Nak buat duit dengan affiliate 2015?

jika nak kalah lebih baik alik rumah aje...

Nak buat duit dengan affiliate bukan sekadar menjual dan menjual semata mata

Itu betul sekali.

Dari satu sudut… anda dan siapa pun taknak bazirkan masa duk buat promosi yang tidak menghasilkan keuntungan yang maksima. Asal prooooomosi aje tak ada sales. asal prooooomosi aje tak ada sales yang sangkut. Kecewa bagai nak rak.

Rugi sakan dibuatnya. masa terbuang gitu aje. duit habis asyik duk buat iklan yang tidak menarik perhatian ramai orang yang lalu lalang.

Iklan iklan iklan iklan yang anda fikirkan.

Nak iklan kat mana? nak iklan kepada siapa? Iklan kat siapa? Iklan kat mana?

Asal proooomosi aje terus termenung sakan. Tak gitu?

Dah tu duk promosi dekat orang ramai yang lalu lalang siapa yang nak respons?

Mereka datang dan pergi tanpa dapat di kesan dek angin yang berlalu.

Sedih dan merugikan.

Kalo gitu baik takyah buat affiliate terussss.

Eh mana boleh tak buat affiliate. rugi woooo…

Duit mahsyuk tu untuk target 2015 yang dah tak berapa lama lagi tu. Kena susun strategi yang tersendiri untuk kaut lebih banyak untung dengan prooooomosi affiliate.

Eh eh eh bukan sekaadarrrr promosi tetapi memberikan idea dan panduan yang boleh dimanfaatkan oleh orang ramai. Kalo asyik promosi semata mata mana nak datang keuntungan yang anda harap harapkan tersebut. Tak gitu?

Dengar khabar ada cerita menarik berkenaan instagram sementara facebook yang berubah wajah el-irama dan lagunya yang lebih garang lagi dari biasa untuk tahun 2015 nanti. Cer tengok klik cerita pasal instagram yang boleh anda gunakan untuk melakasanakan…. —->>>Klik untuk misi celoteh kejurujualan anda di instagram.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

CommentLuv badge