Malasnya nak komen dan review menang duit mudah

Kali ini aku nak citer pasal contest sikit. Sikit punya hal tarak kisah laa. Banyak punya hal kena hambik kisah laa. Tak gitu?

Namun demikian malas dah aku nak join dan komen contest sorang mamat titan hijau nih. Asal ada contest ramai aje yang join. Asal ada top komen aje ramai yang join. Pastu terhad untuk beberapa review aje. Malas aku nak tulis panjang lebar. Korang tengok sendiri laa dia punya syarat.

Elehai tadi beriya benar nak citer pasal contest. Apesal malas pulak jadinya…?

Nih dia punya contest review dan top komen. Komen sampai lebammm…

Pastu kena klik like fan page beliau pulak dah. Malas aku nak klik fanpage beliau tu dengan info info terkini buat duit online. Buang masa korang aje kalo baca saja saja je info buat duit yang beliau sarankan tersebut. Kenapa korang perlu klik like fan page beliau tak pasal pasal? Nak tahu kenapa kamu perlu klik like fan page titan yang hijau tersebut? Sila arahkan sekali lagi tetikus untuk klik like ke fan page titan tersebut.

Berapa banyak klik klik klik like fan page earncent daaaa…

Kalo join memang meriah. Kalo tak join akan tengok aje aaaa dengan persaigan sengit karangan idea yang menarik bakal dipersembahkan. Aku macam biasalah tukang buat laporan aje berkenaan contest beliau tersebut.

Malas teramat malas nih. Dah tu tak payah terkebil2 baca dan tersenyum simpul sila sila sila kan arahkan penunjuk tetikus korang untuk berebut rebut buat review dan berebut rebut buat komen komen yang membina. Komen spam akan kena cantas dengan kejamnya tanpa pejam mata lagi serta tiada notis mahkamah antarabangsa yang akan memberikan sokongan pembelaan terhadap komen spam.

Sila sila silakan meriahkan contest beliau yang makin meriah untuk dapatkan sedikit duit raya. Haaaa…? Duit rayaaaaa…? Aku pun nak duit raya jugak laaaaa…

(Visited 15 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

2 Responses to “Malasnya nak komen dan review menang duit mudah”

  1. titan says:

    hoho..dari dulu..memang pening aku baca ayat ko..

  2. abdfatah says:

    mungkin satu cara untuk elak copy paste… nak copy paste pun mungkin pening… lain laa blog ko yang makin hari makin femes tersohor ituuuuuu…

Leave a Reply

CommentLuv badge