Panduan Bisnes Mainan Di Laman Ebay

Anda akan didedahkan dengan segala rahsia sulit langkah-demi-langkah yang selama ini tersimpan-rapi bagaimana anda mampu menjana pendapatan hingga 4 angka sebulan dengan menjual produk-produk permainan di eBay walaupun anda seorang ZERO knowledge tentang bisnes internet dan eBay!

Adakah anda pernah berjualan barangan permainan sebelum ini? Dimanakah anda menjualnya? Kepada siapakah anda menjualnya?

Selalu jugak aku tengok salesman bergerak dari satu tempat ke satu tempat yang menjual alatan permainan kanak-kanak. Sudah tentunya sasaran salesman tersebut ibu bapa dan kanak-kanak yang mereka jumpa. Asal jumpa aje mana-mana orang dan kat mana mana tempat mereka akan terus mula bercakap sehinggalah orang yang mendengarnya kata… Tak Nak. Tapi takleh nak klik dislike laaa… hehehee.

Aku memang respek tabik spring laa dengan mereka yang membuat jualan gaya salesman bergerak nih. Namun penat sikit laa nak berjalan dan bertemu ramai orang serta menerima rejection namun dengan muka yang selamba terus berlalu dengan minda yang tenang mencari lain orang untuk dipromosikan barangan permainan fresh dari kilang katanya yang belum terjual di pasaran atau harga rendah dari pasaran.

Bagaimana dengan pasaran pasar malam? Pasaran di kalangan pekedai runcit. Sudah tentunya barang mainan tidak akan terlepas dari senarai pekedai atau pemborong atau pasaraya sekalipun untuk memasukkan menu jualan barangan permainan terutamanya untuk kanak-kanak.

Orang yang paling suka dengan barangan permainan sudah tentunya kanak-kanak. Namun tidak terkecuali dengan orang dewasa yang ada hobi mengumpul koleksi permainan yang berjenama atau yang terkenal dari  koleksi filem-filem antarabangsa. Namun demikian tahukah anda bagaimana anda mahu buat duit dengan bisnes mainan?

Sudah tentunya ada cara untuk meraih keuntungan yang berlipat kali ganda dengan bisnes mainan. Ia berbeza dengan cara jualan di pasaran pasar malam atau kedai runcit serta pasaraya…. Kaedah jualan biasa tersebut ada caranya yang tersendiri.

Anda boleh melakukan bisnes mainan ini secara online. Mahu tahu caranya? Dan ia boleh dilakukan secara part-time tanpa anda perlu berhenti kerja. Lakukannya mengikut kesesuaian masa lapang anda dengan bisnes mainan online di ebay.

Dapatkan info selanjutnya dalam lama sesawang Bisnes Mainan Online.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

Leave a Reply

CommentLuv badge