Contest Upin dan Ipin | Tiru Gaya Upin dan Ipin

Tiru Gaya Upin Dan Ipin? Hari ini mau cerita pasal upin dan ipin berkaitan dengan contest tiru gaya upin dan ipin yang sentiasa betul… betul… betul…. Mau tengok derang punya iklan tersebut? Meh jenguk sini sesambil mengikuti perkembangan semasa yang hangat ada yang kontroversi pun ada dan pelbagai cerita yang menarik di bumi malaysia ini.

Meh Layan contest upin dan ipin dari team lescopaque animations malaysia.

Syaratnya cukup mudah sekali : Kena tiru gaya upin dan ipin sehabis kreatif yang boleh anda buat dalam tempoh 30 saat sahaja. Kalo bebudak kecik gerenti minat sakan nak tiru gaya upin dan ipin ini.

Syarat keduanya adalah : Video yang ingin dihantarkan tersebut mestilah mempunyai gaya format dvd/vcd atau dalam rekabentuk format komputer .av/.mov . Begitulah lebih kurangnya. Mudah sekali… budak sekolah pun pandai. Kalo nak hantar diri sendiri berduet live depan pejabat lescopaque derang takkan layan punya.

Syarat ketiganya pulak : Video yang telah dibuat rakaman tiru gaya upin dan ipin tersebut boleh dinaiktarafkan ke mana-mana laman web tontonan video pilihan anda seperti laman popular you tube dot com.

Hadiahnya pulak yang bakal anda menangi adalah :

Pemenang mingguannya akan mendapat hadiah berupa produk barangan keperluan dapur upin dan upin yang gempak dan ekslusif.

Manakala bagi pemenang bulanannya pulak akan menerima : errrr…. errrr … derang akan umumkan setiap kali tiba bulan mengambang pada setiap hujung bulan. Ceh macam misteri pulak hadiah untuk contest bulanannya.

Apa kata topotato berkenaan contest upin dan ipin? Meh kita jenguk beliau sedang sibuk nak tiru gaya upin dan ipin.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Tags: ,

One Response to “Contest Upin dan Ipin | Tiru Gaya Upin dan Ipin”

  1. topo says:

    hoho aku sedang sibuk mencari henset baru untuk merakam aksi lakonan upin dan ipin… hahahha

Leave a Reply

CommentLuv badge