Archive for the ‘promosi semasa’ Category

Disember Shopping Online Dekat Lazada

Friday, December 4th, 2015

Lazada sedang buat promosi…

Okeh…

Lazada sedang hangat buat promosi sekarang.

Beriya iya benar derang buat promosi akhir tahun… Dah tentu lagi pasti ada diskaun dan juga voucher dari Lazada. Kena download aplikasi Lazada jika nak dapatkan voucher tersebut…

Diskaun ada…

Voucher ada…

Jom kita beli dan belah dekat lazada…

Lazada Malaysia

Sementara ada diskaun dan voucher pilihan hati tersebut. Dengan senang hatinya boleh laa buat tinjauan mana-mana produk yang berkenan dekat hati kemudian terus order dari lazada.

Jangan lupa harga diskaun kena buat survey mana yang patut. Rasa dah puas hati survey harga dan kemudian buat keputusan untuk beli. Order dan kemudian tunggu depan rumah pesanan yang telah anda buat tersebut.

Tak biasa beli belah dengan lazada?

Tak mengapa..

Jangan risau. Kena cuba usahakan biasakan diri beli belah online dekat lazada… Dah dapat gaji tu jangan sekali kali lupa untuk singgah jenguk lazada online.

Selamat shopping online dekat lazada…

Sekian terima kasih…

Bagaimana Buat Duit Dengan Domain Dan Hosting?

Monday, January 3rd, 2011

Anda mahu dapatkan nama domain dan hosting anda sendiri?

Namun bagaimanakah caranya?

Sayapun nak tahu jugak bagaimana mahu dapatkan…

Nama domain dan hosting pilihan anda.

Sekian terima kasih.

Citer domain name dan hosting bersambung selepas ini.

Stay tune don go away…

Web Hosting dengan harga yang berpatutan

Sunday, March 15th, 2009

Mari ke mari. Mahu dengar ini cerita? Cerita kali ini adalah bagaimana anda boleh mendapatkan harga domain dan web hosting dengan harga yang berpatutan?

Sekiranya anda masih menjadi pengguna setia kepada platform percuma dengan kesetiaan yang sangat optima. Maka ini adalah masa untuk anda membuat perpindahan ke kediaman baru yang lebih mantap dan kukuh.

Di mana nak dapatkan pakej web hosting yang berpatutan tersebut? Berbaloikan untuk mendapatkannya? Bagaimana pula dengan harga domain?

Tentunya anda sedang terfikirkan kenapa perlunya web hosting dan jugak nama domain dalam dunia cyber secara online masa kini. Usah lagi tertanya-tanya kenapa anda perlu memiliki domain name dan jugak web hosting milik anda sendiri dengan harga yang berpatutan dan gerenti berbaloi dengan perbelanjaan yang anda keluarkan. Memang tidak rugi apa-apa untuk masa depan yang lebih gemilang.

Meh sini kita jenguk apa yang anda akan dapat untuk pakej Shared Hosting dengan harga permulaan RM60:

Bagaimana pula dengan tawaran pakej Reseller Hosting bermula dengan harga RM25? Sudah tentunya menarik jugak…

Jom kita jenguk cerita yang berkaitan dengan VPS Hosting bermula dengan harga RM250.

Untuk Maklumat yang selanjutnya anda boleh menjenguk lokasi promosi web hosting tersebut dengan segera. Layari promosi web hosting dengan harga berpatutan.

Update Promosi !

Berita Baik untuk anda….

Cubiex.com telah melancarkan promosi PERCUMA DOMAIN dengan setiap langganan pakej web hosting yang disediakan oleh mereka.

Tawaran hebat ini adalah untuk tempoh waktu terhad promosi iaitu dari :

19 Mac 2009 – 31 Mac 2009

Sekian terima kasih.

Bina website Testi dan Ecard dengan lebih mudah

Sunday, February 8th, 2009

Anda tentunya berdepan dengan cabaran sebagaimana berikut. Memang masalah besar kalo berdepan dengan situasi tersebut sehinggakan anda akan terasa kecewa yang amat sangat untuk menyelesaikan apa yang ingin anda buat dan hasilkan.

Jadi apa penyelesaiannya untuk masalah yang terbelenggu tersebut?

Sudah tentunya dengan ecard testi website yang boleh dikatakan sebagai pasang siap. Edit sana sini dan anda boleh menghasilkan ecard idaman anda dengan lebih mudah dan senang lenang. Tambahan lagi dengan menggunakan panduan bina website testi tersebut anda juga boleh meningkatkan traffik ke website anda secara tidak langsung.

Jom jenguk apa lagi yang boleh anda miliki dengan penggunaan Bina website ecard testi mudah dan senang ini.

Tunggu apa lagi… dapatkannya dengan segera untuk anda menjimatkan sedikit masa berdepan dengan cabaran menggeledah skrip sehingga tidak menjadi satu apa pun yang ingin anda hasilkan. Lebih mudah jika ada cara yang lebih menjimatkan dan tidak pening-pening kepala dengan kod html yang membosankan untuk difahami.

Layari di sini : Ecard Testi lebih mudah dan senang.

Cara membina website mudah | Cara labah-labah buat sarangnya

Tuesday, November 25th, 2008

Pelajaran yang anda boleh perolehi daripada makhluk yang bernama sang labah-labah ni adalah labah-labah akan terus berusaha sehingga berjaya menyiapkannya dengan tekun dan komited. Cara labah-labah membuat sarangnya cukup mudah lantaran sudah ada kemahiran yang profesional untuk membina sarangnya.

Biarpun bagaimana ancaman kerosakan yang akan melanda sarangnya itu makhluk yang bernama labah-labah itu akan terus tekun dan sabar membina kembali sarang labah-labah. Cuba hangpa semua perhatikan apakah perbezaan sarang labah-labah di dalam rumah dengan sarang labah-labah yang berada di luar rumah.

Begitu juga jika anda sudah mempunyai kemahiran membina laman web anda sendiri dan mempunyai kemahiran perniagaan internet yang tersendiri, maka kerja anda akan menjadi lebih mudah dan senang biarpun di mana jua anda berada.