Posts Tagged ‘buat duit dengan facebook’

RM 12 Ribu Hanya Melalui Facebook? Adakah HyperFanPage Scam?

Thursday, February 16th, 2012

Buat Duit Dengan HyperFanPage

Bukan mudah nak buat duit online. Buat duit online sama aje cabaran dengan dunia perniagaan nasi lemak. Perlukan kekuatan dan ketahanan mental dan fizikal. Lebih lebih lagi semangat juang yang tinggi. Jika tidak usaha anda tinggal sekerat jalan. Macam cinta kasih sayang yang tinggal sekerat. Apa kes dengan nasi lemak? Nasi lemak online ka?

Salam sejahtera sahabat-sahabat pelawat setia blog abdfatah..

Sahabat online sekalian, saya mahu anda cuba jawab soalan ini..

Berapa kerapkah dalam sehari anda melayari facebook?

Berapa jamkah yang anda habiskan untuk melayari facebook?

Bila anda bermain facebook, apakah yang selalu anda lakukan?

Secara puratanya, kita akan melayari facebook sekurang-kurang 1 atau 2 kali sehari… 3 jam akan diperuntukkan untuk melayari facebook, dan kebiasaannya kita menggunakan facebook untuk mencari rakan, bersosial bersama rakan, berdating, chat dan bermain game…

Rupa-rupanya selama ini kita hanya menghabiskan waktu dengan perkara yang tak berfaedah… Ohh, betapa ruginya kita.. Sahabat, pernahkah kita terfikir nak jana pendapatan melalui facebook?

Eh boleh buat duit ke dengan platform facebook nih? Pernahkah anda terfikir untuk buat duit dengan facebook masa kini.

Dilembaran laman blog yang tidak seberapa ini saya nak bagitau  pada anda bahawa rakan saya Affendi Hussin baru sahaja mendedahkan rahsia sebenar beliau buat duit RM 12 ribu melalui facebook…

Klik sini untuk bukti jelas hyperfanpage bukan scam

Ianya adalah panduan lengkap dengan pelbagai teknik, tips, tricks dan strategi untuk buat duit dari facebook.. Bukan 1, bukan 5 bukan 10.. Tetapi 23 video yang sangat lengkap mengajar step-by-step cara nak buat duit di facebook… Kalau anda masih tak percaya, jom kita lihat sendiri apa yang beliau nak buktikan….

Sudah terbukti jelas hyperfanpage bukan scam

Ikhlas, abdfatah malik

Buat Duit Dengan HyperFanPage

Seminar Bina Bisnes Dengan Facebook RM6,000 sehingga RM12,000 sebulan!

Monday, October 10th, 2011

Terhangat !

Buat duit dengan facebook RM6,000 SEHINGGA RM12,000 sebulan !

Ini bukan ebook. Bukan audio video. Bukan produk fizikal. Ini adalah seminar cara untuk buat dengan dengan menggunakan platform facebook.

Nama lagi facebook. Facebook yang terlalu popular buat masa sekarang. Dan sekarang adalah masanya untuk anda tahu dan menggunakan kekuatan yang ada pada facebook untuk bina bisnes dengan Facebook. Takkan rugi punya untuk anda hadiri seminar buat duit dengan facebook ini. Membina bisnes semudah abc dengan Facebook.

Apa yang pastinya seminar ini memang lokasi terpenting yang perlu anda singgah…

Seminar yang semakin menjadi status hangat di wall-wall facebook ini akan mendedahkan 6 Modul Utama bagaimana membina bisnes dengan facebook.

6 Modul eksklusif ini akan saya dedahkan satu-persatu dengan cara yang amat santai supaya mereka dan sesiapa saja akan berkata, “Eh, senang betul buat bisnes dengan facebook!” selepas menghadiri seminar ini. Layari  Seminar Bina Bisnes Dengan Facebook untuk butiran lanjut.

Siapa lagi yang mahu serius dan komited untuk belajar cara dapatkan RM6,000 hingga RM12,000 sebulan secara konsisten melalui facebook. Anda akan mendapat bimbingan langkah permulaan dan hala tuju yang amat jelas bagaimana ia boleh dilakukan secara part time dengan panduan yang akan anda perolehi melalui Seminar Bina Bisnes Dengan Facebook

Seminar Bina Bisnes Dengan Facebook

Bagaimana Cara Nak Berniaga Di Facebook? Anda Sudah Cuba?

Saturday, September 24th, 2011

Cara nak berniaga di facebook nak mula macam mana?

Mula mula kena tanya soalan ini kepada mereka yang sudah biasa berniaga di facebook. Bagaimana cara nak berniaga di facebook? Sudah tentu ada cara dan teknik untuk mula berniaga menggunakan platform facebook. Bukan sekadar main hentam sahaja mahu berniaga guna facebook.

Boleh ke?

Bolehkah berniaga di facebook? Sudah tentu ada caranya yang boleh anda pelajari. Facebook adalah salah satu tempat untuk anda memulakan perniagaan online anda. Itulah dia cara mudah berniaga online dengan hanya menggunakan facebook. Cukup mudah jika kena caranya.

Berapa ramai yang tahu berkenaan teknik berniaga di facebook ini? Jika ada satu teknik yang boleh membantu anda meningkatkan jualan produk anda sudah tentunya anda akan menggunakannya dengan sebaik mungkin. Jika tak tahu sudah tentunya anda akan kerugian sakan dengan keasyikan bersosial di laman facebook. Jangan bazirkan masa anda tanpa sebarang pulangan yang menguntungkan.

Kalo begitu bagaimana cara nak berniaga di facebook? <<<—— Klik sahaja info di laman sesawang berikut <<<<

Cara TERBUKTI dapat jualan dalam 1 hari

Sunday, March 6th, 2011

Adakah anda mengetahui bahawa En Faisal telah menjana ribuan ringgit dalam 2 minggu dari bisnes kecantikan. Bagaimakah beliau melakukannya? Sudah tentu ada rahsia yang tersembunyi… dan rahsia itu adalah rahsia facebook yang telah menjadikan beliau menjana wang ringgit dengan mudah menggunakan facebook.

Apa yang anda perlu tahu, secara senyap2 En Faisal sebenarnya ada mengajar sebilangan kecil usahawan-usahan yang minat nak tahu rahsianya dalam kelas tertutup.

Top secret masa kini jika anda mahu tahu…

Tak tahulah apa ilmu En Faisal ni pakai, tapi bilangan kecil tu lama-lama dah jadi besar.

Permintaan semakin ramai untuk nak belajar!

Katanya secara mulut-ke-mulut je orang tahu.

Apa yang saya dapat tahu lagi, En Faisal ni buat bisnes part time saja.

Beliau masih kerja full time.

Jadi beliau takda masa nak buat kelas kerapsangat.

Kalau beliau asyik buat kelas…beliau takkan ada masa untuk jalankan bisnes!

Tambahan lagi ramai orang jauh-jauh dari Sabah,Brunei, Johor, Kedah dan lain-lain tempat asyik terlepas peluang kerana terlalu jauh untuk menuntut ilmu dengan Faisal yang berada di KL.

Jadi atas dasar ni..En Faisal dah buat keputusan untuk membuka peluang terhad pada segelintir yang nak tahu teknik-tekniknya, dengan….

Bengkel DVD Rahsia Pemasaran Facebook.

Home study kit – boleh belajar dari rumah saja.

Tapi…ada tapinya.

Macam saya kata tadi, beliau mengajar secarakecil-kecilan. Burn DVD pun pakai laptop buruk dari rumah saja.

Jadi bilangan DVD yang ada sangat terhad. Beliau pun tak tahu bila nak cetak lagi lepas bilangan DVD ni habis.

Kalau anda betul2 nak belajar cara En Faisal dapatkan ribuan ringgit dalam 2 minggu saja. Dapatkan DVD ni sebelum habis…

Klik Sini untuk dapatkan:

Rahsia Buat Duit Dengan Facebook

p/s – saya dengar2, ramai org dah dapat tahu pasal
DVD ni melalui forum (puluhan ribu orang juga). Jadi
sy syorkan anda dapatkan SEKARANG sebelum habis…

Cepat sebelum kehabisan stok! Terhangat dvd facebook…

Maxis pun beriya-iya promote Facebook? Apohal??

Promote Facebook