Geng The Movie | Pengembaraan bermula

Nah ini dia penampilan istimewa upin dan ipin yang mendapat sambutan ramai orang dengan cerita animasi upin dan upin belajar puasa serta upin dan ipin setahun kemudian. kali ini mereka ke pawagam pula dalam cerita misteri hantu durian. Nampaknya kena memburu penunggu durian pulak jadinya mereka semua ini. Geng the movie pengembaraan bermula. Pengembaraan memburu hantu durian daaaa….

Mereka akan berada di pawagam tidak lama lagi bersamaan pada detik haribulan 12.2.2009. Okey laa itu sahaja makluman untuk keputusan pilihanraya parlimen terengganu yang akan datang. Saksikan penampilan sulung geng the movie di pawagam berdekatan dengan anda.

Ingat! Jangan lupa tali pinggang keledar anda.

sekian terima kasih.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Tags: , , , , ,

5 Responses to “Geng The Movie | Pengembaraan bermula”

  1. emme says:

    Tak sabor nak tengok la! 🙂

  2. AddamBlack.LCP says:

    Hey ya! Saya Adam dari Les’ Copaque production.

    terima kasih atas sokongan anda. nanti tengok tau movie tuh nanti. bawak orang ramai-ramai!

  3. Job Vavancy says:

    Kalau kita tengok yang kat dalam TV tu pun dah lucu, kalau kat movie tentu lagi best ni. Dengar citer diorang ni tidak menggunakan suara personaliti popular atau pun suara artis untuk mengurangkan kos. Lagi bagus aper tak payah pakai suara artis, tengok …tak pakai suara artis pun movie boleh meletup, tak sabar nak tengok kat panggung

  4. aty says:

    😆 nk g tgk gk

  5. appleblogger says:

    hoho..tak sabar tunggu filem nih.. :mrgreen:

Leave a Reply

CommentLuv badge