miliki komputer dengan nilai yang rendah?

Berbaloi ke? marilah kita membuat penilaiannya yang tersendiri. itupun jika anda berminat untuk mendapatkan info yang berkaitan dan menjadi usahawan dalam perniagaan komputer yang boleh dimiliki dengan harga yang berpatutan.

Jemputan Khas buynow2u.com Unlimited Potential Seminar OHOPC – Unlimited Potential Seminar –

Masuk PERCUMA!

Daftarkan diri anda sekarang (SMS 016-2106232, email:info@buynow2u.com ),

Hadiah menarik Kipas USB akan diperolehi semasa menghadiri Seminar.

RM100 Boucher Diskaun untuk Pakej 490 diberi untuk semua yang datang.

Jemput ramai rakan-rakan untuk menghadiri Seminar dan rebutlah peluang menarik ini!

Anda juga berpeluang memenangi Ipod Shuffle yang canggih pada akhir Seminar ini!

Peluang besar dalam pendidikan, pengetahuan berdasarkan industri dalam IT dan bagaimana anda akan mendapat keuntungan sekelip mata tanpa ada risiko & pelaburan modal tidak diperlukan.

Kelebihan menyertai program ini:-

1. Anda akan belajar tentang bagaimana pakej pendidikan berpotensi mengubah kehidupan dan masa depan kebanyakan keluarga dan bagaimana anda boleh mendapat keuntungan sekelip mata hanya berkongsi maklumat ini.

2. Anda akan belajar selama 3 minit pembentangan yang bagus yang membuatkan semua orang ingin memiliki pakej ini secara terus tanpa berfikir lagi.

3. Anda akan menemui 3 kunci kelebihan daripada pakej ini yang boleh memudahkan jualan di buat tanpa ada halangan.

4. Anda akan diberikan paket jualan sebagai PERCUMA untuk membantu dalam penjualan OHOPC dengan mudah dan berkesan.

5. Anda boleh belajar dari segi kaedah pemasaran untuk meningkatkan perniagaan anda dan sekaligus mencapai tahap pendapatan yang memberangsangkan.

Untuk detail visit halaman kami di http://www.buynow2u.com Jangan Terlepas Promosi Laptop Baru hanya RM1690 Khas untuk ahli buynow2u

Masuk Percuma!

Jadual Seminar
Tarikh

Tempat

Contact Person

Masa

16/04/08

Pearl International Hotel, Batu 5, Jalan Klang Lama 58000 Kuala Lumpur

(Bilik: Peacock 7, Tingkat 6)

Jumlah kehadiran: 50-70 orang ahli Buynow2u, ahli dibenarkan membawa pasangan.

Jamuan: akan disediakan

Sumbangan: Cenderahati dari Buynow2u

Untuk tempahan tempat duduk, sila telefon, sms atau email Nama, bilangan orang akan datang ke seminar ini ke 016-2106232

info@buynow2u.com
7.30pm-9.45pm

Tujuan Seminar diadakan adalah untuk memudahkan komunikasi dikalangan ahli-ahli yang serius dalam perniagaan ini supaya sesi latihan boleh diadakan untuk mereka. Kami menjemput semua ahli untuk bersama-sama dalam setiap sesi Roadshow yang akan dijalankan di kawasan sekitar anda.

Dengan sistem pembayaran mudah yang diperkenalkan oleh OHOPC, jaminan penuh kerosakan, Komputer berjenama terkenal, akses percuma ke sistem e- pembelajaran untuk anak-anak bersekolah, dan juga peluang perniagaan yang ditawarkan sememangnya tidak boleh ditandingi dengan mana-mana sistem pembelian komputer dipasaran. Kerana ini untuk memperkenalkan OHOPC kepada orang ramai merupakan satu tugas yang amat mudah dengan persembahan pakej yang bersistematik.

Semasa sesi seminar, kami akan membentangkan VISI dan MISI projek OHOPC ini. Ia merupakan satu projek komunity yang mulia bagi membantu golongan keluarga yang kurang berkemampuan dan golongan berpendapatan rendah dan sederhana untuk memiliki komputer beserta dengan akses kandungan pembelajaran lengkap untuk anak-anak yang masih bersekolah. Syarikat Microsoft yang mengiktiraf usaha murni ini secara langsung turut dengan rasminya menjadi official partner buynow2u.

sekian terima kasih. sekadar makluman kepada sesiapa yang beminat.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

4 Responses to “miliki komputer dengan nilai yang rendah?”

  1. hafifi says:

    menarik bro..untung la klu dpt bli murah

  2. titan says:

    hehe. biar betik.. :mrgreen:

  3. abdfatah says:

    16 april boleh laa jenguk kalo sesapo yang dah daftar… namun rasa lebih senang nak jenguk dan tengok real baru bleh beli macam titan review pasal laptopnya… kalo nak bleh laa order sekeping… tak puas hati boleh hantar balik… hahahaha…

  4. rafhz says:

    hoho… menarik.. alamak hari nie ke… adeh…

Leave a Reply

CommentLuv badge