duit habis setiap kali dapat gaji…???

Halamak… gaji dah habis? Baru dapat dah habiskan begitu sahaja…? Macam mana nak kaya…? Macam mana nak kaya secara berperingkat-peringkat… bukan macam multilevel atau singgle level… ini cara self level untuk kaya.

Gaji memang tak pernah cukup kalo selalu tidak berjimat. Kalo nak berjimat dengan cabaran dunia masa kini… anda perlukan satu panduan yang berguna untuk menjimatkan duit anda secara maksima. bukan anganan kosong untuk berjimat.

Jika sekiranya ada yang suka berbelanja sehingga tak hingat dunia, maka ia akan menimbulkan krisis kewangan yang kronik dalam kehidupan seseorang. Malahan mereka sanggup buat apa sahaja untuk mendapatkan wang… Dengan cara yang pelbagai bentuknya kalo dah terdesak. Memang takkan selesaikan apa-apa krisis kewangan yang melanda jika tidak mengikuti panduan penjimatan yang praktikal untuk anda laksanakan dalam kehidupan seharian anda.

Sekiranya anda berjaya dengan panduan menjimatkan duit anda secara konsisten dan berjaya merawat krisis kewangan anda dengan jayanya. Maka anda akan berdepan dengan persoalan yang cukup menarik untuk ditanyakan kepada diri anda sendiri bahkan kepada orang lain juga…

Bila anda mahu menjadi jutawan…?

Bagaimana anda mahu menjadi jutawan…?

Kenapa anda perlu menjadi jutawan…?

Soalan ini memang menarik perhatian ramai dan juga kepada mereka yang berminat untuk menjadi jutawan sebenar dan bukan dengan cara yang begitu pantas atas muka bumi ini melesapkan duit poket anda…

apakah anda mahu menjadi jutawan dalam tempoh 24 jam? apakah usaha yang selama ini anda lakukan untuk menjadi jutawan yang sebenar???

Nak jadi jutawan ke…?

Nak jadi jutawan kena ada duit… tak ada duit macam mana nak jadi jutawan haaaaa….?

Kisah mencari modal akan lebih menarik lagi sekiranya anda mempunyai modal tambahan untuk menampung kos kehidupan seharian anda. Namun hakikatnya anda masih tercari-cari berapa banyak modal yang anda perlukan untuk memulakan simpanan untuk masa depan anda.

Masih belum mencukupi? Kalo dah cukup modal yang anda usahakan tersebut dan bisness anda berjalan lancar dengan jayanya, maka cara streroid yang boleh anda gunakan adalah dengan mengembangkan lagi bidang perniagaan anda dengan sepenuh minatnya.

Memang tak pernah tak habis sekiranya diusahakan dengan jayanya untuk bergelar usahawan dalam dunia perniagaan masa kini dengan pembongkaran usahawan kampus yang berjaya tersebut…

Cari modal dan mengembangkan empayar perniagaan…

Tak percaya…?

sekian terima kasih…

(Visited 38 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

26 Responses to “duit habis setiap kali dapat gaji…???”

 1. ktom says:

  nak jadi jutawan? hohoho semua org nak…tp jutawan yg macam mana dan jutawan apa? ๐Ÿ˜†

  satu panduan yg bagus kpd sesiapa yg nak jd jutawan..jom serbu…

 2. Noorizam says:

  simpan 10% duit gaji. confirm 10 tahun lagi kaya la hehehe

 3. Labanon says:

  Hehe insyallah kalau terus berusaha 10thn lagi leh jadi jutawan ๐Ÿ˜€

 4. syia says:

  nak 1000 daya tak nak 1000 dalih…

  kalau dah nekad nak kaya insyallah dapat jugak akhirnye

 5. zool says:

  Wah semua nak jadi jutawan ye…
  Saya plak nak jadi hartawan dan dermawan.. Kalau jadi jutawan nanti kena kejar BPR plak…
  Cerita pasal gaji cepat habis nie biasalah.. Kalau tak control perbelanjaan memang terlingkup jadinya..

 6. buat duit segera says:

  DISERTAKAN BUKTI SUMBANGAN-

  Abaikan Risalah ini jika TIADA BUKTI sumbangan – CARI dan SERTAI risalah yang disertakan bukti sumbangan

  ASSALAMUALAIKUM DAN

  SALAM SEJAHTERA

  MENCUBA LEBIH BAIK DARI TERUS BERFIKIR
  TANPA SEBARANG KEPUTUSAN

  GUNAKAN APA SAJA AKAUN BANK YANG ANDA MILIKI, MUDAH DAN CEPAT SEKARANG JUGA !!!

  Assalamualaikum dan salam sejahtera buat ANDA yang budiman , sebelum ANDA menganggap surat ini tidak munasabah, SAYA cadangkan supaya ANDA membacanya terlebih dahulu.

  Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia SAYA ucapkan. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, ANDA berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini

  Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!

  ANDA TIDAK PERLU RAGU-RAGU UTK MENYERTAI PROGRAM INI KERANA PROGRAM INI TELAH DIBERI SENTUHAN YANG PENUH MEYAKINKAN.. .

  MEMANG TIDAK DAPAT DINAFIKAN…

  PROGRAM SEUMPAMA MEMPUNYAI POTENSI UNTUK MEMBERI PULANGAN YANG LUMAYAN…

  Sebenarnya rahsia ini adalah seperti mana yang diajar oleh Robert Kiyosaki Jika Anda Mahu Sesuatu, Anda Berilah Sesuatu.”

  Orang yang KAYA tidak bekerja untuk Wang, sebaliknya WANG bekerja untuk mereka”

  YANG PASTI SAYA TELAH MEMBERI SUMBANGAN KEPADA PESERTA SEBELUM INI…

  UNTUK MEMASTIKAN PROGRAM YANG SEHEBAT DAN SEMUDAH INI BERJALAN DENGAN TERATUR DAN MENGHASILKAN PULANGAN YANG DIKEHENDAKI. … SETIAP PESERTA DIKEHENDAKI MENGHANTAR BUKTI SUMBANGAN…

  $$DARI RM5 ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN SENYAP$
  JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK
  MUSTAHIL. INSYAALLAH.. .(DENGAN IZIN ALLAH)

  Percayalah !!!. Sebulan yang lalu, SAYA sedang melayari news groups seperti ANDA sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak SAYA melabur hanya RM25 sahaja untuk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 SAYA tidak percaya. Tetapi seperti kebanyakan orang, SAYA tertanya-tanya, JADI… SAYA terus membaca artikel itu. Artikel itu menyatakan bahawa masukkan RM5 ke akaun bank untuk 5 Peserta yang disertakan di dalam Senarai Nama Peserta.

  SAYA kemudian diminta meletakkan Nama dan No. Akaun Bank SAYA pada tempat Peserta 5 & mengeluarkan Nama dan No. Akaun Bank Peserta 1, & kemudian promosikan artikel itu sekurang-kurangnya ke 200 newsgroup (terdapat beribu-ribu newsgroup di internet jika ANDA rajin surfing).

  Selepas SAYA meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko yang ada, SAYA membuat keputusan untuk mencubanya . Tiada apa yg merugikan SAYA

  Dalam tempoh 7 hari, akaun bank SAYA mula dipenuhi WANG!!! SAYA betul-betul terkejut. SAYA fikir ia akan berhenti pada bila-bila masa sahaja tetapi wang itu tetap datang. Dalam masa beberapa minggu sahaja SAYA menerima RM240,226.00 !!! RAMAI YANG YAKIN MENYERTAI PROFRAM INI, DI SINI SAYA UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH!!!

  Dengan hanya pelaburan sebanyak RM25 !! WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!!

  Apa yg PENTING untuk anda fahami ialah program ini bukanlah suatu penipuan & ia hampir TIDAK mempunyai sebarang RISIKO!! (Jika ada pun cuma RM25)

  BAGAIMANA IA BERFUNGSI

  SAYA akan terangkan bagaimana ia berfungsi dan yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu. SAYA pasti, jika ANDA mengikuti langkah-langkah yangtelah diatur dalam artikel ini, ANDA akan mula menerima hasilnya sebelum habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai satu peluang keemasan untuk ANDA.

  Sekiranya ANDA JUJUR, IKHLAS & RAJIN mempromosikan program ini, anda akan memperolehi ganjaran yang amat besar, bersesuaian dengan usaha yang anda curahkan, malah tidak mustahil lebih dari itu. Jika ANDA tidak menyertainya, kerugian akan sentiasa berada di pihak ANDA.

  Firman Allah SWT bermaksud,
  Iblis & syaitan menakutkan manusia dengan kerugian & kepapaan supaya jangan menderma untuk kebaikan…!!!

  Baca & fahamkan arahan sebelum ANDA menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja .

  BAGAIMANA CARANYA???.

  Langkah1

  Buka attachment dan LIHAT BUKTI sumbangan.

  (Abaikan Risalah ini jika TIADA BUKTI sumbangan – CARI dan SERTAI risalah yang disertakan bukti sumbangan )

  Masukkan (Third Party Transfer melalui Maybank2u) RM5 sahaja ke Akaun Bank 5 Peserta yang disertakan pada Senarai Nama Peserta .

  KEPADA YANG TIDAK BERDAFTAR DENGAN MAYBANK2U BOLEH juga mengikuti program ini asalkan bank itu mempunyai online banking ataupun

  BOLEH JUGA MEMBUAT TRANSFER ACCOUNT MELALUI MESIN ATM. SILA SCAN RESIT DAN ATTACHKAN SEBAGAI BUKTI SUMBANGAN ANDA.

  Langkah 2

  Keluarkan Nama dan No. Akaun Bank
  – Peserta 1 daripada senarai ini.
  Pindahkan Nama dan No. Akaun Bank
  – Peserta 2 ke ruang Peserta 1
  – Peserta 3 ke ruang Peserta 2
  – Peserta 4 ke ruang Peserta 3
  – Peserta 5 ke ruang Peserta 4 DAN
  masukkan Nama dan No. Akaun Bank ANDA pada ruang Peserta 5 yang telah dikosongkan.

  Pastikan senarai Nama dan No. Akaun Bank (Nama Bank) berada dalam kedudukan yang betul bagi memastikan tidak berlaku sebarang penganiayaan kepada peserta lain.

  Attachkan juga bukti sumbangan anda.Anda cuma perlu print screen logout summary selepas membuat sumbangan. PASTEkan didalam program Paint (Start-> Accessories->Paint) dan save. Kemudian attachkan file tersebut sebagai bukti sumbangan anda bagi meyakinkan peserta lain bahawa anda telah membuat sumbangan (bagi mengelak penipuan).

  Langkah 3
  Promosikan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) sekurang-kurangnya ke 200 news group yg terdapat di internet seperti laman-laman web diskusi, forum dan message board.

  POTENSI PENDAPATAN diikuti 15 peserta

  CARA PENGIRAAN

  Peserta 5 (Anda bermula di sini)

  15 peserta x RM5 =RM75.00

  Peserta 4
  15 peserta x (15) x RM5 =RM1,125.00

  Peserta 3
  15 peserta x (15) x (15) x RM5 =RM16,875.00

  Peserta 2
  15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM5 =RM253,125.00

  Peserta 1
  15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM5 =RM3,796,875.00

  JUMLAH =RM4,068,075. 00

  Jgn cuba menipu, Allah melihat apa yg anda lakukan

  Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah-langkah ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi.

  SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana kejujuran semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan sempurna . Cuba anda bayangkan, jika anda jujur, program ini akan berterusan & duit yang diterima oleh orang-orang lain akan sampai juga ke tangan anda. Hantarkannya sekarang, masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga…. .!!

  PESERTA TERDAHULU (TIDAK perlu sumbangan- sudah terkeluar)

  SENARAI NAMA PESERTA

  (SUMBANGKAN RM5 KEPADA PESERTA 1 HINGGA 5)

  Langkah 1
  Pilih menu EDIT-SELECT ALL untuk memilih seluruh risalah DAN pilih menu EDIT-COPY untuk menyalin risalah ANDA.

  Langkah 2

  Buka Netscape/Internet Explorer/Firefox
  Pergi ke laman web pencari seperti Yahoo! untuk mencari laman-laman web diskusi, forum & message board.

  Antaranya SAYA sertakan disini :

  1. cari_duit_group@yahoogroups.com
  2. cari-iklan@yahoogroups.com
  3. CEO_dirumah@yahoogroups.com
  4. dewanperniagaanbumiputrammu@yahoogroups.com
  5. duitambahan@yahoogroups.com
  6. e-Bisnes@yahoogroups.com
  7. e-perniagaan@yahoogroups.com
  8. groupterengganu@yahoogroups.com
  9. hanyadirumah@yahoogroups.com
  10. idea_niaga@yahoogroups.com
  11. iklan_krama12004@yahoogroups.com
  12. Iklan_Percuma_Anda@yahoogroups.com
  13. iklan_sponsor@yahoogroups.com
  14. Iklan2u@yahoogroups.com
  15. Iklan4u@yahoogroups.com
  16. iklanboard@yahoogroups.com
  17. iklanduit@yahoogroups.com
  18. Iklaneka@yahoogroups.com
  19. IklanFree@yahoogroups.com
  20. Iklanika_malaysia@yahoogroups.com
  21. iklan-niaga@yahoogroups.com
  22. iklan-perdana@yahoogroups.com
  23. Jutawan-Internet@yahoogroups.com
  24. Kelab_eRangkaian_Pendapatan_Malaysia@yahoogroups.com
  25. kelab_usahawan_malaysia@yahoogroups.com
  26. KeuntunganIklan@yahoogroups.com
  27. linkbisnesmelayu@yahoogroups.com
  28. mega_niaga_iklan@yahoogroups.com
  29. MLM_Binary_Malaysia@yahoogroups.com
  30. myiklan@yahoogroups.com
  31. myniaga@yahoogroups.com
  32. niaga_mlm@yahoogroups.com
  33. niaga_sama@yahoogroups.com
  34. niaga2007@yahoogroups.com
  35. papan-iklan-anda@yahoogroups.com
  36. perniagaan_melayu@yahoogroups.com
  37. program-affiliate-malaysia@yahoogroups.com
  38. Rancang_niaga@yahoogroups.com
  39. rangkaian-usahawan@yahoogroups.com
  40. ReSpeKs@yahoogroups.com
  41. rezeki@yahoogroups.com
  42. tunai4u@yahoogroups.com
  43. usahawansiber@yahoogroups.com
  44. Akusuka@yahoogroups.com
  45. gudang-ilmu@yahoogroups.com
  46. peluang-heboh@yahoogroups.com
  47. usahawansiber@yahoogroups.com
  48. DuitJutawanMelayu@yahoogroups.com
  49. elite_usahawan@yahoogroups.com
  50. formula-bisnis@yahoogroups.com

  Langkah 3
  Pergi ke laman-laman web tersebut dan pilih diskusi, forum atau sebagainya.

  ANDA perlu mendaftar pada ruangan tersebut (Pastikan ianya PERCUMA)
  Banyak lagi group-group yang boleh anda sertai bergantung pada kredibiliti anda sendiri. Group-group di atas hanyalah sebahagian sahaja.

  Setelah Mendaftar :
  Pilih menu POST
  Isikan ruangan Subject/Tajuk risalah ANDA
  Pergi semula ke risalah yang telah anda salin (copy) tadi.
  Pilih menu EDIT-SELECT ALL dan EDIT-COPY, kemudian pergi semula laman web tadi.
  Pilih menu EDIT-PASTE pada ruang untuk mengisi risalah ANDA, kemudian Pilih SEND.

  TAHNIAH !!!

  ITU SAHAJA!!! Apa yang perlu ANDA lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya dan ulangi langkah-langkah di atas . Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira-kira 30 saat untuk muncul di skrin ANDA (pada ruangan message) . Ingat? lebih banyak ANDA iklankan (message board dll) lebih banyak hasil yang akan ANDA perolehi !!!

  MUDAH , KAN? Selepas ini ANDA akan mula menerima HASILNYA sebelum ANDA sempat mengiranya!! !

  TERIMA KASIH

  GUNAKANLAH PENDAPATAN TERSEBUT
  KE JALAN KEBAIKAN

  SELAMAT BERJAYA

  Mungkin ada diantara anda yang tak tahu nak menyertai atau manfaatkan Maybank2u, saya harap anda baca cara dan risalah ini. Anda dinasihatkan PRINT OUT RISALAH INI BAGI MEMUDAHKAN ANDA MEMBACA DAN MEMAHAMINYA.

  Untuk menyertai Maybank2u, ikut langkah berikut :-

  1. Bagi yang belum ada akaun sila buka akaun Maybank.

  2. Untuk daftar anda masukkan Kad Maybank anda ke mesin ATM, masukkan no. pin dan lihat menu di screen.

  3. Pilih menu Maybank2u untuk daftar (ikut arahan) dan anda akan menerima resit yang tercatit laman web, simpan untuk anda gunakan semasa mendaftar di internet.

  4. Masukkan sekali lagi Kad Maybank ke mesin ATM dan pilih menu daftar no. mobile, (ikut arahan) masukan no. handphone anda. Selesai !!!

  5. Di internet anda layari laman web yang diberi dan gunakan no. kad Maybank anda sebagai kata laluan. Ikut arahan yang diberi.

  6. Untuk mendapatkan no. TAC di laman web Maybank2u, setelah login anda klik di Utilities, pilih TAC Request dan klik Request TAC Now!

  7. No. TAC akan dihantar ke handphone anda melalui SMS.

  ANDA SUDAH BOLEH MENGGUNAKAN KELEBIHAN MAYBANK2U UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN

  ====================================================================

  nak meniaga ke…?

 7. twist says:

  ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ˜ˆ

  hang buat iklan kat sini buat apa? banyak dah dapat?

 8. Afzai Afandi says:

  Baiknya ko fatah..tak deletekan iklan free kat atas tu ๐Ÿ™‚ Hadiah ko nanti aku sms ko besok ekkk.

  Jimat dan cari pendapatan sampingan adalah jalan terbaik untuk mengelakkan duit habis setiap kali dapat gaji

 9. Alindi says:

  Namanya jadi kaya ya tidak bisa dengan cepat…Perlu usaha, tenaga, dan uang itu sendiri. Kalo ada yang ngajarin cara cepat jadi kaya banyak bohongnya itu…kecuali dapat lotere, tapi duit macam begini biasanya cepet habis.

 10. En Dlie says:

  Huh..! Ada iklan juga ker?

  Artikel yang cukup menarik.. Oh ya! Thanks abdfatah kerana menjadi salah seorang yang mendownload ebook percuma Panduan Menghadapi Krisis Kewangan.. ๐Ÿ˜†

 11. syamsulariff.com says:

  huhu..org kerajaan selalu camni ๐Ÿ™‚ tgh bulan pokai

 12. deennasour says:

  org kerajaan jerk ke syam?
  tak jugak,,
  tapi kebanyakkan lah~
  hehe

 13. titan says:

  Tu dia. Ada gak yg spam kat sini. Kalau aku..dah terdelete kot. Apapun, nak jimat. senang je. Jangan beli bende yg takde fekdah dan simpanla cincai pun 50 cent sehari..

 14. lima50 says:

  This is HOT!!! and peluang HEBAT !!

  Tak sesiapa pun tahu lagi!! Sape daftar memang pioneer!!

  Website baru siap 6 hari jer!! Baca betul2,BARU SIAP 6 HARI!! RM10.00

  Admin belum lancar dan belum promote betul-betul lagi…hanya sebarkan pada kawan terdekat mereka…dan yang baiknya saya telah di telefon oleh orang admin en asri awang agar join cepat…sebelum lancar!!!

  Dia bagitau saya termasuk saya hanya baru 42 orang yang baru mendaftar!!

  Ini bermaksud saya berada di level 1 syarikat.dan jika anda daftar anda berada di level 2 syarikat!!!!

  Product memang hebat sekali…minyak wangi di import khas dari EGYPT!! dan juga pelbagai BONUS dan HADIAH hebat!! untuk kita …

  Jika anda daftar dan upgrade,anda jangan terkejut jika website belum berapa sempurna!! sebab masih ada yang perlu di upgrade sebelum lancar!!

  Jangan lepaskan peluang ini…Anda pasti terkejut bila anda lihat website ini!!

  http://www.e-potion2u.biz/?( edit)
  Sistem Sokongan…
  Sistem ini dilengkapi dengan sistem SPILLOVER 10X5 . Sistem ini berfungsi untuk memastikan setiap peserta hanya akan memiliki 10 orang downline sahaja pada level pertama. Ini bermakna orang yang kesebelas dan selebihnya akan didaftarkan di bawah nama downline anda yang masih kosong. Sistem ini bertujuan supaya jaringan anda lebih cepat berkembang.

  http://www.e-potion2u.biz/? (edit)

  =================================

  iklan apa pulok nih…?

 15. palie says:

  very interesting. iรขโ‚ฌโ„ขm adding in RSS Reader

 16. Helmee says:

  Subjek: Buat RM10,256 dalam 15 hari?

  Sahabat yang dihormati,

  Helmee dari http://www.jutawanautomatik.com/recommends/OKB

  Dalam masa beberapa saat lagi, saya akan
  dedahkan kepada anda:

  [] Bagaimana menjana RM10,256 dalam masa 15 hari!

  [] Rahsia dalaman membina 5000 list (opt in)
  dalam masa singkat!

  [] Bagaimana menukarkan RM100 kepada RM500
  dengan teknik rahsia Ini!

  [] Strategi yang saya gunakan untuk menjana
  RM250,000 dalam masa 24 bulan!

  [] Bagaimana anda boleh mempunyai laman web
  sendiri yang buat duit 24 jam sehari, walaupun
  anda tidak tahu komputer langsung!

  Jangan berlengah, download sekarang sebelum
  laporan ini saya tarik balik..

  http://www.jutawanautomatik.com/recommends/OKB

  Jumpa anda disana.

  Demi Kejayaan Anda,

  Mohd Nizam & Helmee
  PS: , oh ya saya terlupa. Jika anda rasa
  tak percaya, saya akan tunjukkan bukti bagaimana
  saya mendeposit RM10,256 dengan senang disini:

  http://www.jutawanautomatik.com/recommends/OKB

 17. abdfatah says:

  ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ :mrgreen:

 18. abdfatah says:

  hahahaa… bukan mudah nak menjadi jutawan otomatik dengan flb pro tersebut. jangan sekali kali teruja untuk menjadi jutawan segera dengan cara jutawan otomatik tersebut. memang dapat hasilnya…. namun anda perlu laaa bersabar untuk mendapatkan pulangannya jika anda berusaha dengan gigih… memang kena banyak sabor laa… sebab saya dah dapat flb pro tersebut dan sedang meneliti isi kandungannya…

 19. Helmee says:

  Assalamualaikum..
  jangan marah En abdfatah…
  Ok lah, ader geng tahu pasal FLB pro ni..
  Baru2 join… benda betul, byk maklumat.. sama-samalah kita bincang isi kandungannya…

 20. abdfatah says:

  yeah memang menda betul… kombinasi gaya pos dan online. promosi pun promosi jugak… jangan ikut sedap hati je nak promosi… banyak manfaatnya yang boleh kita hambik dalam flb pro tersebut… cuma bila dah dapat jangan rasa teruja nak cepat dapat hasilnya… banyak percancangan kewangan yang perlu kita lalui sebelum dapat menikmati hasilnya…

  jika tidak kena caranya anda kena gunakan petua krisis kewangan tersebut dengan lebih bijak agar surat hutang tidak bertalu2 datang ke rumah anda… hehehhe :mrgreen:

 21. nurannahida says:

  hihi..

  just nak kongsi maklumat…

 22. kucailama says:

  comfirm ker menda nie ? cuba contact aku kalo saper2 yg kat cnie pernah berjaya buat benda nie…da alang2 korang nak kongsi meh ar kongsi ngan aku lebey lanjut…aku x braper confident ar tentang menda2 acanie…bapak aku cakap sumer nie kencing jer..btui ker ?

  contact ku = 017-6110906

 23. kucailama says:

  abd fatah…how to contact u ? gimme ur num phone..

 24. abdfatah says:

  use contact form…

  menda gini biasa laa ramai yang terpikat … lepas tu apapun tak dapat… buang karan aje…

 25. Alistair says:

  selalunya iklan macam ni kurang di percayai..

 26. khasiat bawang putih says:

  maybank2u memang cara terbaik untuk anda purcase online,to4 online dan lain2,kalau tak caya sila la guna memang antara terbaik di malaysia ini

Leave a Reply

CommentLuv badge