Kenapa Anda Memilih Untuk Menjadi Pemandu Uber?

pemandu uber

Dari kabinet kepada pemandu uber.

Kisahnya…

Kenapa beliau memilih untuk menjadi pemandu uber? Kerana beliau mahu menimba pengalaman sebagai pemandu uber dan dengan keuntungan yang beliau dapat beliau salurkan untuk kebajikan.

Bekas menteri itu mengatakan bahawa keputusannya menjadi pemandu uber adalah sebagai cubaannya untuk memahami denyut nadi rakyat.

Jika anda mahu menjadi pemandu uber pun boleh jugak. Boleh cuba dan usahakan dengan kemahuan dan kemampuan yang ada. Mahu menjadi pemandu uber dah tentunya kena ada kenderaan anda sendiri.

Tu dia pengalaman sebagai pemandu uber. Anda pulak bagaimana?

Boleh buat novel lagu nih… Novel uber. Pastu jadi drama bersiri pulak. Kemudian filem uber pulak. Misteri pemandu uber.

Komik? Komik pun boleh laa. Tajuknya : Aku dan Kereta Uber?

Eh kalo tak mahu jadi pemandu uber pun takdak masalah punya. Boleh buat duit dengan uber tanpa bawa kereta.

Eh boleh pulak lagu tu?

Acaner nak buat operasi perkhidmatan uber tanpa bawak kereta uber?

Nak tahu maklumat lanjut boleh geledah dekat sini —>> Buat duit dengan uber tanpa bawa kereta uber.

 

 

(Visited 113 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , ,

4 Responses to “Kenapa Anda Memilih Untuk Menjadi Pemandu Uber?”

  1. Kelebihan untuk orang yang ada kereta cun 😀 mesti ramai prospek minat nak naik kereta yang cantik haha
    sabree hussin Ada buat post menarik di blog beliau…Konsep kedai runcit online. Boleh berjaya ke jual barangan runcit secara online?My Profile

  2. Synchro says:

    Dengan Uber, banyak insentif menarik yang menunggu 🙂
    Synchro Ada buat post menarik di blog beliau…Download Nota Latihan Separa PerubatanMy Profile

  3. nikkhazami says:

    teringin nak naik uber. kelantan belum ada lagi
    nikkhazami Ada buat post menarik di blog beliau…Cara Semak Lenovo OriginalMy Profile

  4. Kereta Sewa says:

    Ada jalan lagi bagi yang mencari2 option lain untuk menambah pendapatan keluarga dan diri sendiri…
    Kereta Sewa Ada buat post menarik di blog beliau…Kereta Sewa Toyota Vellfire oleh Admin Kereta SewaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge