mari kita berkempen Iklan Hari Raya

assalamualaikum…

Iklan raya proton 2007 dengan selambanya sudah keluar sebagai peringatan di jalan raya. hari ini dah berapa ramai yang eksiden tanpa menghiraukan keselamatan di jalan raya? dan hari ini kita akan lihat lagi kempen Iklan Raya Proton 2007 untuk semua lapisan masyarakat yang akan menyambut cuti hari raya sakan. Dengan watak utamanya adalah Adibah Noor yang sinonim dengan iklan raya yang lebaran yang menjelang tiba. Lain kali pakai laa tali pinggang keledar…

namun berhat-hati. sediakan pemandu seorang lagi untuk mengelakkan insiden ini. hihiiiiiiiii….

mari kita saksikan Iklan Hari Raya ini. ada lain2 iklan hari proton raya cubalah jenguk sakan sambil berehatkan minda…

pakailah tali pinggang keledar. jangan degil…

jangan lupa …..

carilah iklan keselamatan jalanraya tersebut dalam youtube.

Jika mahu anda boleh download iklan raya proton 2007 – Adibah Noor di sini.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Tags: , ,

9 Responses to “mari kita berkempen Iklan Hari Raya”

  1. Rjuna says:

    haha kreatif2, eh ni syarikat apa? hosting ke? kaya diorang siap panggil adibah noor

  2. abdfatah says:

    ahaa? bukan… itu iklan, iklan proton kalo tak silap laa. tak letak nama proton.. hihi…

    sori laa…

  3. Han says:

    abdfatah,
    video tu dari youtube shuth kan?
    dah tgk video tu…kelakar pl…
    hehe..

    han

  4. abdfatah says:

    ramai jugak yang petik iklan proton hari raya nih. pandai dia buat promosi secara tak langsung. lepas nih boleh gak petik dan taruk website kita pulok… maklumlah iklan masyarakat…

  5. abdfatah says:

    saya pun nak try jugak laa kalo boleh. nak letak iklan website kat bahgian akhirnya… habis iklan masyarakat tu and then kuarlah website kita…

    ada tutorial nak buat gitu tak…? nak kena google nampaknya…

  6. hafreze says:

    yeay!..ko letak sama ngan aku..haa..blh nk ltk website kite..kene edit dlm movie maker..letak laa satu frame url blog kite..then..convert plg..pastue..uploadd..

  7. Noorizam says:

    hahaha kelakar.. hahaha

  8. abdfatah says:

    jangan lupa laa tali pinggang keledar tu. kalo yang tak pakai topi keledar camana pulak heh???

  9. abdfatah says:

    rasanya akan ada iklan lain lagi selepas ini. mungkin lebih menarik lagi.

Leave a Reply

CommentLuv badge