Mana nak lari lagi jika dah terbongkar?

Cikgu Hafis Anwar DAH KANTOI!

Kantoi sebab apa?

Semua aktiviti dia dah terbongkar!

Ahh sudah… Terbongkar pulok doh…

Rupa-rupanya macam ni dia buat bisnes IM.

Tidak kusangka sama sekali…

Student dia pun boleh tahan gak! RM3-4 angka tak lari.

Tak lari jauh sangat dah…

Sekarang diorang semua tak boleh lari mana lagi dah! Rahsia sudah PECAH.

Nak lari kat mana lagi?
Nak tahu? Baca kat sini

Belum hasilkan SEBARANG income dari Affiliate?

Why not anda cuba teknik promosi affiliate di Facebook seperti Cikgu Hafis Anwar dan student beliau yang turut berjaya hasilkan income dari teknik FBAffiliateIncome dimana beliau akan tunjukkan kepada anda…

• NICHE AFFILIATE yang HOT dan banyak demand akan CikguHafis tunjukkan kepada anda. Ini memudahkan anda untuk decide niche apa yang anda perlu ceburi kalau nak income besar dan berterusan dari affiliate marketing.

• 3 Cara PENTING untuk SCAN produk tu senang CONVERT SALES atau tidak! Bukan semua produk digital ni senang buat sales.Anda perlu lihat 3 benda ni sebelum anda mula promote. Kalau tak, letih promote jer laaa tapi sales susah giler! Orang lain boleh buat 5-6 sales sehari, anda “TELOR AYAM” jer huhu…

• Step by step bagaimana membina Fanpage LONG TERM, apa yang perlu anda letakkan dalam fanpage anda untuk bina kredibiliti, trik simple tambahkan fans tanpa gunakan FBads .

• Teknik HALUS bagaimana anda boleh “BANTU” fans anda dan mereka akan berikan duit kepada anda tanpa perlu anda MENJUAL langsung. Skil yang memang COOL HABIS.

• Ketahui kaedah membuat wall post untuk tujuan promosi link affiliate. CikguHafis dedahkan kaedah Gambar dan 7 flow skrip copywriting power untuk close sales affiliate. Anda tak perlu jadi PAKAR COPYWRITING lagi, ikut sahaja 7 flow ini untuk buat ayat power close sales!

• Teknik SPLIT TEST bagaimana anda boleh menguji dan mengetahui ads yang boleh hasilkan sales yang banyak. Kemudian FOKUS pada ads yang betul-betul POWER untuk terus hasilkan komisyen affiliate.

• Strategi bagaimana CikguHafis MEMPERMAINKAN kos ads di Facebook untuk dapatkan lebih banyak sales dan beliau dedahkan waktu-waktu PEAK anda boleh dapatkan sales yang banyak! Time ni memang ramai orang beli produk!

Dan macam-macam lagi lah! Ramai student beliau yang tak pernah-pernah buat komisyen dari affiliate dah pun berjaya hasilkan komisyen pertama mereka dari teknik yang beliau tunjukkan. Ada juga yang kini dah pun jadi top affiliate!

Anda BERTUAH! Sempena MERDEKA, CikguHafgis berikan offer special untuk anda di sini:

Nak tahu? Baca kat sini

Cepat! Ianya untuk TEMPOH SANGAT TERHAD!

(Visited 34 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

Comments are closed.