Kisah Bola Sotong sambil Belajar SEO

Bola sotong menjadi kegemarannya setiap hari setiap kali sarapan pagi. Tiada bola sotong memang takkan senang duduk dibuatnya. Setiap kali mahu memulakan perlawanan bola sepak sudah semestinya bola sotong yang menjadi juadah utamanya. Maka jika tidak bermula dengan makanan kegemarannya itu sebagai sarapan permulaannya… apa akan jadi pada dirinya? sudah tentunya mood untuk ke sebelasan utama tidak begitu menjadi di padang bola sepak. Asyik duk teringat akan bola sotong.

Jadi bagaimana anda boleh membuat duit dengan bola sotong? Kemudian secara senyap-senyapnya menjadi jutawan bola sotong.

aiyoooo… berapa banyak bola sotong daaaa.

Walau apapun mereka yang bikin boleh sotong sedang buat duit secara sambilan atau sepenuh masa. Marketnya adalah untuk peminat bola sotong tegar. Hohohohoho…. Bukan semata-mata untuk cari duit sambil belajar seo semata-mata. Target antarabangsapun boleh tahan jugak apatah lagi target pasaran tempatan dengan jenama bola sotong yang tersendiri. Bola sotong dan belajar seo apa ke hal?

Marilah mari …. mari kita belajar cara nak buat bola sotong seo secara profesional dan bolehlah melaksanakan misi perniagaan pasar malam sebagai alternatif membina perniagaan secara sambilan.

bola-sotong.JPG

sekian terima kasih.

eh eh eh kredit jugak untuk digi dengan kumpulan bola sotong.

(iklan laaa pulak….)

(Visited 18 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

17 Responses to “Kisah Bola Sotong sambil Belajar SEO”

  1. Alindi says:

    business makanan memang bisa jadi good money opportunity asal dapat jaga rasa dan kualitas.

  2. titan says:

    ehm..ko ke yg pakai nama bola sotong kat blog aku fatah?? :mrgreen: :mrgreen:

  3. abdfatah says:

    ahahaha… bola sotong bola sotong bola sotong maaaa….

  4. juned says:

    huheuheuehuh…, ini seo apa acara makan-makan 😛

  5. Afzai Afandi says:

    Aku baru jer nak tanya pasal nama bola sotong kat blog ko Titan…dah terjawab dah !! Macam2 gelagat si Fatah ni…aku sumbat bola sotong bnyak2 baru ko tahu..heheheh

  6. abdfatah says:

    hehehe… tersilap bubuh emel lain kat kolum emel dia. tu pasal tertanya2 jadinya… wuahahahaa…

  7. afham says:

    igt kn pe td..
    boring sgt jom lepak blog aku..

  8. samdaddycool says:

    .. roger… bola 1 kepada bla 2.. bola 2 kepada bola 1… sotong.. sotong… aku ingat sapa la yang main dgn bola sotong.. rupanya ko fatah…

    ….tempat ko org tak candat sotong..? dulu masa kat tganu, bln 8, penuh kat marang org gi candat… tapi aku tak ‘enjoy’ makan sotong.. tak tau nape???

  9. Rafhz says:

    aku tau sbb pe.. sbb ko nk makan bola sotong gak.. haha 😆

  10. Nasrun says:

    😈 Sebab bola sotong sedap.. Bola sotong? hahaha..

  11. abdfatah says:

    fenomena bola sotong ke? fenomena digi masa untuk berubah…. digi bola sotong.

  12. samdaddycool says:

    tapi sotong kangkung aku bole layan… (nama kat tganu), tempat lain aku tak tau…

  13. mazudi says:

    Mula mula aku terpikir jugak apa hubungan bola sotong dengan SEO. LAst last baru aku teringat ngan Diji tu. Anyway kau dah berjaya buat satu perkaitan yg menarik antara bola sotong dengan SEO.

  14. syam says:

    kau mahu kongker keyword bola sotong pulak ke fatah. pasni boleh jadi usahawan bola sotong dlm talian. kool!

  15. titan says:

    itu la pasal. selalu sangat nak kongker keyword nih..

  16. Alindi says:

    Beside bola sotong, business apa lagi yang menjanjikan?

  17. bantingboy says:

    bende nih bola sotong-bola sotong. tak faham aku.. 😐

Leave a Reply

CommentLuv badge