Lagu mano gak nok jawab soalan temuduga? Buleh tulong ambo?

Soalan temuduga tu macam mana? Ado sapo2 hok gi temudugo ko hari nih? Esok luso ko? Minggu depae ko? Ketar gegar laa jawab dio hok mano2 baru nok start jupo panel penemudugo gak. Biru ketu laa. Pucat lesi ado belako… Tok tetu aroh jadinyo. Kenaling gak dup dap dup dap laa jadinyo…

Mano-mano demo-demo hok biaso gi temudugo tu kiro banyok pengalamae la pasal banyok kali doh gi temudugo. Ambo dulu gi jugok temudugo nok jadi cikgu masuk maktab perguruae. Hok cikgu nih temudugo lain laa… Tu pon keno pakso laa. Denge pakai smart bubuh nektai pahtu kasut pulok berkilat tok hingat dunia nah.

Tapi gak keno tahu laa soalae hok mano nok kena jawab. Nok jawab ikut skrip ko, ikut dan mano nok jawab buleh jugok. Tapi gak tak sedap duduk la dengae kenalingnyo dengae mace-mace perasae melando diri. Sila ambil perhatian berkenaan soalan temuduga yang perlu anda jawab.

Jangae macea macea weih…

Oleh yang demikian demo demo hok nok gi temudugo tu buleh acu cubo try test ado satu panduae ebuk wak rujukae siap sedio berkenaae soalae temudugo.

Mari pakat tengok weih begapo dio ado dale ebuk soalae temudugo tu…

Khijo loni bukae mudoh nok bbuleh. Kalo berenti gak, Nok bbuleh khijo semula pulok gak sekso sungguh laa…

Soalan temuduga kerja Layari laman sesawang Ebook Persiapan Soalan Temuduga

Maaf entri tak mesra seo sangat. Seo kacau bilau kalo guna loghat kelate gak.

Cubaan test try jah nih. Maaf bbanyok laa kalu ado silap pehe tak pehe gak untuk entri kali ini.

(Visited 34 times, 1 visits today)

3 Responses to “Lagu mano gak nok jawab soalan temuduga? Buleh tulong ambo?”

  1. brohai says:

    Bereh..Kelatan sokmo..

  2. pokler says:

    haha, kalau sy senang jer.. bila penemuduga tanya, jawab jer apa yang korang tau, walaupun salah, jawab jer dengan yakin. haha tu tips hamba lah

  3. farahaznil says:

    huk aloohhhhh…gapo dio gaakkk…senae jaaahhh..hok mano dop reti jwb…mu gorengg sokmo..hahaha…tapi beringak lah sket hok nak goreng pom bior jangae sampa hanguh..haha

Leave a Reply

CommentLuv badge