Tag Backlinks Hari Raya AidilFitri 2008

Dah kena tag laa pulak dah… maka dengan penuh emosi suka cita gumbiranya memberikan jawapan balas kepada tag backlinks dari nr yummie dan jugak yazid yahaya.

1. Berapa pasang baju raya aku tahun ni dan apa pulak warnanya?

Banyak pasang jugak ler semenjak dua menjak nih. Raya tahun nih sekeping dua aje laa yang ada save bajet. Baju melayu sekeping warnanya biru muda. Dan seluar slap warna hitam dan macam biasa kain pelikat warna hijau. Macthing ke tak haaaa… tak reti aaaa nak kombain warna warna nih. Kena belajar buat kombinasi warna laa pulak.

2.Apakah Makanan Tradisional Raya Kegemaran aku?

Banyak jugak ler yang best-best makanan tradisional nih. Makanan yang saya suka sudah tentunya dodol dan jugak tapai. tapai memang tak miss setiap kali raya menjelang.

3. Apakah biskut Raya kegemaran aku

Biskut raya pulak? Biskut raya pulak yang bestnya biskut raya yang ada kacang gajus. Laju sakan laa kalo makannya.

4.Berapa banyak duit Raya aku dapat tahun ni dan Berapa pulak aku spend?

Duit raya tahun nih dapat jugak ler sekitar RM300 termasuk ler dapat dengan sampul duit raya dari mereka yang masih lagi nak bagi duit raya. Tak hambik kang rezeki… jangan ditolak. Hambik aje laaa… hahahahaaa.

5. Aktiviti Malam Raya Aku?

Malam raya lepak lepak tengok tv sesambil siapkan juadah untuk hari raya.

Kepada siapakah mahu di tag akan tag hari raya ini? Terpulanglah…

aku di tag

tag nr yummie aidilfitri

liga kampung tag dari nr yumie

earncent berapa duit raya titan

afzaiafandi tag rayalah pulak

mamairfan Hari raya tag

catzer tag dan iem

samdaddycool another raya tag

duit raya yazid yahaya

munirah tag hari raya

topo dapat tag raya

Raya pun ada tag?

sekian terima kasih untuk tag raya 2008 kali ini.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

3 Responses to “Tag Backlinks Hari Raya AidilFitri 2008”

  1. yazidyahaya says:

    mesti ni firts tmie hang dok kene tag kan??hehehe..takpe no hal..yang dah kene ag takyah lagi,,yang belum kene je hang kene wat untuk yang bawah sekali tu..

  2. Afzai Afandi says:

    Tag ni aku tak panjangkan kepada sesiap…. akhir2 ni virus tag menjadi betul

  3. samdaddycool says:

    yazid.. bukan first time.. ni kali pertma dlm beberapa kali kena baru dia jawab.. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge