Posts Tagged ‘Belajar seo’

Malaysia Best Blog 2015

Wednesday, January 28th, 2015

Malaysia Best Blog 2015

 

Ada pertandingan seo 2015.

Boleh join jika berminat.

Malaysia Best Blog 2015

Tawaran hadiah yang cukup menarik dan gerentinya menarik ramai peserta untuk join kontes seo Malaysia Best Blog 2015. Kontes seo Jom aktifkan mykad masih lagi berlangsung. Namun demikian rasanya artikel tersebut dah ke laut kena tendang jauh jauh. hahahaa…

Saingan dan cabaran? Dah tentunya sengit sebab nak berlumba lumba kejar tempat pertama untuk Malaysia Best Blog 2015. Boleh belajar sikit sikit mantapkan lagi skill seo masing masing. Belajar dan terus belajar berkaitan dengan apa itu penangan seo…

Sudah tentunya senarai Malaysia Best Blog 2015 tersebut mempunyai sebab musababnya yang tersendiri untuk terpilih dalam senarai 10 blog yang anda pilih tersebut. Sebab penulisannya atau sebab isi kanduangannya atau sebab sebab lain yang menarik minat anda terhadap blog tersebut.

Dengan adanya senarai blog blog pilihan tersebut boleh laa terjah jenguk tengok dan buat blog walking untuk membaca blog yang menarik perhatian ramai. Jenjalan jenguk blog sambil mencari cari idea penulisan blog yang tersendiri. Sesambil itu kepada yang baru nak buat blog boleh buat tinjauan blog mana yang berkenan di hati yang telah tersenarai dalam Malaysia Best Blog 2015 yang tersebut.

Saingannya cukup sengit sekali…

Dengan itu senarai lebih sikit 10 blog pilihan adalah sebagaimana berikut :

Amanz.my – Blog ini duk cerita perihal Informasi Komputer & Teknologi Terkini. Banyak jugak info berkaitan dengan teknologi terkini yang telah beliau kupas dalam arus teknologi masa kini dalam veri bahasa melayu.

hasrulhassan.com – ini blog cerita banyak bagus perihal tutorial blogspot. Jika nak tahu pasal blogspot dan teknikal blogspot dan seo blogspot beh try jenguk blog beliau. Memang bagus untuk tahu selok belok pasal blogspot. Aku sendiripun tak berapa mahir dengan blogspot. hehehe

ahmadfaizal.com – pemilik blog ini dah banyak tahun buat duit affiliate dengan blog sehingga terpaksa menerbitkan panduan seo merah jambu.

mohdfairiz.com – pakcik reezluv nih dah buat duit banyak dengan klikjer sehingga terpaksa mengeluarkan ebook rahsia klikjer.

denaihati.com – blog ini memang femes dengan contest yang aku sendiri tak terkejar nak join. Asal nak join aje mesti ramai yang join. Kalo aku nak join pun meriahkan contest dia aje laa… hahaha

kujie2.com – ini blog cukup rapat dengan peliharaan kucing. ada tips panduan kucing dan cerita cerita yang menarik boleh anda ikuti.

akmaomar.com – ini blog cukup femes kalo masuk senarai jugak. bleh belajar seo jugak. Bleh belajar pasal nak menang contest. Belajar menarik trafik yang ramai. dah banyak contest yang beliau join dan menang. aku follow aje laa…

bloggerlelaki.com – beliau sedang top duk kejar page pertama juga. sedang buat eskperimen dengan contest best blog.

wiramerah.com – Beliau punya blog hadir untuk meriahkan dunia blogging perihal perkomputeran dan juga cerita pasal blog wordpress.

sabreehussin.com – sarat dengan tips dan panduan berkaitan dengan affiliate dan meriah dengan update komisen serta cerita buat duit dengan topup.

anarm.net – ini blog bagus untuk buat tatapan pembaca yang nak baca. Penulisan yang bagus dengan gaya tulis yang tersendiri.

tiffinbiru.com – Dapur tanpa sempadan. ini blog cukup sarat dengan cerita masak memasak aje. Memang best untuk anda cuba try test memasak sebelum anda berusaha untuk menjadi tukang masaka yang handal atau mereka yang mahu menjadi chef masak memasak.

letsmasak.com – ini blog jugak ka? Ini laman web masak memasak. sesiapa yang duk cari cara nak masam memasak boleh jenguk dekat sini.

abdfatah.com/blog – entah laa tak berapa kena blog nih malas nak hapdate nak komen pun malas. Nak baca pun tak tau nak kata apa dah. Memang kena tersenarai jugak. Jika tak merajuk tak mau hapdate blog. miahahaha

ohduit.com – inilah tuan punya contest yang duk kalut suh orang join contest beliau sehinggakan aku sendiri terpengaruh untuk join contest tersebut. Meriahkan acara contest aje laa… Ramai yang duk kejar page pertama tu. Beliau jugak ada pengalaman dengan dunia ebay. Bleh belajar buat duit dengan ebay dengan beliau kalo nak. Serta ada sedikit sebanyak panduan dan tips niaga offline dan online.

eh eh eh blog sendiri pun tersenarai. Jap lagi update link semua dan hantar penyertaan… hehehe.

“Mari menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

Malaysia Best Blog 2015

Cabaran Seo Selalunya Sengit…

Tuesday, December 23rd, 2014

Contest seo.

Ada join ke tidak neh?

Jika dah ada cabaran seo nih selalunya sengit.

Saling berlumba untuk mengejar ke page pertama google dan menang hadiah yang ditawarkan oleh penganjur seo contest.

Memang seronok join contest nih sama ada cabaran seo atau lain lain cabaran untuk menang hadiah.

Itu baru peringkat kebangsaan di negara malaysia dengan pakar seo yang ada dekat malaysia sama ada yang baru atau lama yang bergiat aktif dengan seo.

Kena sentiasa belajar dan terus belajar pasal seo nih.

Bukan mudah.

Namun kena usaha dan belajar perihal teknik seo.

Selamat maju jaya kepada mereka yang berhempas pulas join contest seo.

Memang best.

Anugerah komen terbaik masa kini

Thursday, January 22nd, 2009

Hari ini mari kita melihat ke ruang komen yang tersedia hari ini melalui engine carian yang ketemuan akan website saya. Mari kita lihat sebahagiannya…. apa pandangan anda???

Macam mana nak dapatkan tapak pasar malam dengan cara yang mudah? Sila dapatkan panduan dari jutawang pasar malam. Aku rasa pakcik jutawan pasar malam tersebut sedia membantu anda untuk mencari lokasi pasar malam yang anda mahukan. Beliau memang boleh membantu anda dengan sukarelanya. Beliau ada menerangkan dengan panjang lebar cara untuk berniaga di pasar malam dalam ebook beliau tersebut. Dengan mendapatkan panduan pasar malam tersebut akan memberikan ruang dan peluang kepada anda untuk menjadi kaya selain dari mendapatkan lokasi tapak pasar malam yang saudara mahukan.

Boleh teka bagaimana soalan yang beliau tanya dari search engine?

Sekian terima kasih.

Ni mesti duk tengah cari pasal resepi masakan telur masak kicap agaknya. Anda boleh meneka sendiri apa soalan ???? dengan tanda soalnya itteww berkenaan resepi telur masak kicap atau telur masin nak buat macam mana sukatan garamnya dan airnya agar tidak terlalu masin atau tidak terlalu tawar telur masinnya.

Kesimpulannya : Mereka telah menggunakan search engine dengan jayanya. Mereka dan anda yang membuat carian telah berjaya sampai ke website saya dengan penggunaan keyword yang optima dari pembelajaran Belajar Teknik SEO yang boleh anda pelajari untuk menarik pengunjung bergerak ke website anda. Menarik traffic ke website anda dan juga menukarkan traffic kepada wang….

Menarik perhatian …. Soalan yang tidak berjawab di search engine.

Sekian terima kasih untuk anugerah komen terbaik masa kini.

Busby SEO Test For Fun | SEO Test Challenge

Thursday, January 22nd, 2009

Busby SEO Test kembali dengan pertandingan SEO untuk kali keduanya. Dengan keyword frasanya Busby SEO Test yang menyediakan hadiah sagu hati yang menarik perhatian ramai peserta yang menyertai pertandingan tersebut sebagaimana pertandingan SEO Contest pertama dahulu.

Busby SEO Test just for fun. Why so serious???

Busby SEO Test contest sudah berada di penghujung dunia penamat contest. Hadiah midway $1000 usd telah dimenangi oleh encik ricos dari filipino > pinayspeak.com/pinaytest< (promote laa pulak dah…) Banyak yang anda boleh pelajari melalui pertandingan SEO tersebut secara sambilan atau sepenuh masa. Serius atau secara suka-suka semata-mata. Kalo minat nak belajar pasal bagaimana membuat seo untuk website anda anda boleh mendapatkan Panduan Belajar SEO di sini.

Pemenang hadiah utama untuk pertandingan Busby SEO Test ini akan mendapat ganjaran usd $5000 sebagaimana contest pertama sebelum ini. Nampak cukup lumayan. Bukan nampak lagi kalo dah RM5000 …eh usd 5000. Memang lumayan dengan persaingan optimize kata kunci Busby SEO Test yang semakin sengit sehingga ke penghujung contestnya pada 31 Januari 2009.

Hadiah Busby SEO Test yang lain boleh jenguk sini.

sekian terima kasih.

———————-

Kisah Bola Sotong sambil Belajar SEO

Friday, July 11th, 2008

Bola sotong menjadi kegemarannya setiap hari setiap kali sarapan pagi. Tiada bola sotong memang takkan senang duduk dibuatnya. Setiap kali mahu memulakan perlawanan bola sepak sudah semestinya bola sotong yang menjadi juadah utamanya. Maka jika tidak bermula dengan makanan kegemarannya itu sebagai sarapan permulaannya… apa akan jadi pada dirinya? sudah tentunya mood untuk ke sebelasan utama tidak begitu menjadi di padang bola sepak. Asyik duk teringat akan bola sotong.

Jadi bagaimana anda boleh membuat duit dengan bola sotong? Kemudian secara senyap-senyapnya menjadi jutawan bola sotong.

aiyoooo… berapa banyak bola sotong daaaa.

Walau apapun mereka yang bikin boleh sotong sedang buat duit secara sambilan atau sepenuh masa. Marketnya adalah untuk peminat bola sotong tegar. Hohohohoho…. Bukan semata-mata untuk cari duit sambil belajar seo semata-mata. Target antarabangsapun boleh tahan jugak apatah lagi target pasaran tempatan dengan jenama bola sotong yang tersendiri. Bola sotong dan belajar seo apa ke hal?

Marilah mari …. mari kita belajar cara nak buat bola sotong seo secara profesional dan bolehlah melaksanakan misi perniagaan pasar malam sebagai alternatif membina perniagaan secara sambilan.

bola-sotong.JPG

sekian terima kasih.

eh eh eh kredit jugak untuk digi dengan kumpulan bola sotong.

(iklan laaa pulak….)