Isu Palestine : Boikot dan Pengganas Zionis

Pengganas Zionis terus bermaharjalela.

Berikan sumbangan anda biarpun sekelumit cuma untuk membantu rakyat palestin.

Free Palestine

Mercy Malaysia

Aman Palestin

Menelusuri laman-laman yang membicarakan persoalan boikot terhadap pengganas zionist ( the zionist terrorist) dan senarai penggunaan barangan harian dan perkhidmatan yang anda semua gunakan sekian lama sejak emak ayah atau sedari anda lahir atas muka bumi ini menjadikan kita termenung seketika. Banyak jugak produk dan perkhidmatan yang kita gunakan sekian lama sejak penubuhan satu-satu company atau penubuhan kilang-kilang yang memberikan peluang pekerjaan kepada ramai orang di seluruh dunia.

huh… aku pengguna wordpress tegar ketika ini setelah beralih dari blogspot. Mahu boikot wordpress dan blogspot?

Namun demikian persoalan lain berbangkit berkenaan Boikot Israel dan juga Bangsa Yahudi yang cukup menarik perhatian dunia pada masa kini.

Persoalan berkesankah boikot jihad ekonomi yang kita mahu lakukan untuk menentang kekejaman pengganas zionist tersebut.

Mahu boikot amerika? Sudah tentunya banyak perkara yang berbangkit dengan jenama amerika. Jenama amerika syarikat pastinya anda boleh ketahui dan selidik dengan jelas lagi terang kenapa anda perlu boikot produk Israel.

Persoalan yang cukup menarik berkenaan sukan bolasepak antarabangsa yang berbangkit. Boikot sukan kegemaran anda? Arsenal atau Manchester United

Senarai produk pilihan yang berbangkit untuk analisis Boikot Israel Campaign.

Pendek kata dan panjang tiada kata apa-apa semuanya berbangkit berkenaan untuk boikot pengganas zionist tersebut. Boikot terus boikot…

Namun kalo sudah mengambil kesempatan menangguk di air keruh sesuatu  terhadap isu palestin masa kini yang sedemikian rupa menjadikannya ia sesuatu yang kurang asam gelugor jadinya sekiranya tidak Waspada dengan Isu Palestin.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

2 Responses to “Isu Palestine : Boikot dan Pengganas Zionis”

  1. pedagangIT says:

    review :-

    huh… aku pengguna wordpress tegar ketika ini setelah beralih dari blogspot. Mahu boikot wordpress dan blogspot?

    1:bagi saya … bidang teknologi mereka pegang.. kita tidak boleh buat ape – ape..

    nak boikot tak boleh – sebab memang wordpress dan blogspot yang terbaik untuk masa sekarang ..

    so ape yang boleh kita buat.. kerajaan kena support dan beri galakkan budak budak IT malaysia setanding macam dorang…

    2:Yang baik guna je la… untuk pembangunan perniagaan kita juga…

  2. Job Vavancy says:

    Boikot bende2 yang ada kepentingan untuk mereka, tak kira apa….

Leave a Reply

CommentLuv badge