Peraduan Celcom Toyota Camry 100 hari?

Berapa banyak jumlah wang yang anda sanggup untuk sms? Hantar sms untuk menang contest? Menang peraduan celcom cengan caj yang mahal? Menang hadiah yang lumayan dan bakal menguntungkan hanya satu pihak sahaja?

Sms sehingga beribu perkataan…. kilometrikooooo….

Belanja sehingga RM1,000? RM2,000? RM3,000? Banyaknya duit…. kan kan kan? Saya tak sanggup aaaaaaa…. sebab apa? Sebab memang tak ada kredit aaaaaaaaaaaaa….

Berapa gelen minyak petrol boleh borong?

Jika anda kerugian dan tidak menang apa-apa peraduan…. apakah perasaan hati nurani anda? Cukup kecewa yang teramat kecewa dan sia-sia. Dah banyak hantar sms dengan caj yang cukup mahal? Dah banyak jawab soalan yang banyak setiap hari dan betul semuanya? Kena caj… caj… caj… dan kena caj lagi sehingga beribu-ribu ringgit semata-mata mahu dan mahu mendapatkan kereta yang belum pasti dapat sedangkan duit dah banyak berhabis berhempas pulas sehingga larut malam… tanpa kesan yang menyeluruh. Ramai yang kerugian sakan semata-mata mahu menyertai peraduan sedemikian rupa…. alihnya tak dapat apa-apa yang lumayan untuk masa depan…

kesan dari sms peraduan yang tidak wujud.

akibat dari terpengaruh dengan peraduan sms dan menang.

ulasan berkenaan peraduan celcom toyota camry 100 hari.

toyota camry tanpa tanda harga tiada cop sirim 

peraduan celcom 100 hari

Mari laa kita manfaatkan masa dan kredit yang sedia ada untuk perkara yang berfaedah. Kalo untuk peraduan celcom dan peraduan demi peraduan yang wujud di atas muka bumi malaysia ini anda dan kamu dan mereka sekalian sanggup keluarkan belanja untuk berbuat demikian. Kenapa tidak untuk perkara-perkara yang berfaedah untuk masa depan dikeluarkan sedikit belanja dengan penuh keghairahan yang maksima?

Berapa banyak anda boleh dapatkan cara nak jimat belanja minyak petrol yang boleh anda borong….?

Peraduan celcom sms sorakan emosi euro 2008 tak ada kedengaran pulak. Ada ke tak ada haaa….? Sms sukan olimpik beijing ke?

Sekian terima kasih.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

2 Responses to “Peraduan Celcom Toyota Camry 100 hari?”

  1. bantingboy says:

    hehe. kalau nak save minyak, carilah duit dengan lebih banyak. Jadi, tak terasala kenaikan tu sangat..

  2. Alindi says:

    Memang perlu usaha untuk mencari peluang keuntungan di masa depan.

Leave a Reply

CommentLuv badge