Cerita gempar masa kini untuk rakyat Malaysia!

Apa yang menariknya? Sudah tentu anda akan mengetahui apakah cerita gempar yang amat gempar itu. Memang menggemparkan seluruh bumi Malaysia sebagaimana yang akan anda ketahui berkenaan cerita gempat tersebut?

Kenapa gempar? Sebab sebab kegemparannya bermula dengan 5 orang otai pemasaran internet masa kini. Bagi mereka yang pernah berurusan dengan 5 orang otai internet ini sudah tentunya anda menngenali mereka dan biasa mengenali mereka.

Tidak lain dan tidak bukan….calon-calonnya ialah barisan panel speaker yang budiman…

mereka yang bernama Alang, Gobala, Syed Ikhwan, Fuad & Yusry….

pertama – Alang : popular dengan perniagaan directorynya yang tersendiri. usahawan internet sepenuh masa adalah kerjayanya. dah kuar surat kabau dah. kena temu ramah. boleh try cari dalam internet atau tanya tokei surat kabau.

kedua – Syed ikhwan : beliau cukup berkemahiran dalam program yang bernama adsense. alaaa google adsense tu… kebanyakannya yang di panggil pakcik google. boleh dikatakan sebagai pakar adsense laa.

ketiga – Gobala : internet marketer malaysia dan blogger yang popular dengan wordpress nichenya itu… cuba lah jenguk cari website beliau.

keempat – Fuad latiff : usahawan internet yang telah menghasilkan sebuah buku yang bertajuk 15 cara-cara pemasaran yang berkesan. kalo tak berkesan jangan beli buku tersebut.

kelima – Yusry : beliau adalah seorang pakar yang dikenali sebagai seorang yang berkemahiran dalam selok belok pemasaran affiliate yang berjaya. selebihnya berkecekapan dalam urusan programmer….

 

speaker11eb4.jpg

Hmm… 5 usahawan internet akan berkongsi rahsia kepada anda? bagaimana anda juga boleh berjaya seperti mereka. anda sudah tentunya tidak boleh menjadi seperti mereka atau menandingi pendapatan yang telah mereka perolehi dalam usaha mereka memperolehi pendapatan melalui internet dengan jayanya…

sekiranya anda boleh dan mahu menjadi seperti mereka… apa yang perlu anda lakukan untuk merobah nasib dan kehidupan anda yang serba terjerat dengan masalah kewangan dalam kehidupan anda. adakah anda mahu membiarkan hidup anda merana sepanjang masa. bagi mereka yang hendak dikisahkan dengan kenaikan harga minyak atau sebarang kenaikan harga barangan keperluan harian…? mereka masih boleh bertahan dalam apa jua keadaan cuaca yang melanda kecuali…. hmmm apa dia…?

sila daftarkan diri anda secara percuma di sini :
jslogob2whitebg1it7_logo.jpg

nak tahu kena dapatkan info yang selanjutnya berkaitan jomseminar.com yang akan diadakan tidak lama lagi… daftar dengan segera sebelum terlambat. tiada masa untuk anda bertangguh-tangguh jika anda berada dalam situasi berikut :

pertama : sekiranya anda berminat dan tercari-cari cara nak buat duit dengan cara yang lebih berkesan tanpa sebarang paksaan atau sekadar menjadi pak turut semata-mata… maka ini adalah masanya untuk anda bertindak…

kedua : adakalanya anda kesempitan wang yang amat sangat dan di sekeliling anda tiada siapa lagi yang boleh membantu dan anda cukup terseksa dengan belenggu kewangan yang anda hadapi… cukup perit tanpa memiliki harta yang bernama wang… maka ini adalah jalan yang boleh anda ikuti untuk mendapatkan jawapannya…

ketiga : terkadang dengan cara anda mengikuti secara membuta-tuli mereka yang tak tahu apa-apa dengan dunia internet ibarat anda menyerahkan segala penat lelah yang sedia anda kumpulkan selama ini. bayangkan anda terkejar2 mereka yang mahu cepat kaya… apa yang akan anda dapat… dapat penat aje. lebih-lebih lagi dalang yang suka sangat-samngat mengutip duit orang yang suka menjadi pak turut dalang skim cepat kaya tersebut. maka anda dengan rela hatinya membuat pelaburan yang entah apa-apa. apakah ia berbaloi…? sudah tentunya tidak…

cukuplah senarai yang telah dinyatakan tersebut… apa yang penting adalah anda perlukan mereka yang dapat memberikan satu tunjuk ajar yang membolehkan anda bergerak dan bertindak dengan cara yang lebih efisyen dan tidak menongkah arus berdepan dengan cara untuk cari duit secara online ini tanpa sebarang tunjuk ajar yang sebenarnya…

apa jadi jika anda hanya menjadi pak turut…? apakah anda mahu termangu2 keseorangan…? mana mungkin anda mendapat pendapatan konsisten setiap masa jika anda hanya sekadar menjadi pak turut…?

oh… maafkan saya …

anda pelu bertindak dengn segera kerana peluang ini adalah terhad. maka tiada lagi peluang kali kedua untuk jomseminar.com tersebut. peluang adalah amat terhad. Bagaimana… mahu sertai jomseminar.com tersebut?

dalam perjalanan untuk mencari duit secara online terbut mereka telah melalui pelbagai ranjau dan rintangan untuk berjaya ke tahap sekarang. ia tidak dimulakan dengan segera dan menghasilkan pendapatan yang juga segera . jika tidak sudah tentunya ramai yang telah menjadi jutawan akhir-akhir ini. kalo dah ramai jutawan… maka tidak ada lagi seminar sebgini perlu diadakan…dan mereka telah berjaya memperolehi manfaat tersebut melalui cara dan kaedahnya yang tersendiri.

alangkah beruntungnya seminar tersebut dapat diadakan khusus untuk anda menjejaki cara buat duit dengan lebih mudah dan bermanfaat.

bagaimana mereka melakukannya… anda juga boleh mulakan langkah anda dengan lebih berkesan dari kebiasaan yang anda kejar-kejarkan. mereka akan mendedahkan kepada anda kaedah yang boleh dilakukan oleh sesiapa juga yang bersungguh-sungguh mahu merobah nasib dan kehidupan mereka.

mahu tahu berapa anggaran pendapatan kelima-lima mereka sekiranya digabungkan ? ia dianggarkan mencecah sehingga ke 6 angka. tak percaya ke…? maka anda juga boleh melakukannya dengan penuh komitmen dan kesabaran .

peringatan penanda buku jomseminar.com :

(klik untuk kejelasan maksima)

daftarah1.png

Daftar dengan segera jika mahu harga yang berdiskaun yang menarik tersebut. jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mengetahui secret weopen mereka untuk anda juga mengikuti jejak langkah seperti mereka.

sekian terima kasih untuk makluman kepada semua.

klik jangan tak klik untuk daftar percuma!

jslogob2whitebg1it7_logo.jpg

(Visited 16 times, 1 visits today)

Tags: , ,

5 Responses to “Cerita gempar masa kini untuk rakyat Malaysia!”

 1. mr.eims says:

  halamak..mahalnyer.. πŸ˜•

  nway..abdfatah.jom tuka link dengan blog prospects ako.. πŸ˜‰ :mrgreen:

 2. abdfatah says:

  mahal takper asalkan balik modal selepas join seminar tersebut… tiada apa yang mahal kalo selepas seminar dah boleh buat duit dengan penuh gumbiranya… lebih dari apa yang telah kita laburkan… rm1000 ke…rm2000 ke… itu adalah pilihan kita… berapa banyak yang kita mahu…

  daftar jangan tak daftar…

 3. starline says:

  A’aa,mahal tapi berbaloi.Kalau nak berjaya kena bekorban.Duit boleh guna untuk beli ilmu.

 4. abdfatah says:

  ilmu akan lebih berkembang lagi berbanding melaburkan duit tanpa ada ilmu. ada duit takder ilmu takder makna… ada ilmu ada duit lagi berganda2 ilmu dan duit…

  kejar ilmu dapat duit… kejar sms contest habis duit daaaaaaaa… wahahahahaha…

 5. arejae says:

  demo gie gie nie abey wei ? kalu gie, jupo disana deh. πŸ™‚

Leave a Reply

CommentLuv badge