pemasaran internet | laporan percuma

assalamualaikum… kenapa citer pasal pemasaran internet pulok wahai abdfatah?

Internet marketing? Lamborghini On the dead end Road?

Saya perlukan bantuan kawan2 semua…! eh silap… saya ingin membantu kengkawan semua…

Eh sesuai ke bagitau sedemikian rupa?

Ini adalah peluang untuk menambahkan wang ke dalam
akaun Paypal anda. Caranya cukup mudah, cuma sign
up dan edarkan laporan percuma Russell Brunson ini.

Caranya, dapatkan link affiliate anda dan beritahu
rakan-rakan anda untuk buat perkara yang sama. Anda
akan dibayar USD1.00 bagi setiap laporan yang kawan
anda download.

Hmm.. kalau ada 100 kawan dah boleh dapat USD100 tu.
Kalau tukar kepada RM dah lebih RM300 tu. Jadi cepat
bertindak sekarang.

Apohal gini?? Nak buat apa ini? Buat makluman saudara semua. Sekiranya saudara ingin menambahkan pendapatan sampingan dalam akaun paypal anda yng kini hangat dperkatakan berkenaan paypal boleh menghantarkan duit dari akaun paypal anda untuk ditunaikan ke akaun debit atau kad kredit anda dengan jayanya…

Sekiranya anda berjaya dan terus berjaya mendapatkan beberapa rakan kenalan lain untuk menjana pendapatan secara sambilan dengan mudah dan jayanya. Apakah ia semudah yang disangkakan?

Sebelum tu anda kena jenguklah citer terhangat masa kini berkenaan akaun paypal dan juga citer wetern union dengan adsensenya itu. Ia memang cukup menarik untuk anda ikuti perkembangan semasanya itu.

Dan sekiranya anda mahu mendapatkan USD1.00 sebagai tambahan pendapatan masa kini. Anda dipersilakanlah mendownloadkan akan report beliau tersebut dengan kadar segera tetapi jangan tergopoh gapah. sabar dan ikuti langkah-langkah yang telah beliau terangkan?

daftar dan download sekarang juga.

Sebelum download pastikan anda tahu apa yang anda lakukan.

sekian terima kasih

p/s : jika google adsense heboh dengan western unionnya. maka paypal juga telah heboh dengan kad debit transfernya terus ke akaun pengguna.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

6 Responses to “pemasaran internet | laporan percuma”

  1. abdfatah says:

    meh sini kita dapatkan usd1 dengan percuma. kenapa beliau nak berikan usd1 begitu rupa? adakah itu cara promosinya yang terkini…?

  2. Qaiyum says:

    Thanks For The Info. Ada Butut Kah?

  3. abdfatah says:

    betul sebagaimana yang dilaporkan oleh noorizamshah dan lain2 otai internet sehinggalah tarikh promosi tamat 9 oktober dan ia pastinya bukan tarikh tragedi oktober…

  4. hafreze says:

    sound too good to be true..hidden?

  5. AfzaiAfandi says:

    Banyak dah ker dapatnya..yang pasti aku slah sorang penyumbangnya 🙂 kalau lebih share2 ler kat kengkawan 😉

  6. azwanh says:

    maaf aku tak dapat join link kau sebab aku dah join awal lagi 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge