Archive for the ‘reviews news’ Category

MalaysianBuy Shopping Center Directory

Sunday, May 17th, 2009

MalaysianBuy Online Shopping. Apa citer?

Hari ini mau cerita sedikit berkenaan direktori website jualan. Nama lagi direktori, maka semakna dengan lokasi pengumpulan website jualan yang tersohor dan terkemuka yang boleh anda semak dan menggunakan direktori tersebut sebagai rujukan website jualan pilihan ramai.

Dengan kemudahan direktori percuma yang diwujudkan ini akan memberikan peluang kepada ramai orang untuk memberikan sedikit sebanyak komen yang berpatutan berkenaan servis jualan satu-satu website untuk disyorkan kepada orang ramai. Salah satunya adalah MPH BookStore SDN BHD yang memang popular sakan. Jangan lupa memberikan rating untuk website yang anda minat dan berkenan untuk mempopularkan lagi website yang anda suka setelah berpuashati dengan servis dan perkhidmatan yang disediakan oleh mereka. Nampak macam memberikan undi popular namun demikian bukan undi secara sms. Ada ke untuk undi sms website jualan???

Paparan skrinshotnya yang comel dan menarik serta disediakan jugak akan google map. Google Map tu seerti dengan peta tunjuk arah ke lokasi sebenar gedung perniagaan tersebut sebagaimana MPH BookStore yang terpopular masa kini. Sekiranya anda tidak mahu order online… anda bleh jugak order secara offline. Pi jenguk aje gedung perniagaan mereka kat mana dengan rujukan makcik google map.

Namun demikian senarai yang ada masih lagi belum banyak untuk anda tinjau dan memberikan rating yang memuaskan hati. Selepas ini website jualan yang lain akan menyusul untuk memeriahkan suasana hari raya di laman direktori shopping online dengan lebih selamat, mudah dan menjimatkan masa. Hanya menggunakan medium internet.

Kepada mereka yang mempunyai website jualan yang mantap serta servis jualan yang mesra alam semesta dipersilakan menempatkan website jualan anda untuk tatapan umum. Mungkin jualan anda akan lebih meningkat dengan peningkatan komen dan rating yang menarik perhatian ramai. Bukan sekadar menguntungkan bahkan berbaloi-baloi… kata Amy Search.

Jom kita singgah di laman web direktori shopping online. Singgah jangan tak singgah dengan penuh emosinya…

Sekian terima kasih.

Kedai online pilihan terkini untuk usahawan internet

Saturday, May 9th, 2009

Kedai Online lokasi beli-belah online masa kini.

Hari ini mau citer pasal kedai online. Kenapa penting sangat ada kedai online? Apa faedahnya menggunakan sistem kedai online untuk membina perniagaan?  Macam biasalah kalo menggunakan medium internet yang boleh memudahkan pelbagai produk pilihan dibeli menggunakan internet. Mudah dan senang.

Kedai online beliau telah dibangunkan oleh Niagakit punya team dari flarebiz. Memang mantap kalo guna pakej niagakit untuk membina kedai online. Beliau telah membuat pilihan yang bijak menggunakan sistem niagakit yang memang berbaloi. Susun atur dan design yang menarik memudahkan para pelawat untuk menggunakan kedai online dengan lebih selesa. Design pun menarik namun boleh diperkemaskan lagi mengikut edaran zaman dari semasa ke semasa.

Harganya? Sudah tentunya berpatutan untuk anda miliki secara online.

Produknya? Perihal produk yang ditawarkan oleh kedai online ezyshop2u adalah seprti barangan kenderaan aksesori kereta, produk kesihatan dan kecantikan juga makanan dan minuman yang anda boleh order secara online. Produk pilihan bayi dan kanak-kanak juga anda boleh dapatkan dari ezyshop2u. Boleh ditambah dari semasa ke semasa bergantung kepada permintaan ramai jika servis jualan terus mantap.

Method penghantaran produk : Method pos laju dan express kanggaroo digunakan oleh kedai online easyshop2u dengan tambahan kemudahan pembayaran yang pelbagai pilihan untuk membuat bayaran seperti paypal, maybank cimb dan selebihnya lain lain pembayaran online yang boleh ditambah sedikit masa lagi dari semasa ke semasa.

Habis cerita pasal kedai online.

Tidak lupa jugak dengan direktori perniagaan online yang disediakan untuk menampatkan laman-laman web pilihan mengikut produk pilihan masing-masing. Bermakna anda boleh membuat pengiklanan secara tak langsung menggunakan link direktori untuk mempromosikan website anda.

Cara untuk submit website anda buat masa sekarang adalah percuma. Berkemungkinan boleh terkena tempias untuk mengenakan sedikit bayaran untuk menempatkan site anda di dalam direktori perniagaan. Selagi percuma anda boleh menempatkannya di sana dengan suka relanya.

Dengan membuat submit ke ruangan direktori perniagaan berkenaan anda boleh mendapat backlinks secara tidak langsung dan mendapat tempat ke lokasi tempat pertama di enjin carian google dengan kata kunci kedai online.

Itulah dia punya cerita berkenaan Direktori Perniagaan

PC secret formula speed up my pc | Keep my computer faster

Sunday, March 1st, 2009

Do you know how to keep your pc faster? Why not you try some secret formula to get a fast computer and easy way to use it? What do you know about slow pc?

There are so many reasons why your computer could be running slow… and you need a Pc Secret Formula to solve the problem with your slow pc. Let’s take a look the review and information about this produk that can help you speeding up your pc very well.

I’m myself pretty much a hard core computer user, couple of friends have mentioned that if a new computer needs to be tested in just a couple of hours, it should be given to me. Simply because my normal computer workload is pretty much at maximum at all times. I have Mozilla FireFox open with 20-50 different tabs, couple of Adobe Acrobat windows, couple of word files, Editplus (text editor) with 30 tabs, plus of course Adobe Photoshop, mail programs, MSN and these are just the main things.

So if a PC has a reason to strike for some reason, it should definitely be my computer. However, luckily I haven’t really had any big problems except for speed issues due to my hardcore memory and CPU
consumption.

Most of the ‘computer speed up’ software out there focuses only on ONE problem area, but with a user like me, its far from enough. Products like “PC Doctor” and “Registry Fixer” are decent products but they leave a lot of your computer’s speed potential unused (I know that after I have tested the product PC Secret Formula).

PC Secret Formula system covers all important areas so your computer is literally forced to perform at maximum speed and that’s why I would definitely recommend the PC Secret Formula to everyone who
feels their computer is running slower than it could be should be.

While I use my laptop around 16 hours a day, I haven’t really done much to keep it running fast and safe. I run a firewall and anti-virus software. In the past I have tried some spyware software pieces,
registry cleaners and so on, but overall they haven’t done much good, some of them have actually screwed up my computer.

And this makes me happy to see a tested product, which teaches me how to do it all safely. At least for me it worked like a treat, really made my PC faster again and at the same time didn’t cause
it to blow up or anything like that.

Did you know that some anti-virus software might make your computer virus-free but at the same time take up so much of your PC resources that it makes your computer really slow?

Using PC Secret Formula

PC Secret Formula has been designed so that you run through the entire program step by step. First you get your machine cleaned up and to get familiar with software (btw, all the software names there are freeware, so no extra costs). It takes some time the first go around but it’s very clearly explained. You’ll learn exactly what to do and most importantly, what NOT to do.

How to use the software and a number of built-in Windows utilities to fix your slow computer. After that there’s a regular maintenance plan outlined that will take much less time but will keep
your machine in great shape.

Usually people charge a lot for just a registry cleaner, but in this package, its included! With this program you really get your money’s worth plus more

What I didn’t like about PC Secret Formula?

After going through the system I’d say there are one things that I don’t like about it. Firstly, being a hardcore computer user I know enough about computers as well as different tasks.

What I don’t know much about is how to speed up my computer, I know a few things but I haven’t really had any time to work on obtaining knowledge in that area. And here I’d like to see special chapters that would be combined of the section of the book. There could be like 3 different combinations, one for hardcore users like me, another for intermediate PC user and finally one for hardcore amateur. Right now the sections of PC Secret Formula all together last just a bit less than an hour’s read, but for me it would be enough to have a 10-15 to get straight to the point.

Overall impression

PC Secret Formula has easy-to-follow, professionally produced and well put together ebook, but in addition to that, every single chapter also has notes attached which provide additional notes that will further enhance your PC’s performance. So i f your computer is running slow and you want to speed it up today, PC Secret Formula is the system you should use.


Click Here To Check Out This Amazing Formula

Review on RefererX to Increase Traffic

Thursday, February 5th, 2009

How to increase traffic to your site? What method you use to bring traffic to your site?

This is about Review on RefererX again. What do you know about increase traffic to your site? How can you bring traffic to your site or blog? How many method you use to gain more and more traffic to your site? A site without traffic is nothing meaning in the world of internet. What happen to site if you don’t have any traffic to visit your site? No traffic meand no visitors.

Now you can make money too with your traffic that bring a lot of visitors. No visitors no money to your site. No money no traffic anymore to your site. Is it correct or wrong? But the important thing here is you can bring a lot of traffic to your site with easy way and make money from it. Do you know how to do it about visiting others site with a simple way. How can you visit 100 site in a day? 1000 site in a day or 10,000 site you want to visit with a manually way? Is too lot of hard way to do any visiting with manually way. The answer is with Review on RefererX.

How can we do it with a simple way?

You really really want to know about that? Of course you can do it with a simple way using  a tool we called autopilot way to make money with it. We named it with a special name : RefererX . You can take a look about Review on RefererX to get more informations about it. And of course with a proof about Review on RefererX.

Fyroo Portal Siri Tontonan Video Pilihan Anda

Tuesday, June 17th, 2008

Photobucket

Hari ini nak cerita sedikit pasal satu portal yang dibangunkan untuk menyediakan ruangan tontonan kepada anda semua. Nak menonton atau nak menulis? mana pilihan anda?

Dengan Portal dari website Fyroo ini anda akan dapat menonton video atau cerita-cerita menarik yang anda mahukan biarpun tak semenarik perhatian ramai orang untuk ketika ini berbanding dengan media tontonan yang lain seperti you tube atau meta cafe atau site veoh (site veoh yang terkecuali dari tontonan rakyat malaysia dan beberapa negara yang lain. Entah apa sebab alasan kukuhnya)

Selain dari membuat aktiviti tontonan secara percuma yang diuploadkan oleh rakan-rakan member yang lain, anda juga dah tentunya boleh memuatnaikkan jenis-jenis video yang bersesuaian dengan citarasa tokei website fyroo tersebut, video berkaitan pula mengikut citarasa anda yang tersendiri …. ada yang membuat rakaman live berkenaan sorakan emosi euro 2008 atau yang seangkatan dengannya dan juga pelbagai isu hangat koleksi debat dari dewan parlimen atau video tutorial berkaitan dengan cara format komputer yang anda miliki.

Pendek kata jika anda mempunyai kemahiran dalam apa jua bidang, anda boleh menghasilkan video ringkas berkenaan kemahiran anda tersebut, kemudian dari itu sudah tentunya anda boleh buat dan cari duit online secara sambilan dan kemudian menghasilkan sejumlah pendapatan yang anda kehendaki dengan video ringkas anda tersebut.

Sudah tonton semuanya? sudah dapat dan boleh upload video anda? maka tibanya masa untuk anda melakukan perkongsian bijak dengan rakan-rakan kenalan anda….

Kemudian beritahu kepada mereka yang anda telah hasilkan sebijik tutorial ringkas kepada mereka yang memerlukannya dan pastikan mereka untuk datang dan menjenguk ke ruang legar Fyroo.com

ada nak tambah lagi pandangan anda yang berkaitan… maka dipersilakan memberikan pandangan bernas anda…

sekian terima kasih.