Kedai online pilihan terkini untuk usahawan internet

Kedai Online lokasi beli-belah online masa kini.

Hari ini mau citer pasal kedai online. Kenapa penting sangat ada kedai online? Apa faedahnya menggunakan sistem kedai online untuk membina perniagaan?  Macam biasalah kalo menggunakan medium internet yang boleh memudahkan pelbagai produk pilihan dibeli menggunakan internet. Mudah dan senang.

Kedai online beliau telah dibangunkan oleh Niagakit punya team dari flarebiz. Memang mantap kalo guna pakej niagakit untuk membina kedai online. Beliau telah membuat pilihan yang bijak menggunakan sistem niagakit yang memang berbaloi. Susun atur dan design yang menarik memudahkan para pelawat untuk menggunakan kedai online dengan lebih selesa. Design pun menarik namun boleh diperkemaskan lagi mengikut edaran zaman dari semasa ke semasa.

Harganya? Sudah tentunya berpatutan untuk anda miliki secara online.

Produknya? Perihal produk yang ditawarkan oleh kedai online ezyshop2u adalah seprti barangan kenderaan aksesori kereta, produk kesihatan dan kecantikan juga makanan dan minuman yang anda boleh order secara online. Produk pilihan bayi dan kanak-kanak juga anda boleh dapatkan dari ezyshop2u. Boleh ditambah dari semasa ke semasa bergantung kepada permintaan ramai jika servis jualan terus mantap.

Method penghantaran produk : Method pos laju dan express kanggaroo digunakan oleh kedai online easyshop2u dengan tambahan kemudahan pembayaran yang pelbagai pilihan untuk membuat bayaran seperti paypal, maybank cimb dan selebihnya lain lain pembayaran online yang boleh ditambah sedikit masa lagi dari semasa ke semasa.

Habis cerita pasal kedai online.

Tidak lupa jugak dengan direktori perniagaan online yang disediakan untuk menampatkan laman-laman web pilihan mengikut produk pilihan masing-masing. Bermakna anda boleh membuat pengiklanan secara tak langsung menggunakan link direktori untuk mempromosikan website anda.

Cara untuk submit website anda buat masa sekarang adalah percuma. Berkemungkinan boleh terkena tempias untuk mengenakan sedikit bayaran untuk menempatkan site anda di dalam direktori perniagaan. Selagi percuma anda boleh menempatkannya di sana dengan suka relanya.

Dengan membuat submit ke ruangan direktori perniagaan berkenaan anda boleh mendapat backlinks secara tidak langsung dan mendapat tempat ke lokasi tempat pertama di enjin carian google dengan kata kunci kedai online.

Itulah dia punya cerita berkenaan Direktori Perniagaan

(Visited 12 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

One Response to “Kedai online pilihan terkini untuk usahawan internet”

  1. ahfizfazi says:

    aku pun suka wat kedai online ni.
    memang banyak kelebihan dia especially dia boleh menunjukkan yang penjual tu profesional dan serius berniaga. tapi ada satu masalah je dengan kedai online ni; ramai pembeli yang dah mind set kan yang beli barang yang ada depan mata lebih baik dari beli secara online. itu sesetengah buyer yang cakap la, yang lain ada pendapat masing2

Leave a Reply

CommentLuv badge