Nak Tahu Short-Cut Close Sale Whatsapp?

Pernah tak kena macam ni?

Pernah tak kena situasi seperti di bawah:

1. Lepas bagitau harga, Pelanggan senyap, “krik..krikk..kriikk..”.
2. Lepas Explain pasal produk, Pelanggan Seen je.. Blue-tick.
3. Pelanggan reply, “nanti nak tanya suami dlu”.
4. Pelanggan reply, “tq for info, nnt sy nak, sy pm balik..”.
5. Pelanggan reply, “tunggu gaji..”

Mesti selalu kena kan? jangan risau, ada penyelesaian..

Zaman sekarang jika nak bandingkan dengan sebelum ini memang berbeza. Prospek semakin bijak.

Dulu lain sekarang dah lain.

Mereka lebih cenderung untuk membeli dengan peniaga yang kelihatan ikhlas nak membantu. Bukan semata-mata nak menjual aje.

Asyik-asyik duk paksa orang beli aje siapa yang tak naik bosan dibuatnya. Tak gitu?

Saya baru baca perkongsian Tuan Amir Faisal II tentang strategi beliau langkah demi langkah close sale pelanggan melalui whatsapp & buat pelanggan beli berkali-kali daripada beliau.

Sifu Amir Faisal bongkar rahsia cara close sale whatsapp…

Fuhhh, bukan calang-calang ilmu beliau ni.

Penerangan lanjut dekat sini –> Teknik Close Sale Whatsapp

Yang sentiasa mendoakan kejayaan anda.

(abdfatah malik)

(Visited 110 times, 1 visits today)

Tags: , ,

5 Responses to “Nak Tahu Short-Cut Close Sale Whatsapp?”

  1. Selalu sangat kena, tapi ada yg diam cakap nak bank in, lepas 3 hari baru setle…
    Noriza Rahman Ada buat post menarik di blog beliau…Minuman Tenaga Iced Minty Performance DrinkMy Profile

  2. raihanah says:

    selalu je kena. mudah2an boleh membantu
    raihanah Ada buat post menarik di blog beliau…Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Psoriasis, Sopak dan EkzemaMy Profile

  3. hoho sejak fokus kat affiliate ni, memang dah lama sangat tak kena situasi macam ni 😀
    sabree hussin Ada buat post menarik di blog beliau…Program Affiliate Pay Per Click: Anda dibayar RM0.40 untuk setiap klik pada link affiliate andaMy Profile

  4. Orang yang dah wassap kita dulu.. Memang sah-sah berminat nak kan produk kita….cuma kadang ayat close sale kita yang tak ngam…sebab asyik nak menjual ja 🙂

  5. Kereta Sewa says:

    Selalu sangat kena, pening tgk customer tak reply2….

Leave a Reply

CommentLuv badge