Posts Tagged ‘bisnes online’

Bagaimana Teknik Secret Ini Boleh Bantu Korang Buat Bisnes Online?

Thursday, February 4th, 2016

Banyak cara yang korang boleh buat untuk tingkatkan pendapatan online dengan lebih lancar lagi. Banyak medium pemasaran yang korang boleh lakukan untuk buat promosi apa-apa bisnes online…

teknik secret

Lebih-lebih kalo korang ada teknik secret untuk buat bisnes online. Ramai yang terperangkap secara tak sengaja dengan teknik tersebut. Tak perlukan banyak masa untuk menggunakan teknik secret tersebut dengan sebaik mungkin. Kalo yang ada terlebih masa dan tak berapa nak sibuk sangat tu boleh gunakan sepenuhnya masa yang ada tu untuk menggerakkan misi teknik secret tersebut…

Teknik secret apa tu?

Nak tahu?

Kalo dah tahu tekniknya memang cukup senang kepada sesiapa yang nak buat.

Korang juga dah tentunya boleh buat promosi produk sendiri atau produk milik orang lain.

Dah tu pulak teknik secret ini tak rasa macam tengah buat bisnes padahal memang itu targetnya… buat bisnes.

Boleh guna masa korang yang terluang bila bila masa yang sesuai lantaran ia tak perlukan banyak masa.

Senang ceritanya makin lama buat, makin senang nak hasilkan sale yang telah korang targetkan.

Korang mesti tertanya-tanya lagi.. Sesuai untuk semua jenis produk ke? Dah tentunya korang boleh cuba apply teknik secret tersebut dan tengoklah hasilnya sendiri…

Eh eh siapa yang boleh guna teknik secret nih? Itu terpulang kepada diri korang sendiri nak cuba atau tidak. Apa yang pasti semua orang boleh buat dan split test teknik secret tersebut.

Mana nak dapat Teknik Secret Buat Bisnes Online tu?

Cer korang gi penyek dekat sini —>>> Teknik Secret Buat Bisnes Online

Nak Meniaga Jangan Hentam Kromok Sesia…

Thursday, December 4th, 2014

Dunia perniagaan online atau offline ada cabarannya yang tersendiri.

Nak meniaga kena ada ilmu.

Jangan hentam kromok begitu aje. Orang nak meniaga kita pun nak meniaga jugak. Modal entah ke mana untung entah ke mana. Tak gitu?

Nak pinjam duit buat meniaga? Makan masa jugak nak menunggu permohonan lulus.

Nak cari duit dalam tempoh terdekat takkan nak pinjam dengan kengkwan pulak dah. Kengkawan pun ada tanggung jawab mereka jugak nak guna pakai duit yang mereka ada tersebut.

Mana nak cari duit nak buat modal meniaga?

Mulakan langkah anda untuk meniaga dengan cari ilmu perniagaan yang membolehkan anda berniaga dengan jayanya dan gembira sakan.

Boleh tonton video berkaitan mb2000 dan kemudian buat keputusan untuk membina perniagaan anda yang tersendiri dengan mb2000.

Kemudian dari itu boleh dapatkan info selanjutnya ilmu meniaga mb2000 :

Penyek dekat sini —>> Promosi MB2000

Nak diskaun?

Jangan lupa masukkan kod kupon diskaun ini  : AKHIR2014

Cara Nak Mulakan Bisnes Online – Video Asas Cara Bisnes Online PERCUMA

Saturday, October 25th, 2014

Cara Nak Mulakan Bisnes Online – Video Asas Cara Bisnes Online PERCUMA

Mana nak cari duit cepat? Nak cari duit cepat kena usaha dan bertindak dengan cepat. Biarpun gaji habis untuk bayar hutang kena usaha lagi dan lagi untuk tambah pendapatan secara sambilan sesambil itu kena belajar menguruskan kewangan dengan lebih bijak.. tak gitu?

Adakah anda berminat untuk belajar mulakan bisnes online dengan menggunakan video? Maka dengan itu anda perlu menonton video yang saya kongsikan di sini.

Info Video asas bisnes online.

Anda perlu mengetahui perkara asas tersebut dahulu sebelum anda menceburi dalam bidang bisnes online ini. Jika tidak kacau bilau jadinya.

Anda perlu faham berkaitan perkara asas tersebut dahulu. Jika anda tidak faham akan asas tersebut dah tentunya akan membuatkan anda menjadi buntu idea dan membuatkan diri anda sukar untuk merangka pelan pemasaran yang mantap untuk memasarkan produk atau bisnes anda dengan menggunakan platform online.

Banyak lagi video yang boleh anda tengok dan belajar. Lebih kurang 14 video panduan untuk anda pelajari akan teknik cara bisnes online yang betul. Jika anda berminat anda boleh dapatkan di laman Keris Jutawan.

Selain 15 video disediakan, case study juga disediakan untuk anda. Case Study yang disediakan adalah berdasarkan kes study sebenar yang telah encik Keris Jutawan telah buktikan sendiri.

Nak tahu siapa beliau?

Support juga disediakan untuk anda di https://www.facebook.com/groups/691439177612052/
Boleh belajar menggunakan video dan ebook percuma tentang panduan asas bisnes online.

Anda boleh download video dan ebook percuma tentang panduan asas bisnes online melalui link di bawah:

Video Keris Jutawan

Ebook Keris Jutawan

Panduan yang lebih lengkap dan berkesan yang telah menghasilkan pendapatan 5 angka sebulan seorang IM juga boleh anda dapatkan melalui link di bawah:

Kelebihan yang anda akan dapat:
1) 15 video panduan bisnes online
2) 12 modul step by step berdasarkan case study sebenar bagaimana IM Malaysia menjana pendapatan dalam USD.
3) Update PERCUMA diberikan. Sekarang sudah version 10
4) Group FB disediakan untuk mendapatkan info terkini
5) Peluang memenangi Bonus RM10,000 jika anda memahami teknik yang ditunjukkan.

Berminat? Sila dapatkan segera sebelum tawaran ini ditutup!

Klik sini untuk Info Asas Bisnes Online Keris Jutawan

Jika anda sedang mencari cara untuk nak buat duit usd800 dengan mudah boleh cuba dengan teknik rahsia affiliate usd

Friday, May 23rd, 2014

Antara RM10 sehari dengan 10 USD sehari, mana satukah pilihan anda?

Kenapa anda nak kaya?
Kenapa anda tak nak miskin?

Anda perlu duit bayar hutang?

Setiap orang ada masalah duitnya yang tersendiri. Manakala cara penyelesaiannya jugak berbeza beza. Persoalan yang berbangkit adakah mana mana orang kaya yang tertentu yang mahu tolong selesaikan hutang anda? Itu anda kena usaha dan ikhtiar untuk membayar hutang anda dengan jayanya.

Bagaimana pula jika anda mahu buat duit dalam masa seminggu? Nak buat duit dengan cara nih kena usaha dengan sebaik mungkin. Kena rancang lagu mana nak buat duit dalam masa seminggu tersebut.

duit affiliate usd

Salah satunya anda boleh cuba try test kat sini >>> Rahsia Affiliate Duit USD

Bagaimana pula cara nak buat bisnes dengan keuntungan hari-hari?

Nak buat bisnes dan kaut untung hari hari bukan kerja mudah. mula hari ini kemudian mengharapkan untung hari hari dah tentunya kena kerja keras terlebih dahulu sebelum menikmati keuntungan hari hari. ada idea lain?

Jika dalam minda duk berlegar legar berkaitan dengan bisnes paling cepat untung, dah tentunya minda akan bergerak aktif mencari dan berusaha untuk menerokai dan mencari ilmu bagaimana mahu menjumpai bisnes paling cepat untung. Bisnes paling cepat untung kena usaha terlebih dahulu dengan kerja keras. Takder goyang kaki kemudian teruus dapat untung berkepuk kepuk. Tak gitu?

Nak buat bisnes cepat dan untung kena ada targetnya yang tersendiri. Kena cepat bertindak untuk cepat dapat untung. Jika terhegeh hegeh bertindak untuk buat bisnes cepat dan untung maka terhegeh hegeh jugak hasilnya. Maka berkuburlah bisnes cepat dan untung cepat tersebut.

Jika semuanya nak duit cepat dengan mudah sudah ramai yang kaya raya. Namun hakikatnya jika anda nak duit cepat dan mudah memang sukar untuk ditemui kat mana mana dunia ini. Keluar aje rumah terus dapat duit. Asal keluar aje rumah untuk ke tempat kerja dapat duit cepat dan mudah. Anda bagaimana?

Maka dengan itu sila sayangi duit anda.

Cabaran Dunia Perniagaan

Monday, August 5th, 2013

Dunia perniagaan penuh dengan cabarannya yang tersendiri. Bukan mudah dan bukan susah.

Kalo tak nak rugi baik tak perlu susah susah peningkan kepala untuk berniaga itu ini.

Mula mula nak berniaga gerenti akan ada plan tindakan itu ini. Atas kertas semuanya nampak mudah dan senang. Woww! Dapat bayangkan untung begitu begini siap sekali dengan gayanya yang tersendiri tatkala dah dapat dan terima duit hasil dari berniaga tersebut. Namun…

Plan tindkan memang patut ada. Takder plan tindakan gerenti malap masa depan. Ikut sedap hati aje nak meniaga. Modal entah ke mana pastu untung entah ke mana.

Kalo gitu kena ada plan tindakan yang lain jika ada terserempak dengan kegagalan perniagaan anda jika anda berulang kali gagal dalam mana mana perniagaan yang anda usahakan.

Contohnya bleh try dropship+affiliate. Bleh kaut untung sambil kaut ilmu perniagaan. Apa yang penting adalah ilmu perniagaan dan pengalaman perniagaan yang bakal anda tempuhi untuk menjana ekonomi secara sambilan atau sepenuh masa. Online atau offline.

Biasa dengar atau masih blur lagi…

>>> Selalu dengar orang duk kata affiliate & dropship, apa tah bendanya, Saya boleh bimbing anda untuk fahamkan konsepnya…

>>> Klik untuk Niaga Online