Contest Domain Name Web Hosting Duit Lebih

Assalamualaikum…

Sejak beberapa hari yang berlalu… sedang duk termenung untuk perpindahan lokasi web hosting

Maka blog ini telah mengalami perpindahan server web hosting ke lokasi yang terbaru dari lokasi yang terdahulu di sempoihosting yang telah memberikan laluan untuk abdfatah bertapak dengan jayanya di talian internet.  Terima kasih kepada encik shuth dan juga kepada diri saya sendiri serta orang ramai yang datang berkunjung.

Maka sekarang sedang menghuni di satu lokasi web hosting terkini dari netkl dengan keluasan mega bait yang maksima. Namun sedikit mendadak kenaikan mega baitnya… baru aje pindah dah makan mega bait dah? hahahahahaa… Lenkali kena tambah lagi.

Hari tu terjoin contest dari ligakampung pasal cerita nak dapatkan domain name berkaitan blog kereta wheel idaman kalbu yang beliau kehendaki. Maka tidak tersangka mendapat kemenangan untuk tempat kedua. Manakala tempat pertama dapat kepada saudara sebolku dan tempat ketiga oleh saudara Dauz.

Sertai contest pilihan hati.

Banyak jugak laa contest sejak dua tiga menjak nih yang diadakan oleh IM malaysia. Menang kalah bukan soalan yang berputar-putar dalam pemikiran, namun apa yang penting adalah penyertaan dari anda semua yang berminat untuk dapatkan duit mudah melalui pertandingan serta contest yang diadakan tersebut. Jangan contest yang merapu dah laaa…

Oh maaf laa kat sini takder contest lagi nak diperbuatnya. Tak terfikir lagi nak buat apo kebenda contestnya.   Jom serbu dan join contest derang…

Dengan secara tidak langsungnya saya jugak ingin memperkenalkan kepada anda berkenaan netkl nih yang menyediakan domain name untuk anda mendapatkannya dan memiliki domain name idaman kalbu anda. Tawaran web hosting pun cukup menarik dengan pakej pilihan yang boleh anda pilih mengikut kemampuan bajet yang anda ada…

Maka sila laa berkunjung ke sana jika anda berminat untuk mendapatkan sebijik domain name dan sekeping web hosting  dari netkl.com

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Tags: , , ,

4 Responses to “Contest Domain Name Web Hosting Duit Lebih”

  1. Alindi says:

    Now I know the reasn why your blog was not able to open last week. Nice to have you back here 🙂

  2. Afzai Afandi says:

    ko antara yang selalu menang contest kat blog2 penganjur dan kat blog aku pun ngko pernah menang contest..fatah!!

    good luck fatah

  3. abdfatah says:

    yea yea ada yang menang dan ada yang kalah. menang kalah jangan fikir sangat, apa yang penting adalah mengisi kuota mana2 contest yang ada…

  4. earncent says:

    tahniah, hang selalu menang contest ma..:)

Leave a Reply

CommentLuv badge