Sms Raya 2008 | Sms Hari Raya AidilFitri

Nampaknya sms raya menjadi perhatian ramai masa kini. Berapa ramai yang sudah menghabiskan banyak duit untuk sms raya? Sms oh sms… begitulah ceritanya tatkala sms raya mendapat sambutan yang terhangat masa kini. Hanya sms sahaja untuk membuat ucapan selamat hari raya aidilfitri?

Berapa banyak jugak sambutan untuk pembelian prepaid setiap kali menjelang syawal tiba dengan kemeriahan beraya sakan. Sms raya pun sakan jugak ler bersilih gantinya…

Bagi saya buat masa sekarang save bajet sedikit ler untuk membuat penghantaran duit raya kepada syarikat telekom untuk beraya sms sakan… lain kali boleh sms raya kemudian hari…

Telefon pun tidak sekali ke? Sms raya aje laa lebih mudah dan ringkas walaupun kosnya hanya 5 sen aje untuk satu satu sms. Kalo beratus-ratus orang nak sms raya???????

Sms dan dapat duit raya? Siapa yang dapat duit raya sakan? Sudah tentunya syarikat telco…

sekian terima kasih cerita pasal sms raya.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Tags: , ,

3 Responses to “Sms Raya 2008 | Sms Hari Raya AidilFitri”

  1. dr.oracle says:

    huhu. kesian org yang dok bukan kat tanah air.. hehe takleh main sms2 nie..huhu kalo tak 2.8$ kena charges.. huhu, aku message ikot blog je laaa… anyway selamat ari raya…

  2. samdaddycool says:

    …makin tahun, syarikat cetak kad raya makin suram… manakala syarikat telco telefon pula makin tahun makin masyuk….

    ..teknologi.. oh.. teknologi

  3. tivitune says:

    aku jarang main sms raya ni. orang sms aku adela..hehe..

Leave a Reply

CommentLuv badge