Posts Tagged ‘bina perniagaan’

Anda Mesti Nak Tahu Mengapa Ramai Peniaga Onlline Tak Kekal ???

Monday, October 12th, 2015

niaga online

Nak Tahu Mengapa Ramai Peniaga Onlline Tak Kekal?

Jika anda berniaga online anda kena baca tip ini untuk kebaikan bisnes anda.

2 sebab mengapa peniaga online cepat bungkus.

Sebab 1: Tiada plan jangka masa panjang

Ramai peniaga hanya fokus bagaimana nak jana traffik sahaja tanpa fikir bisnes jangka panjang, dan bila kesusahan muncul tak tahu apa nak buat.

Sebab 2: Tidak mempunyai pelanggan tetap.

Ramai yang suka beriklan terutama guna fesbuk ads, tetapi apa yang kelihatan adalah tidak ramai yang mempunyai pelanggan tetap “Loyal Costumer”

Jadi jika anda nak kekal dalam bisnes “Plan Strategi” anda sekarang

Atau,

Mahukah anda belajar bagaimana nak plan “Strategi Marketing” produk milik anda yang telah beliau amalkan di ketika ini?

Jika berminat luangkan masa beberapa minit untuk anda baca di sini apa yang anda bakal belajar…

Klik sini untuk info : Funnel Bisnes Jana Pendapatan Sambilan

 

Misi merdekakan kewangan | Cara berniaga online

Tuesday, September 30th, 2014
minyak naik 20 sen

minyak naik 20 sen

Keep calm dan jangan sekali kali melatah. Biarkan minyak naik 20 sen. Anda hanya perlu cari duit sampingan untuk merdekakan kewangan anda.. Minyak naik 20 sen aje…

ooo butang baju melayu rupanya… anda sedang mencari butang baju kemeja? sila tekan butang carian google untuk mendapat lebihan pilihan pelbagai jenis butang baju kemaja yang anda mahukan… hehe

Banyak persoalan yang berlegaran di dalam minda berkaitan dengan cara untuk berniaga. Lebih lebih lagi cara berniaga online. Bagaimana caranya untuk berniaga online? Sudah tentunya kena ada ilmu bagaimana nak berniaga online dengan cara yang betul dan berkesan dan bukan dengan cara hentam kromo sahaja. Tak gitu?

Adakah anda sedang mencari cara nak mula berniaga atau cara berniaga online? Dah tentunya anda ada misi untuk merdekakan kewangan…

Misi Merdekakan Kewangan…
Nakkan tips serta formula untuk buat bisnes rm2k dengan mudah? Guna
Formula MB2000

Mana nak cari modal berniaga?
Nak tambah duit poket?
Asyik-asyik takleh merdeka kewangan aje nih…
Nakkan tips serta formula untuk buat bisnes rm2k dengan mudah?
Khas untuk anda…

Lantas bagaimana cara nak mula berniaga? Persoalan yang cukup menarik sekali. Jika ada persoalan dah tentunya ada jawapan yang boleh bantu anda untuk berniaga online. Dengan demikian kena cari panduan dan kena belajar ilmu berkaitan dengan perniagaan online.

Contoh yang boleh anda lakukan adalah meneliti panduan mula berniaga yang dianjurkan oleh Encik Faisal dalam pakej mb2000. Boleh mula belajar dan laksanakan misi berniaga online yang anda mahukan.
Jika anda adalah seorang pelajar:

a) Takdak duit?
b) Nak duit cepat?

MB2000 boleh bagi duit dalam tempoh 48jam…
Kenapa? Tidak percaya?

Layari : Mb2000 promosi 3 hari

Gitu laa contoh salah seorang student niaga mb2000…

 

misi merdekakan kewangan

Cari Duit dan Buat Duit RM3,000 – RM15,000 Sebulan!

Monday, October 10th, 2011

Produk HOT, untung 100%, 200% & 300%…

Tahukah anda, dalam bisnes printing
juga terdapat banyak produk-produk yang sentiasa
laris. Orang panggil PRODUK HOT atau
PRODUK PANAS.

Macam pisang goreng panas, produk ini juga
cukup laku dalam pasaran. Sentiasa mempunyai
permintaan, malah makin meningkat setiap
bulan…

Nak tahu apa produk hot dalam bisnes printing
dan berapa banyak keuntungan anda boleh dapat?

1. Bisnes Kad – Untung 100%
harga kos RM15, jual RM30

2. Flyers – Untung 70%
harga kos RM115, jual RM180 – RM200

3. Kad Kahwin – Untung 100% hingga 300%

4. Tshirt – Untung 30% hingga 70%

5. Sticker – Untung 300%

6. Bunting / Banner – Untung 100% hingga 300%

dan banyak lagi produk…

kebanyakan drpd produk…

ANDA mampu buat keuntungan diantara 30%
hingga 300%

WOW!

Jadi kenapa masih lagi belum buat tempahan?
Inilah masa yang sesuai utk anda buat bisnes
printing.

Bisnes paling mudah!
Paling cepat dapat untung!
Paling rendah utk dptkan modal!

Paling best!
Apa yang paling best?

Keuntungan TINGGI & anda boleh start
bisnes ni serta merta! Sesuai sangat dengan orang
seperti saya dan juga anda yang mahukan
INSTANT MONEY!

Dapatkannya dengan segera, tak perlu lagi mahu
berlengah…

Layari untuk info perniagaan printing di sini >>>> Perniagaan Printing

Personal Coaching Perniagaan Internet

Sunday, March 29th, 2009

Assalamualaikum coach,

Ini dia cerita seorang coach semakin popular. Siapa dia coach perniagaan internet ini?  Otai internet …? Mungkin anda terbayangkan coach bola sepak? Coach bola jaring? Atau mana-mana coach yang mengendalikan mana-mana jenis sukan tanah air atau antarabangsa.

Yer laa nama lagi coach bola sepak. Tengok aje rancangan realiti tv sukan bola sepak masa kini dan lain-lain jenis sukan yang ada coach masing masing. Atau anda sudah tentu mempunyai pengalaman berdepan dengan pelbagai kerenah dan perangai coach sukan antarabangsa atau dalam negara. Coach sukan banyak ragam jugak, begitu jugak dengan para pemainnya. Pelbagai kerenah yang anda boleh ketahui dan dengar cerita perihal coach pasukan sukan.

Biarkan aje coach sukan tersebut terjerit-jerit di padang mengarahkan itu ini untuk mendapatkan seberapa banyak mata ganjaran sekalipun.

Itu cerita coach sukan. Coach yang saya nak ceritakan ini pulak berlainan sedikit. Beliau telah berjaya memperolehi sejumlah pendapatan yang agak memberangsangkan dan mengujakan sesiapa yang mendengar cerita berkenaan beliau. Pelajar IPTA pulak tu tatkala beliau melipatgandakan pendapatan yang beliau mahukan. Sebabnya mudah aje laa… Buat sedikit tindakan dan penyelidikan untuk menghasilkan lebihan wang ke dalam poket anda, maka anda akan memperolehi sebuah cerita yang menarik untuk anda ikuti dalam usaha anda untuk mendapatkan duit secara online.

Kenapa? Tak percaya ke? Mari kita tengok bukti pendapatan beliau yang telah dihasilkan. Bukti sahih pendapatan internet beliau yang sudah terbukti.

Tidak cukup lagi dengan bukti tersebut beliau telah juga menghasilkan pendapatan yang lumayan dengan pendedahan ekslusif dalam Affiliate A Plus yang menunjukkan bagaimana cara untuk menghasilkan keuntungan yang berasaskan A Plus. Jika usaha cara A plus sudah tentunya hasilnya A plus plus jugak. Tak gitu?

Nak tambah lagi? Sudah tentunya beliau akan memberikan satu lagi sumbangan yang cukup bermakna kepada mereka yang sedang tercari-cari peluang untuk menghasilkan pulangan yang menguntungkan dengan menggunakan medium internet masa kini. Apa pulak bantuan yang beliau mahu berikan kepada anda? Tidak cukupkah dengan Affiliate A Plus yang telah beliau hasilkan?

Beliau dengan suka citanya telah menyediakan bantuan personal coaching perniagaan internet kepada anda. Bantuan dari A-Z sehingga anda berjaya menghasilkan pendapatan yang anda inginkan dengan menggunakan internet sebagai sumber pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa. Siapa kata dalama ekonomi gawat anda tidak boleh buat duit? Beliau sedia membantu anda dengan personal coaching menjana wang dari keselesaan rumah anda. Ekonomi gawat siapa yang nak nolong diri anda kecuali diri anda sendiri mencari peluang untuk meraih pendapatan yang anda inginkan. Perniagaan Internet memang berbaloi jika kena caranya…

Itu dia cerita coach ammar zahar dengan kejayaan beliau dalam perniagaan internet.

sekian terima kasih

Domain name dan webhosting

Monday, May 5th, 2008

Percuma atau berbayar? kenapa pulak? apa masalahnya?

 

Perkara yang utama sekiranya anda mahu membuat apa-apa jenis perniagaan online atau blog pilihan anda adalah untuk memiliki domain name dan juga webhosting. Kenapa anda perlukan domain name dan juga webhosting? Apakaah kriteria yang anda akan pertimbangkan untuk memilih domain name idaman anda atau webshoting yang berpatutan setimpal dengan bajet yang bakal anda keluarkan?

 

Anda juga boleh mendapatkan domain name secara percuma ataupun webhosting juga secara percuma. Nak bayar atau nak yang percuma?

 

You want to make money online or what you want to do with your domain name and webhosting?

 

Eh nape soalan begitu pulak yang ditanya? Nak buat apa ngan domain name? nak buat apa ngan webhosting?

 

Sudah tentu dan sudah gerenti punya anda mempunya hasrat dan tujuan masing-masing samada untuk membuat blog sendiri atau membina jaringan perniagaan dalam dunia internet hari ini.

 

Jika demikian rupanya, adakah anda sudah memiliki domain name anda sendiri? Lagi elok anda mendapatkannya dengan segera agar tidak terlepas untuk memiliki domain name pilihan hati anda. Bagaimana pula jika anda hanya mahu mendapatkan domain name sahaja dan tidak dapat lagi untuk memiliki webhosting anda yang tersendiri?

 

Pilihannya masih tetap ada dengan memiliki webhosting anda secara percuma dan panduan yang diberikan melalui hosting blogspot.com

 

Mudah dan senang . maka domain name idaman tidak akan terlepas lantaran anda boleh mendapatkannya dengan harga yang berpatutan. Tidak rugi beli domain name sebelum anda membeli webhosting sendiri nanti..

 

Mana satukah pilihan webhosting anda mahu miliki? Tak tau mana yang mana satu nak pilih? Anda boleh mendapatkannya maklumat tersebut dengan pakcik google dah tentunya…

 

sekian terima kasih