visi anda yang tersendiri dengan blog pilihan hati anda. Jadi bagaimana langkah demi langkah untuk menjadi jutawan blog tersebut?

Adakah dengan membuat blog hari ini dan esok terus menjad jutawan? Mana mungkin menjadi jutawan sekelip mata…. Jutawan blog bukan semata-mata untuk mengejar wang dan duit poket semata-mata. Ketahuilah dan terimalah hakikat bahawa wang akan datang kemudian setelah anda mengetahui perihal sebenar untuk menjadi jutawan blog…

Apa yang akan anda dapat? Sudah tentunya anda akan mendapat diskaun RM30 dan anda boleh mendapatkannya dengan harga rm50. Bagaimana caranya? Hanya masukkan kod kupon DRM30 ke ruangan kupon diskaun. Kemudian buat bayaran rm50 sahaja. Tawaran paling sengit atas muka bumi tiada lagi buat masa ini.

AWAS…!!!

Jom kita buat duit dengan pakej jutawan blog dengan kupon diskaun RM30 kod kupon : DRM30 untuk tawaran harga pakej RM80. Cepat jangan terlambat. Masa terus berjalan.

-Apa yang perlu anda ketahui adalah ia bukan semata-mata panduan asas blogging.

-Bayangkan dengan mendapatkan pakej ini lebih kurang sama dengan cara anda mengikuti seminar yang berharga RM 1500.

-Anda juga akan mendapat update secara percuma dan bantuan sokongan di dalam forum tertutup kelolaan jutawan blog.