contest top commentator begin

assalamualaikum…

Apa khabar semuanya? Moga sihat walafiat hendaknya. Hari ini baru boleh update sedikit makluman berkaitan dengan blog yang tak seberapa ini. Maklumlah sibuk sedikit yang tersedikit dengan tambahan pendapatan bulanan. Bulan depan baru dapat elaun bulanannya… hahahaa…

Kerja jangan tak kerja bagi mereka yang bekerja. Jangan asyik duk kejar skim cepat kayap je yang mengkayakan dalang skim cepat kaya aje. Kena tahu apa taktik yang dipergunakan oleh mereka untuk memperdayakan ramai orang.

Syamsulariff a.k.a vangardx loves to invite all of you out there to join a contest top commentators in his lovely and informative blog. You get extra money if you want to join the contest. For the top commentators you can get it an amount RM50.

So sorry my broken english typing here…

Okeh laa buat makluman anda semua yang ingin menyertai pertandingan top komentator tersebut dipersilakan ke sana dan menerjah dengan sepenuh minatnya di sana dan main kejar-kejar untuk mendapatkan tempat teratas top komentator di blog beliau tersebut.

Apa yang akan anda perolehi adalah sebagaiamana yang telah diterangkan dengan panjang lebar dalam blog beliau yang akan meningkatkan lagi tambahan bandwitdh sekiranya beliau berjaya mengheret ramai pelawat menjenguk blog beliau. Sudah tentunya sham sudah bersedia dengan segala persediaan yang rapi.

Jom kita jenguk kat sana. Kita serbu ramai-ramai…!

P/S ; Tak dapat top takpe laa asalkan dapat top pengunjung blog okeh lagi daaa…

Info menarik berkaitan kuih apom : berapa banyak dah dapat hasil dari aktiviti perniagaan kuih spamm hari ini?

(Visited 7 times, 1 visits today)

Tags: , , , ,

15 Responses to “contest top commentator begin”

  1. Iguanaz » contest top commentator begin says:

    […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerpt assalamualaikum… Apa khabar semuanya? Moga sihat walafiat hendaknya. Hari ini baru boleh update sedikit makluman berkaitan dengan blog yang tak seberapa ini. Maklumlah sibuk sedikit yang tersedikit dengan tambahan pendapatan bulanan. Bulan depan baru dapat elaun bulanannya… hahahaa… Kerja jangan tak kerja bagi mereka yang bekerja. Jangan asyik duk kejar skim cepat kayap je yang mengkayakan dalang skim cepat kaya aje. Kena tahu apa taktik yang dipergunakan oleh mereka untuk memperdayakan ramai […]

  2. vangardx says:

    huhu..jgn lupa baca syarat2 penyertaan yg simple mimple tu..ramai yg malas baca 😛

  3. abdfatah says:

    mungkin juga mereka akan terlupa untuk membacanya dengan secara selambanya.. :mrgreen:

  4. vangardx says:

    ye..jgn biar kisah blinkblog berulang kembali 😀

  5. AfzaiAfandi says:

    Tension gue..dulu ngko merasa tension ni Fatah. Loni kawe pulok.

    Blog aku Bandwidth limit hari ini. ini kali kedua dah terjadi

  6. abdfatah says:

    wuahahahaaa… biasalah tu. akan ada yang berlaku keadaan yang sedemikian rupa. tiba masanya untuk mikir kpd masa depan agar dapat elakkannya dari berulang-ulang. bukan free tetapi kena berbayar…

    semuanya nak kena fikirkan. jika tidaknya kena tunggu bulan depan laa kalo takleh bayar.

    kena standby budget yang secukupnya atau jika ada yang tak kena dengan bandwitdh kena settlekan apa yang tak kena… hihiii…..

    bandwitdh saya cukup2 hanya 7 GB je untuk sebulan. kalo limit lagi terpaksa laa bayar atau tunggu aje bulan depan…

  7. Rjuna says:

    Fatah kalau bab promosi, nombor satu 😀 :mrgreen: :mrgreen:

  8. Abid says:

    if you ask me… the reason why all this activity is such a success because our people really do believe is instant get rich program.. i am not trying to patronize or condescending..but this kind of mentality should be curb in order to keep peace in society… there no such thing as easy money… persuasion might seem promising but people need to think things realistically, relevantly, reliably, rationally, and real…

  9. randavi says:

    Fatah, saya cadangkan ko buat contest top commentator.
    tapi sekarang nih saya sendiri terlalu sibuk, biasalah final sem, sibuk ngan pratikel and thesis.
    nak jenguk web bizbloger pun kurang masa.

  10. abdfatah says:

    top comment? belum masanya lagi… mungkin tahun depan agaknya. nak kena sediakan draf entry yang menarik baru best dan senang faham. jangan tak faham entry dah laa…

    kalo nak buat gak kena tambah bandwitdh dulu laaa…

  11. deennasour says:

    dah dah,,
    tp lmbt lah saya komen,,
    dah berapa hari dah pertandingan berjln,
    saya baru merangkak2 lagi,
    dan ada pesaning hebat plak tuh,,
    abg abd fatah,,
    hehe 😀

  12. Doodee says:

    Thanks for sharing

  13. titan says:

    Nice tip!! Thanks a lot.

  14. FierveMiz says:

    I’d prefer reading in my native language, because my knowledge of your languange is no so well.

Leave a Reply

CommentLuv badge