Mulakan Pakej Perniagaan Internet Dengan Lebih Mudah

Pakej Lengkap Panduan Perniagaan Internet untuk mereka yang mahu berniaga secara online. Kenapa perlu anda miliki pakej lengkap ini?

Bukan pakej lengkap komputer. Bukan jugak pakej perkahwinan. Tidak jugak pakej percutian malaysia yang menarik. Ia adalah dvd interaktif pakej lengkap perniagaan internet masa kini.

Anda tidak perlu lagi tercari-cari dan terpinga-pinga bagaimana mahu membina perniagaan anda sendiri dari rumah. Panduan ini di datangkan khas atas permintaan ramai dalam bentuk DVD interaktif, maka secara tak langsungnya anda akan dapat menonton  dan melihat dengan lebih jelas langkah demi langkah untuk memulakan satu-satu perniagaan internet yang anda mahu pelajari tersebut.

Jika sebelum ini anda memerlukan sambungan internet yang laju atau yang macam kura-kura? streamyx atau dial-up? terpaksa menunggu masa yang lama untuk loading dan pelbagai halangan yang boleh membantutkan usaha anda untuk memulakan perniagaan internet anda? Pendek kata dan panjang berdiam diri sahaja… anda boleh belajar sambil mulakan perniagaan internet anda dengan lebih mudah dan padat.

Apakah sebenarnya yang perlu anda ketahui?

Pertama :  Dengan panduan dvd interaktif ini anda akan ditunjukkan langkah demi langkah cara untuk membina perniagaan internet anda dengan lebih terperinci. hangpa ada langkah demi langkah tak berkenaan panduan perniagaan internet nih?

Kedua : Perniagaan internet yang berjaya tidak akan menjadi satu beban kepada anda sekiranya anda mempunyai maklumat serta asas yang kukuh dalam bidang perniagaan yang anda miliki. Saya takder maklumat asas yang kukuh nih macam mana nak berjaya dengan panduan perniagaan internet tersebut? Tak faham laa apa kebenda perniagaan internet nih…

Ketiga :  Kebanyakannya akan gagal dan kecewa dengan apa yang telah mereka lakukan dalam perniagaan internet lantaran tidak menggunakan cara yang betul serta tiada kajian pasaran yang mereka lakukan untuk membina perniagaan internet mereka. Mereka pasti kecundang… Saya memang frust betul dengan perniagaan internet yang saya buat sebelum ini. Saya dah kecundang… Tak tahu ler apa yang tak kena…?

Keempat :  Haaa… yang ini lagi menarik perihal kegagalan perniagaan internet jika hendak diambil kira dari senario semasa. Ia berkaitan dengan surat jualan dan juga laman web yang tidak begitu menarik perhatian. Tiada tarikan bermakna tiada jualan… Faxtor X pun penting jugak. Macam mana nak berjaya kalo surat jualan tidak begitu menarik perhatian? Tiada tarikan langsung… orang nak baca pun malas laaa… habis tu camner nak buat?

Kelima :  Anda tidak perlu mengadap komputer anda 24 jam sehari semata-mata mahu menjaga website perniagaan internet anda. Cukuplah dengan 1,2,3 jam sahaja depan pc. Dengan sistem operasi separa otomatik dan automatik ia bakal meraih keuntungan yang berlipat kali berganda. Hangpa buat perniagaan internet nih kena tunggu serupa dengan kedai biasa ke? Kena tunggu 24 jam sehari ke?

Keenam :  Kenapa tak buat promosi? Promosi itu teramatlah penting jika anda mahu memulakan perniagaan internet. Jika segalanya dah siap sedia dan anda tiada promosi ataupun menggunakan cara promosi yang tidak berkesan, maka bagaimana anda mahu kaut keuntungan 24jam sehari? Apa maknanya perniagaan internet anda tanpa promosi?

Ketujuh : Perniagaan internet anda akan gagal. alahoi… gagal lagi ke? Gagal selepas beberapa bulan berjaya sebelum ini. Selepas tu akan merungkup ler. Kenapa? Sebabnya takder pendapatan yang berterusan melalui website yang anda bina hasil nukilan perniagaan internet yang anda bangunkan tersebut. Dulu nampak berhasil… laaa ni takder hasil langsung dah sebab takder sambutan… terus tak jalan-jalan, terbengkalai jadinya.

Kelapan :  Website perniagaan dah ada… Namun masalahnya bertimpa-timpa dengan permasalahan teknikalnya tatkala mahu menyiapkan website perniagaan anda. Jika berlaku demikian anda akan berdepan dengan risiko kegagalan dan putus asa dari mengharapkan hasil yang lumayan dari website anda… anda sudah tentunya down dan lemah semangat jadinya. Asas perkomputeran itu amat penting kalo nak bermula…. Tiada asas tiada kejayaan.

Kesembilan : Tengok laman web orang lain bagaimana rupanya? Bagaimana pula dengan laman web kita yang tiada grafik yang comel dan menarik perhatian lagi cute. Penting ke grafik nih? Rekabentuk grafik yang menarik pastinya akan memberikan impak yang maksima sekiranya anda mempunyai grafik yang profesional. Tampak menarik dan menawan. Lain citer kalo guna paint aje… hohoooo…

Kesepuluh : Anda dah borong ebook dan juga dah pergi seminar kan kan kan kan kan? Mungkin apa yang anda dapat hanyalah asas semata-mata. Namun demikian dengan pakej lengkap perniagaan internet dvd interaktif ini anda akan dapat maklumat dari peringkat asas sehingga ke peringkat advance secara langkah demi langkah…

Apa lagi kelebihannya? Nampaknya panjang berjerela entry kali ini..

1. Kenapa perlu anda membuang masa berbulan-bulan dan bersusah payah untuk membuat kajian itu ini. Jalan pintasnya dah ada…

2.Kesilapan adalah satu lumrah. Kesilapan yang merugikan itu yang perlu anda elakkan dan jauhkan.

3. Praktikal dengan segera tanpa perlu menunggu masa yang sesuai. Tonton dan melaksanakannya dengan segera.

4.Belajar dari rumah sahaja tatkala ada masa terluang tanpa perlu ke sana ke mari mengejar masa.

5. Anda boleh mempelajari cara-cara dan RAHSIA pemasangan ‘Script’ di laman web anda.

6. Cpanel dalam website anda amat penting untuk anda ketahui. Anda boleh mempelajari cara-cara menggunakan Cpanel dengan betul. Takder laa terkial-kial bagaimana mahu menggunakannya dengan semaksima yang mungkin.

7. Rekaan grafik untuk laman web cukup memainkan peranan yang penting untuk satu-satu website yang ingin dibina. anda akan dapat mempelajari cara menghasilkan grafik untuk website anda.

8. Wang dan masa anda perlu juga dijimatkan. Dengan dvd interaktif pakej lengkap perniagaan internet ini anda akan dapat menjimatkan masa dan pelaburan wang ringgit untuk kegunaan keperluan harian yang lain. Beribu-ribu dapat dijimatkan berbanding belajar cara biasa. Siapa nak kuarkan modal untuk anda belajar?

Wahahahaa… cukup skema sedikit kalo pasal panduan perniagaan internet dan jugak cara nak cari pendapatan internet nih…

Akhir ceritanya…. kalo anda tak faham dengan cerita di atas anda boleh segera mendapatkan pakej lengkap panduan perniagaan internet dari monakas.com dvd interaktif.

————————–

(Visited 19 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

5 Responses to “Mulakan Pakej Perniagaan Internet Dengan Lebih Mudah”

  1. BAGAK says:

    cukup padat dan padu katakunci ‘perniagaan internet’

    minggu depan kita tengok boleh naik ranking kat pakcik google

  2. abdfatah says:

    orang len lebih padat lagi aaaaa… saingan sengit jugak laa untuk kata kunci tersebut….

  3. earncent says:

    ko ni spam keyword perniagaan internet ke haa? hehe 🙂

  4. abdfatah says:

    2.7 peratus aje rationya, belum tahap padat gaban lagi… hohoho…

    last-last tengok dalam google hilang entah ke mana entry yang nih sekali dengan submit social pun ilang… hahahahhaa…

  5. jammer says:

    thank u
    great think

Leave a Reply

CommentLuv badge