Jutawan Kedai Online Vs Jutawan Blog Vs Jutawan Ebay

Nampaknya sudah beberapa hari tak terhapdate blog ini. Tak ada idea atau sengaja atau buat alasan. Banyak idea yang boleh dicarikan dan digarap untuk menjadi artikel. Nak menulis satu post sehari sudah tentu boleh dilakukan dengan jayanya jika mahu atau 3 post sehari pun jika mahu.

Sejak beberapa hari ini banyak jugak ternampak promosi berkenaan niaga kit yang semakin berleluasa penangan hadiah lumayan yang ditawarkan oleh team flarebiz.com. Promosi niaga kit takder dibuat dalam tv, dalam suratkhabar dan jugak keluar berita harian atau sinar harian secara langsung kecuali promoter niaga kit mengeluarkan sedikit belanja untuk membuat pengiklanan berbayar di dalam ruangan berita online. Nak jenguk ruang legar niaga kit sila ke sana dengan segera dan dapatkan sebijik jika anda sudah bersedia untuk membuat perniagaan secara online. Kedai online anda sendiri. Niaga kit arus perniagaan secara online. Semuanya telah disediakan untuk anda. Sila ke Kedai online anda.

Lupakan kedai online tersebut. Biarkan mereka dengan persaingan sengit mereka. Saya tengok aje laa dulu.

Meh kita jenguk apa menda yang bernama jutawan blog. Jutawan blog bukan lokasi untuk anda mendapatkan wang dengan mudah dan jutawan blog juga tidak menyediakan kemudahan lengkap sebagaimana kedai online niaga kit yang hanya memerlukan anda beberapa klik dan siap. Jutawan blog menyediakan panduan berguna ke arah menjadi jutawan blog yang profesional dan berjaya.

Maka ceritanya di sini anda tidak akan menjadi penulis blog semata-mata untuk menulis blog bahkan anda boleh menghasilkan pendapatan yang anda inginkan. Takkan nak menulis blog semata-mata tanpa sebarang keuntungan yang maksima? Siapa yang nak buat dan menulis blog secara percuma semata-mata tanpa balik modal seumur hidup? Sudah tentunya anda mempunyai misi dan visi anda yang tersendiri dengan blog pilihan hati anda. Jadi bagaimana langkah demi langkah untuk menjadi jutawan blog tersebut?

Adakah dengan membuat blog hari ini dan esok terus menjad jutawan? Mana mungkin menjadi jutawan sekelip mata…. Jutawan blog bukan semata-mata untuk mengejar wang dan duit poket semata-mata. Ketahuilah dan terimalah hakikat bahawa wang akan datang kemudian setelah anda mengetahui perihal sebenar untuk menjadi jutawan blog…

Apa yang akan anda dapat? Sudah tentunya anda akan mendapat diskaun RM30 dan anda boleh mendapatkannya dengan harga rm50. Bagaimana caranya? Hanya masukkan kod kupon DRM30 ke ruangan kupon diskaun. Kemudian buat bayaran rm50 sahaja. Tawaran paling sengit atas muka bumi tiada lagi buat masa ini.

AWAS…!!!

Jom kita buat duit dengan pakej jutawan blog dengan kupon diskaun RM30 kod kupon : DRM30 untuk tawaran harga pakej RM80. Cepat jangan terlambat. Masa terus berjalan.

-Apa yang perlu anda ketahui adalah ia bukan semata-mata panduan asas blogging.

-Bayangkan dengan mendapatkan pakej ini lebih kurang sama dengan cara anda mengikuti seminar yang berharga RM 1500.

-Anda juga akan mendapat update secara percuma dan bantuan sokongan di dalam forum tertutup kelolaan jutawan blog.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Tags: , , , , , , ,

5 Responses to “Jutawan Kedai Online Vs Jutawan Blog Vs Jutawan Ebay”

 1. zool says:

  Semua nak jadi jutawan je..
  Takde ke yang nak jadi karyawan, wartawan, kengkawan…
  Jangan kena sawan sudahlah..

  Sesekali nak mengarut plak kat blog fatah nie

 2. abdfatah says:

  yang tengok jadi jutawan pun ramai… tengoooook….

 3. titan says:

  hoho..dunia IM makin maju..

 4. Jimmy says:

  Kalau ebay kena ada modal. Tetapi modal modal tu boleh dikurangkan melalui teknik dropshipping.

  Blogging ni modal kurang, tapi kena usaha lebih la.

  Bagi yg malas membungkus dan mengepos tu boleh blogging je.

 5. samdaddycool says:

  abd fatah ialah seorang jutawan … 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge