Kad Raya Digital | Ekad Online

Bagaimana puasa anda hari ini?

Apa? Dah nak raya? Moga raya anda meriah dengan ceria sekali tahun ini. Oppss puasa anda dapat menjalani ibadah puasa dengan jayanya. Puasa dulu baru raya.

Ucapan selamat hari raya sudah tentunya akan kedengaran tatkala raya dah dekat dan cara untuk menghantar ucapan raya adalah dengan menggunakan kad ucapan hari raya yang anda perlu beli dari kedai-kedai berdekatan.

Dulu memang popular sakan kad ucapan hari raya sehinggakan pejabat pos terpaksa berhempas pulas menggunakan tenaga kerja tambahan dek kerana banyaknya kad hari raya yang perlu disetelkan untuk dihantar sebelum dan selepas hari raya.

Dulu dan kini sudah berubah dengan penggunaan teknologi digital. Anda kini boleh menghantar kad ucapan raya semudah dengan klik jer. Klik jer dan anda sudah dapat hantar kad ucapan raya digital anda. Maka dengan klik jer rakan-rakan dan kerabat keluarga anda dapat membaca kad raya digital yang diterima.

Bagaimana anda boleh lakukan dengan klik jer kad ucapan raya tersebut? Anda boleh menggunakan perkhidmatan Kad Raya Kartun Digital yang cukup popular dengan gelaran Kartunis Ubi.

Nah ini dia pakej yang anda boleh dapatkan dengan kad raya digital ini :

Pakej Kad Raya Kartun Digital istimewa ini mengandungi lebih 40 design yang sangat menarik hasil karya eksklusif Kartunis Ubi.

Amat menjimatkan anda kerana anda tidak perlu lagi membelinya berkali-kali seperti anda membeli kad raya. Ini kerana pakej grafik ini boleh digunakan berkali-kali dan tidak rosak.

Mengandungi ucapan-ucapan kartun puasa/raya yang merangkumi keluarga, humor, romantik, berbentuk nasihat, serta mengandungi petikan Hadis dan Al-Quran. Ia amat sesuai untuk semua golongan di muka bumi ini!

Oleh yang demikian jimatkan sedikit masa dan wang anda untuk menggunakan pakej kad raya kartun digital yang berbaloi-baloi untuk anda miliki. Order sekarang jangan order selepas raya. Jika order selepas raya boleh guna untuk raya tahun depan jer.

Klik jer dan Dapatkan Kad Raya Kartun Digital anda sekarang.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

One Response to “Kad Raya Digital | Ekad Online”

  1. safar says:

    😉 Dah agak mesti kartunis ada.

Leave a Reply

CommentLuv badge