Posts Tagged ‘affiliate klikjer’

Tawan Komisen Klikjer… Lagu mana nak buat?

Monday, January 12th, 2015

Nak tawan komisen klikjer?

Lagu mana nak buat?

Aku pun duk tengah fikir fikirkan jugak lagu mana nak tawan komisen klikjer dengan lebih tersusun lagi? Asyik duk update pasal klikjer aje dekat blog mamat tu.

Nak kenal mamat mudah aje sebab dia selalu update cerita pasal komisennya.

Komisen ke 100 laa

Komisen ke 120 laa…

Terkini komisennya adalah

Komisen 133-139 Dari Klikjer

komisen klikjer

Gitu laa berkenaan update komisen klikjer yang telah beliau dapat. Dengan demikian juga anda boleh belajar untuk tawan komisen klikjer dengan lebih tersusun dan tak ada laa terkial kial duk memikirkan lagu mana nak buat duit dengan klikjer.

tawan komisen klikjer

Gi dapatkannya dengan segera jika nak buat duit dengan klikjer jangan duk menung-menung duk teringat hutang keliling pinggang … duk cari bisnes cepat kaya yang tak keruan tersebut…

sekian terima kasih.

Kemas kini carta top 10 bulan Julai 2014 klikjer

Sunday, August 10th, 2014

carta klikjer

Carta top 10 telah update lagi untuk bulan julai. Carta top 10 bulan Ogos kena tunggu bulan september 2014. Mohon bersabar dengan jayanya. Menariknya komisen pun semakin meriah mahsyuk kepada mereka yang telah mempromosikan ebook terbitan klikjer… Boleh buat duit dengan affiliate klikjer….

Tengok aje senarai yang ada tersebut anda boleh ambik mana mana ebook yang berkenan dengan hati dan kemudian lakukan sedikit sebanyak proses research kemudian hasilkan pendapatan menggunakan platform klikjer sebagaimana yang telah dibuktikan oleh top ten affiliate klikjer. Setiap bulan bleh komisen dengan klikjer…

Tunggu bulan depan bleh tengok lagi update carta affiliate top ten mereka yang dah buat duit dengan klikjer. Nak buat duit lebih lagi boleh beli dan buat pesanan produk ebook yang ada tersebut kemudian melangkah dengan bergayanya menghasilkan pendapatan yang anda mahukan….

Oh saya masih lagi mengejar carta mereka dan masih lagi belum berjaya menghasilkan kemahsyukan yang berduyun duyun… Moga rezeki terus bertambah dengan segala daya usaha dan doa yang berterusan. Kena doa dan kena usaha baru dapat hasilnya…

Dulu dapat jugak sikit sikit komisen ternakan kambing… hohohohooo… Sikit aje laaa. Syukur laaa biarpun dapat sikit sikit.

Maka sekian aje updates untuk kali ini.