Duit raya sedang bermaharaja lela

duitraya

Mari buat duit raya sakan. Duit raya sudah tiba. Mari ke mari duit raya akan penuh sakan dalam kotak emel anda.

Rugi kalo tak join. Kalo join dah tentu dapat duit raya berkepul-kepul. Maklumlah sambutan raya tak lama lagi selepas puasa sebulan.

Duit raya macam nih gerenti masuk dalam kotak emel SPAM… tak tahu ler kenapa masuk kotak spam. Penuh setiap hari kotak emel aku dengan emel spam. Duit raya spam.

Jual apom balik lagi bagus…. Marilah mari mari ke mari kita raya sakan dengan duit rayaaaa…

Berapa banyak duit raya daaaa….

Test duit raya… duit hari raya… duit nak raya… cari duit raya… buat sampul duit raya… raya sakan… spam raya…  hari raya…

(Visited 16 times, 1 visits today)

Tags: , , , , ,

5 Responses to “Duit raya sedang bermaharaja lela”

  1. safar says:

    email saya pun da terkena.raya…….duit……….raya.
    macam tiada benda lain nak hantar.

  2. MyDailyBlog.Info says:

    email aku bersepah spam cam gini…
    aku delete tanpa membuang masa..walaupun semint. 😈

  3. pedagangIT says:

    wah… semua mau raya ya…..

  4. kmzack says:

    Spam pun masuk lagi hahahaha…tukar email lah fatah. OFF Topic: Ko kene banned ke dari wangcyber nama ko ade Missing In Action…

  5. abdfatah says:

    buatduitraya.com lagi best…. lenlain duit raya len kali laa jenguk tengok…

Leave a Reply

CommentLuv badge