Nak Bakar Duit Dengan FB ADS atau Nak Untung Dengan Menggunakan Cara Pemasaran ZERO Kos?

Dengan kelahiran facebook yang makin popular dewasa ini, kita tengok dan perhatikan ramai orang buat duit dengan FB ads kan?

Cer kita tanya, berapa ramai pula yang TERBAKAR duit disebabkan FB Ads?

Terbakar duit dengan fb ads memang cukup perit rasa hati. Modal iklan dah keluar beribu ribu namun demikian untungnya tidak juga kunjung tiba.

seminar mb2000

Kalau baru, buat cara baru.
Kalau newbie, buat cara newbie.

6-7 tahun dulu Fb ads belum ada, banyak je bisnes berjaya ye dak?

Untuk pengetahuan semua beliau bukan anti-FB Ads. Beliau cuma kesian dengan orang yang TERBAKOR duit kerana nampak FB Ads sahaja satu-satu nya jalan utk buat marketing.

Fb Ads bukannya satu satu cara untuk buat duit dengan cemerlang dan terbilang. Jangan biarkan diri anda kerugian dengan fb ads.

Cara free pun ada derr…

MB2000? —>>

Cer klik sini, insyaAllah jumpa jalannya:  Info Seminar MB2000

Beliau sudah ada pengalaman bertahun2 dgn FB Ads. Dan beliau bukan hanya bergantung harap dengan FB ads semata2.

Ramai orang baru nak mula bisnes beranggapan FB ads satu-satunya jalan untuk buat duit dengan banyaknya. Akhirnya duit terbakar.

Siapa yang rugi?

Adakah anda ada JAMINAN akan buat duit selepas ini?

Sudah tentunya tidak. Beliau tiada jaminan apa-apa. Lain orang, lain hasilnya.

Namun demikian, ini yang beliau boleh berikan jaminan yang anda mahukan.

Pertama, anda akan suka MB2000.

Kalau tak suka, boleh minta refund sebelum jam 12.30pm.

Kedua, anda boleh ELAK rugi besar.

Ramai orang rugi ratusan ribu utk mulakan bisnes yang gagal. Anda boleh ELAK rugi ribuan ringgit.

Ketiga, anda boleh rangka ayat pemasaran dan pelan pemasaran. Kalau tak dapat rangka? boleh minta refund juga. Kami memang ada aktiviti yang telah disusun atur khas utk tujuan ini.

Anda tidak lagi akan BLUR apa nak cakap pada prospek anda.

Dan anda akan jadi marketing GENIUS.
Anda akan pandai close sales.

Walaupun ramai orang tak suka buat sales… tapi hakikatnya setiap syarikat berjaya, tak kira kecil atau besar… tumbesaran mereka bergantung pada SALES.

Itu secara amnya.

Secara khususnya pula…. ini yang anda akan belajar..

  • Cara merangka ayat pemasaran untuk menunjukkan kelebihan produk atau service
  • Strategi pemasaran percuma untuk menarik lebih ramai pelanggan
  • 5 teknik mencari idea produk
  • Cara dapatkan jualan dalam masa 48 jam
  • Cara elak ‘perang harga’ dengan pesaing lain, tapi untung masih besar
  • Skrip terbukti cara menjual dengan 6 langkah mudah (beserta latihan!)
  • Cara kenalpasti siapa, dan di mana pelanggan kita
  • Skrip apa yang perlu kita cakap untuk mulakan perbualan dengan prospek
  • Cara elak dari tersilap bisnes, dan kerugian besar
  • Strategi kira margin untung supaya lebih cepat mencapai RM2,000 sebulan
  • Strategi pemasaran minggu 1: Teknik Joint Venture JV (bagaimana melebarkan bisnes anda pada lebih ramai orang tanpa kos)
  • Skrip cara memperkenalkan diri anda pada bakal JV (Joint Venture)
  • Cara buat bakal JV bersetuju dengan anda
  • Strategi pemasaran minggu 2: Teknik Percuma
  • Strategi pemasaran minggu 3: Teknik Referral
  • Bagaimana nak lawan perasaan malas dan menangguh
  • Cara mengatasi malu untuk berniaga dan berhadapan dengan pelanggan

<<<<<BERKESAN KE MB2000 NI>>>>>>

MB2000 telah dipelajari lebih 5000 peserta lepas, dan ramai peserta yang BELUM PERNAH BUAT DUIT SEUMUR HIDUP.. akhirnya berjaya menjana wang.

Selalu kita tengok testimoni power, tapi sebenarnya mereka dah lama dah buat bisnes.

Jarang anda dengar testimoni dari orang yang benar-benar BARU & NEWBIE yang berjaya.

Kami ada BANYAK testimoni dari newbie.

Boleh picit dekat sini untuk maklumat lanjut : Seminar MB2000.

=================

Update Seminar sudah selesai.

Kalo mahu belajar pasal mb2000… Boleh picit dekat sini untuk cerita mb2000 selanjutnya.

(Visited 115 times, 1 visits today)

Tags: , ,

Leave a Reply

CommentLuv badge